MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 trzeba się kręcić Marcinie widze ze jestes aktywnym userem na vag ostrowiec co nie wejde w jakis topic to twoj post juz tam jest a myslalem ze bede pierwszy Panowie róbxcie spota i Krawcu dajesz fotki na forum-ja jestem uziemiemiony w pracy w tym tygodniu to chociaż fotki obejrze-i nową knajpę z jedzeniem znaleść proszę co by za tydzień na głodnego nie jeżdzić. Max jak tam zdrówko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Panowie róbxcie spota i Krawcu dajesz fotki na forum-ja jestem uziemiemiony w pracy w tym tygodniu to chociaż fotki obejrze-i nową knajpę z jedzeniem znaleść proszę co by za tydzień na głodnego nie jeżdzić.Max jak tam zdrówko? oki doki fotostory bedzie to moze po ziorce pod castorama ruszymy na bp w kunowie tam podobno jest dobra garkuchnia http://meteor.turystyka.pl/bpkunow,kunow.html a jak nie to moze wreszcie sie dowiem gdzie ta chinska restauracja jest w ostrowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja powoli zdrowieje ale nie chciałbym na tak zwanym podwórku spotować A wiec jak ktos ma ochote to o 19 pod casto a pozniej mozemy chińczyko-vientamczyko-azjatę odwiedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Chłopaki podjedżcie pod hutę walnijcie fotę razem z moim szarym dziadem i będe na spocie. :polew: [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 16:42_________________________________________________http://widelec.org/index.php?page2=2&site=blog&action=detail&blog_id=1614&site=blog§ion=1&text=&pages=10 co za marnotrastwo i kolejne http://widelec.org/index.php?page2=2&site=blog&action=detail&blog_id=2809&site=blog§ion=1&text=&pages=10 jak Ci ludzie jeżdzą-ja rozumiem że nie miał gdzie zaparkować ale żeby tak na czyimś podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 spocik nazwany czajniss (patrz zdjecia :> ) jak widac kaskader uratował spocik bo tak to z maxem ysmy musieli isc na upajna randke we dwoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ale żarełko się dymi :kox: Dzięki chłopaki za spota ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 [/url] jak widac kaskader uratował spocik bo tak to z maxem ysmy musieli isc na upajna randke we dwoch A TAK TO BYŁ TRÓJKĄCIK :polew: to mamy miejscóweczkę na następny poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jedzonko pierwsza klasa a kto nie był niech sobie popatrzy na "dymionce zarełko" którego nie jadł :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 noi jakos przezylem noc po chinczyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ale żarełko się dymi :kox: Nie swiruj jrzembia - to Twoje to jeszcze ciepłe surowe mieso jest ... wiec lepiej sie przyglądaj co wciagasz w siebie i czy sierść z tego nie wystaje ! Ja wiem że lubisz sushi ale że psy,koty i szczurki .... to nie wiedziałem. Widzę ,że spot w okrojonym składzie - chyba trzeba by jakies inne atrakcje zapewnić żeby frekwencja wzrosła !! :kox: halo halo - A gdzie sie zapodział nasz klubowy fotorgaf ? ukrywa swoją twarz żeby malolaty go nie molestowały o przejądzkę Au...tem ?? ?? Wszyscy żyją po tym jedzeniu ? Ubrania jeszcze pachną ? bo mnie po faaast kebabie kurtka jechała jedzeniem jeszcze ze 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ale żarełko się dymi :kox: Nie swiruj jrzembia - to Twoje to jeszcze ciepłe surowe mieso jest ... wiec lepiej sie przyglądaj co wciagasz w siebie i czy sierść z tego nie wystaje ! Ja wiem że lubisz sushi ale że psy,koty i szczurki .... to nie wiedziałem. Widzę ,że spot w okrojonym składzie - chyba trzeba by jakies inne atrakcje zapewnić żeby frekwencja wzrosła !! :kox: halo halo - A gdzie sie zapodział nasz klubowy fotorgaf ? ukrywa swoją twarz żeby malolaty go nie molestowały o przejądzkę Au...tem ?? ?? Wszyscy żyją po tym jedzeniu ? Ubrania jeszcze pachną ? bo mnie po faaast kebabie kurtka jechała jedzeniem jeszcze ze 3 dni. e tam poprostu zazdroscisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 żyją i mają się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ale o co chodzi ..... zazdrość zżera ... Silverku następnym razem beda kości z KFC- pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 koledzy zapraszam na spocik do kielc 15 listopada na WTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 e tam poprostu zazdroscisz Ale o co chodzi ..... zazdrość zżera ... Silverku następnym razem beda kości z KFC- pasuje ? no pewnie że tak ... nastepnym razem też chcę dymiącego koguta na talerzu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ogólnowojewódzki Zlot Jesienny Kielce Parking WTC 15 Listopada 2009 Godzina 15.00 Obecność OBOWIAZKOWA No to teraz rezerwować miejscówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 wybiera sie ktos na ten zlot jesienny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Większych literek się nie dało :mysli:? Ja odpadam będę w tym czasie w tj w Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 max umowilem sie na 7 list do serwisu jedziesz porobowac exeo ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 max umowilem sie na 7 list do serwisu jedziesz porobowac exeo ? :> No mysle ze dobry termin .... Jak sie nic nie wydarzy to dzwonię do właściciela zeby exeo nam podstawił a może jakieś Subaru :mysli: :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi