Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] A4 Avant 2.0 TDI 170KM S-line Q - projekt zakonczony str. 1 i 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i w koncu po tygodniowych oczekiwaniach oficjalnie nadeszła wiekopomna chwila rozstania sie z zakichanym klekotem kłopotem BLB :evil:

Jego miejscze zajeła juz pożadna maszyna z napedem ktora mam nadzieje da w koncu duzo bezawaryjnej frajdy z jazdy ( zwlaszcza w zimie :decayed:)

Co da samego auta to jest to:

-pakiety S-line ( zewnetrzny , wewnetrzny i zawieszenie )

- xenony

- alcantara,

- 3ramienna multifunkcyjna kierownica,

- servotronic,

- sportowe fotele, Skora/Alcantara

- podgrzewane fotele

- automatycznie przyciemniane lusterka zewn i wewn. (wewn z kompasem, zewn elektr. skladane),

- fabrycznie przyciemniane szyby,

- czujniki parkowania tył

- pakiet oswietlenie,

- pakiet chrome,

- sportowe zawieszenie,

- worek na narty,

- czujnik deszczu

- czujnik zmierzchu

- rękaw na narty

Planowane mody:

- gril RS4 ( juz kupiony )

- felgi BBS CH 18 lub 19 cali - ale to dopiero a przyszly sezon

- to obowiazkowo program na ok 200KM u Rogala ale to dopiero po uplywie gwarancji wiec dopiero za rok

- po programie , a moze i wczesniej upgrade hamulcow na te od S4 345mm

- stabilizatory RS4

- moze cos z wydeszkem jakies fajne koncowki

- moze jak mi sie zachce i nie bede mail co z $$$ robic to jakas kierowniczka a'la R8

Tak auto wygladalo po zakupie : ( sierpien 2009 )

p1030942i.jpg

p1030945p.jpg

p1030945p.jpg

I zaraz pierwszy mod , felgi BBS 18 cali ( szybko zostaly sprzedene gdyz jakos mi nie podeszy )

p1030985y.jpg

p1030989i.jpg

oraz gril RS4

49959955.jpg

Nastepnie mody to dopiero marzec 2010 : program u witka , hamulce S4 , felga od B8

img1832e.jpg

img1841t.jpg

img1837id.jpg

img1839bu.jpg

img1834rd.jpg

a mocowo wyglada tak :

turdzagmailcom.jpg

Kolejna zniana to listwy boczne oklejone w ZMIANA KOLORU we Wroclawiu , i moja flota :wink4: ( pazdziernik 2010 )

GCoD0-a8df6576.jpg

GEaSr-d8225aca.jpg

GEYLi-473b66a4.jpg

GGG0r-436366f9.jpg

i po wymianie relingow i tylnego dyfuzora (WERSJA FINALNA) :

p10408533.jpg

p1040858s.jpg

p1040850n.jpg

p1040854i.jpg

p1040855i.jpg

p1040857a.jpg

p1040856f.jpg

Opublikowano

Czaderskie auto :> :> jak juz kupisz te BBSy to walnij je na black :naughty: :naughty:

Opublikowano

turdzi gratki furki! piękna!

Opublikowano

fura kox :kox: ale mi brakuje RNS'a :slina:

Opublikowano

super autko... RNS, felgi i chip... i bedzie kozak na maxa

Opublikowano
:notworthy: :notworthy: pierwsza klasa fura. elagant avant :notworthy:
Opublikowano

pomalutku ....spokojniutko.... zrobi sie wszystko....... naprawde ladna A4 Avant 2.0 TDI 170KM Quattro S-line

na pewno plany sa :good:

Opublikowano

Zajefajna furka

Na ostatniej fotce podobają mi się te ukryte halogeny :evil:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Koledze gratulujemy ... cukiereczek ...tyko ten silnik ... oj będą dopiero kłopoty

Opublikowano

2,0Tdi od 2005r już nie są takie problemowe jak wcześniejsze wersje

Opublikowano

miodzio :good:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie są problemowe !!!! jak koledze się uda dotrwać do końca gwarancji bez większej usterki to uchylę czoła :hi:

Opublikowano

Borisem, użytkujesz auto z takim silnikiem? NIE! więc skąd możesz wiedzieć? jakoś inni w tym klubie mają 2.0 i jeżdżą! a BRD tym bardziej będzie niezawodny...

