mgtan Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 z pełnego zakresu obrotów?? przeciez to rzeźnia.. Audi ma inną instrukcją nież VW? ciekawe... w VW jest napisane że do 500 km nie przekraczać 1/2 obrotów...a potem przez 1000km nie przekraczać 2/3
pawel1380 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Dokładnie Turdzi w mojej instrukcji to samo. Już kiedyś chyba rozmawialiśmy o tym na innym forum. Ale finału nie pamiętam
turdzi Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 z pełnego zakresu obrotów?? przeciez to rzeźnia.. Audi ma inną instrukcją nież VW? ciekawe... w VW jest napisane że do 500 km nie przekraczać 1/2 obrotów...a potem przez 1000km nie przekraczać 2/3 to nie obroty zabijaja nowy silniki tylko obciazenie , nic sie nie stanie jak sobie go delikatnie na 1/3 gazu podciagniesz nawet pod czerwone pole , ale nie za fajnie jest dka nowego silnika jak go pociagniesz od 2000 tys. do tych 4500 ale z pedalem w podlodze. Dokładnie Turdzi w mojej instrukcji to samo. Już kiedyś chyba rozmawialiśmy o tym na innym forum. Ale finału nie pamiętam faktycznie , chyba na A5
mgtan Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 no to się wie... że nie można dać w piz*e ale do 1/3 obrotów... oczywiste jest że jazda delikatna ale zachowując limit obrotów...
turdzi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzis dostalem info z salonu ze moje auto juz wyprodukowane , i za 14 dni moze juz byc do odbioru Chyba czas zakladac nowy watek
mgtan Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzis dostalem info z salonu ze moje auto juz wyprodukowane , i za 14 dni moze juz byc do odbioru Chyba czas zakladac nowy watek :) czekam czekam... na prezentacje ... no i gratuluje
Staszek20VT Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Na takie newsy się czeka z wypiekami na twarzy. Super !!
Rosemeyer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzis dostalem info z salonu ze moje auto juz wyprodukowane , i za 14 dni moze juz byc do odbioru Chyba czas zakladac nowy watek juz przebierasz nozkami, co? bedziesz teraz jezdzil w rekawiczkach i wozil ubrania ochronne dla wozonych gosci?
turdzi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 bedziesz teraz jezdzil w rekawiczkach i wozil ubrania ochronne dla wozonych gosci? he he no prawie , ale od czterech tygodni mam mala coreczke i jakos caly fokus idzie w ta strone a o samochodzie nie mailem jak myslec.
pawel1380 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 No to masz teraz same przyjemnośći,córa, nowy wóz tylko się cieszyć
Rosemeyer Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 he he no prawie , ale od czterech tygodni mam mala coreczke i jakos caly fokus idzie w ta strone a o samochodzie nie mailem jak myslec. no to gratuluje i witam wsrod ojcow corek - moja skonczyla 2lata w zeszlym tygodniu
turdzi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 No to gratulacje panowie , czas leci zwlaszcza jak wdzisz jak dorasta twoje dziecko.W takim razie jako juz doswiadczeni tatusiowie powiedzcie mi jak sobie radzicie z czystoscia smochodu w srodku bo zona mi juz zapowiedzla ze corcia nie bedzie siedziec na zadnych ceratach
variocustoms Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 jak miałem B7 to w Norauto kupiłem specjalne folie ochronne na tył przednich siedzeń żeby dzieciaki butami nie brudziły i się sprawdziło, generalnie zakaz spożywania czegokolwiek i jakoś czystość się utrzymuje
ArkadiuS Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 No to gratulacje panowie , czas leci zwlaszcza jak wdzisz jak dorasta twoje dziecko.W takim razie jako juz doswiadczeni tatusiowie powiedzcie mi jak sobie radzicie z czystoscia smochodu w srodku bo zona mi juz zapowiedzla ze corcia nie bedzie siedziec na zadnych ceratach stary a jak ma Ci nabrudzić itp jak będzie siedzieć w foteliku? Ja mam 11 miesięcznego urwiska i jest dosyć czysto. A przecież nie odmówisz takiemu bobasowi bułeczki . Wiec na poczatek pierwszy planowany mod proponuję ewentualnie coś takiego http://www.stator.pl/allegro/aukcje/blackanddecker/blackanddecker_pav1205-3.jpg jak miałem B7 to w Norauto kupiłem specjalne folie ochronne na tył przednich siedzeń żeby dzieciaki butami nie brudziły i się sprawdziło, generalnie zakaz spożywania czegokolwiek i jakoś czystość się utrzymuje też u mnie to działa ale na 9 latka, młodszy niestety poza obostrzeniami hehe
turdzi Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 stary a jak ma Ci nabrudzić itp jak będzie siedzieć w foteliku? to takie pytanie z przymrużeniem oka bylo
Rekomendowane odpowiedzi