Opublikowano

piękne auto, ale kup proszę welurowe dywaniki :) taka piękna alcantara na zadkach, a tu guma pod nogami :)

fura robi wrażenie, bez awaryjnej jazdy życzę

Opublikowano
  • Autor

Dzięki panowie za dobre słowo :) Mody oczywiście będę jednak musza trochę poczekać , gdyż kupno dwóch aut w jednym roku dość znacząco nadwyrężyło mój budzet :wink4:

Koledze gratulujemy ... cukiereczek ...tyko ten silnik ... oj będą dopiero kłopoty

Borisem, użytkujesz auto z takim silnikiem? NIE! więc skąd możesz wiedzieć? jakoś inni w tym klubie mają 2.0 i jeżdżą! a BRD tym bardziej będzie niezawodny...

decyzja kupna auta z tym wasnie silnikiem jest swadoma i wiem jakie sa jego słabe lub i mocne strony ( o ile wogole sa :wink4: ) mialem wcześniej 140KM 2.0 TDI i napsuło mi trochę krwi.

W moim wypadku oczywiście wola bym 3.0 TDI a tu gdzie mieszkam jego dostępność i cena jest wręcz zaporowa.Jest obecnie jedno auta na rynku rok 2006 za ok. 300 tys w przeliczeniu na PLN.Jestes chetny ? :wink4:

Oczywiście czasami sa tańsze ale ceny najstarszych roczników i tak nie schodzą z 200 tys a auta z przebiegami po 150 tys. w moim wypadku odpadały z automatu tak wiec pozyjemy zobaczymy mam nadzieje ze juz wyczerpalem swój limit pecha w stosunku do 2.0 TDI.

piękne auto, ale kup proszę welurowe dywaniki :) taka piękna alcantara na zadkach, a tu guma pod nogami :)

fura robi wrażenie, bez awaryjnej jazdy życzę

dywaniki sa .............

................................ale pod tymi gumowymi :naughty:, z prostej przyczyny.Co najmniej dwa razy w tygodniu lub częściej , z racji wykonywanego zawodu jestem na budowie i targalem juz wielokrotnie beton prawie zębami :wink4:wiec guma zostaje niestety na stale

Opublikowano

Piękna, świetna kiera, wygląd zewnętrzny, fotele :slina: :slina: :notworthy:

Opublikowano

Piękne auto, gratuluje zakupu.

Co do ceny 3.0 tdi -> przykładowe a4 3.0 tdi w norwegi z małym przebiegiem Wychodzi 287 000 zł drogo jak na używkę i wole nie wiedzieć ile kosztuje new one.

Ale jaka jest średnia pensja ( w Polsce około 3200,00 zł), czy mediana/najczęściej występująca ( w Polsce ~ 2500,00 zł). :mysli:

Opublikowano

Nie użytkuje,ja je dość często reanimuje i byłem na linji produkcyjnej gdzie powstają bebechy do tych silników !!!

Maszyny pamietają jeszcze czasy gdy na rynek wchodziła b4 z 2E !!!

Ale życzę koledze jak najlepszych doznań bo mimo wszystko Autko śliczne i mogę jedynie pozazdrościć !!!

Opublikowano
  • Autor

Piękne auto, gratuluje zakupu.

Co do ceny 3.0 tdi -> przykładowe a4 3.0 tdi w norwegi z małym przebiegiem Wychodzi 287 000 zł drogo jak na używkę i wole nie wiedzieć ile kosztuje new one.

Ale jaka jest średnia pensja ( w Polsce około 3200,00 zł), czy mediana/najczęściej występująca ( w Polsce ~ 2500,00 zł). :mysli:

najprosciej jak ci to moge powiedziec to :

stosunek sredniej pensji do tego samochodu jest taki , jak by w polsce ten samochod kosztowal ok 60 tys PLN :)