waldi198 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 ja wlasnie czekam na paczuszke z gwintem ta-technix sprzedaje je koles z ktorym wczesniej znalem sie z forum GSi-klubu z dostawa do domu za 1030 zlotych normalnie okolo 1100 zlotych ale pewnie kazdemu cos pusci z ceny a wiadomo ze nowe i wiadomo ze z gwarancja napisz do niego jak nie ma na miejscu to napewno da sie szybko zalatwic http://www.allegro.pl/show_user.php?search=karlosastragsi za ta cene miales caly komplet? amorki,sprezyny,odbojami i osłonki?
Kowi87 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 za ta cene miales caly komplet? amorki,sprezyny,odbojami i osłonki? http://www.allegro.pl/item738102390_audi_a4_b5_zawieszenie_gwintowane_nowe.html według opisu wygląda ze tak
waldi198 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 za ta cene miales caly komplet? amorki,sprezyny,odbojami i osłonki? http://www.allegro.pl/item738102390_audi_a4_b5_zawieszenie_gwintowane_nowe.html według opisu wygląda ze tak tez to widzialem ale nic nie pisze o sprezynach tylko jest napisane przednie i tylne kolumny gwintowane
Ambro Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 No więc właśnie i to nie jest zestaw pod Quattro stąd niższa cena.
tymonA4 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 jak coś to dajcie znać ja tez sie pisze na wspólny zakup jak cos
Ambro Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Napisałem do gościa od tej zawiechy MTS-Technik. Napisałem czy w skład zestawu wchodza sprężyny. Odpisał mi tak: "W skład zestawu wchodzą cztery kompletne kolumny wraz z kluczem do regulacji." Czyli to samo co było w aukcji
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 za ta cene miales caly komplet? amorki,sprezyny,odbojami i osłonki? http://www.allegro.pl/item738102390_audi_a4_b5_zawieszenie_gwintowane_nowe.html według opisu wygląda ze tak tez to widzialem ale nic nie pisze o sprezynach tylko jest napisane przednie i tylne kolumny gwintowane W skład zestawu wchodzą: przednie i tylne kolumny gwintowane z odbojami i osłonami na tłoczyska oraz klucz do regulacji wysokości. tak pisze na tej aukcji
krzysiek23 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 jesli chodzi o te mts to chyba koles z forum golfa ta zawiecha handluje MAPET,ogolnie zawieszenie ma dobre opinie, panowie moje pytanie potrzebuje oslony i odboju na swoj gwint na tyl gdzie to moge dostac bo w sklepach jak co to tylko standard?????........ja zrobilem przymiarke swojego gwintu AP i powiem ze jest twardo moze nie beton ale roznica znaczna miedzy kitem -60/-40 a gwintem,ale pokonywania zakretow nie da sie opisac auto przykleja sie do asfaltu.zadnych przechylow bocznych
Ambro Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 jesli chodzi o te mts to chyba koles z forum golfa ta zawiecha handluje MAPET,ogolnie zawieszenie ma dobre opinie, Też to słyszałem więc chyba można zaufać tylko ciągle mnie zastanawia czy stwierdzenie "cała kolumna" oznacza że w zestawie są sprężyny ?
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 jesli chodzi o te mts to chyba koles z forum golfa ta zawiecha handluje MAPET,ogolnie zawieszenie ma dobre opinie, Też to słyszałem więc chyba można zaufać tylko ciągle mnie zastanawia czy stwierdzenie "cała kolumna" oznacza że w zestawie są sprężyny ? Są sprężyny
Cristoforo Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_tatechnix_zawieszenie_gwintowane-t77190.0.html panowie nie powielac tematu ja smigam juz kilka miesiecy i jest git majonez polecam bdb gorąco tam jest link gdzie kupowałem nr gg kolesia 3337815
duffy Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 za ta cene miales caly komplet? amorki,sprezyny,odbojami i osłonki? http://www.allegro.pl/item738102390_audi_a4_b5_zawieszenie_gwintowane_nowe.html według opisu wygląda ze tak tez to widzialem ale nic nie pisze o sprezynach tylko jest napisane przednie i tylne kolumny gwintowane tak w komplecie bylo wszystko sprezyny odboje oslonki i oczywiscie amorki z kluczami - ze starych czesci zostaly tylko gorne gniazda i z tylu taka tulejka i podkladka
mo Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 jesli chodzi o te mts to chyba koles z forum golfa ta zawiecha handluje MAPET,ogolnie zawieszenie ma dobre opinie, http://www.mapet-tuning.com/sklep/product_info.php?cPath=33_346_659&products_id=1256 rozmawialem z nim przez tel. daje 50zl znizki na start dla forum i jeszcze mozna sie dogadac. Wiec u niego moznaby zrobic jakies grupowe zamowienie?
waldi198 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 jaka jest cena startowa? ja jestem chetny na zakup jak ktos jeszcze chce to pisac i zlozymy zamowienie bo napewno jak sie zbieze kilka osob to jeszcze zejdzie z ceny
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Panowie, ja teraz w ADR miałem gwint, kupiłem natomiast APU w Q więc szukam zawieszenia na wiosne i lipa, nic ciekawego zastanawiałem się nad tym Technixem ale jakoś tak mnie to przeraża, poczytałem trochę i jest sama dobra opinia na ten temat, a kiedy Wy chcecie to zamawiać??? ja teraz sprzedaje te moje padło (ADR) i jak sprzedam a zrobię to najszybciej jak mogę to też bym zamówił, myślę że do dwóch tygodni wszystko się wyjaśni
waldi198 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Panowie, ja teraz w ADR miałem gwint, kupiłem natomiast APU w Q więc szukam zawieszenia na wiosne i lipa, nic ciekawego zastanawiałem się nad tym Technixem ale jakoś tak mnie to przeraża, poczytałem trochę i jest sama dobra opinia na ten temat, a kiedy Wy chcecie to zamawiać??? ja teraz sprzedaje te moje padło (ADR) i jak sprzedam a zrobię to najszybciej jak mogę to też bym zamówił, myślę że do dwóch tygodni wszystko się wyjaśni jak narazie trzeba zebrac chetnych wiec jak jestes pewny ze kupisz to sprzedawc sie wstrzyma jak co
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Droga ta zawieszka jak do A4 bez Q chce 1400zł - 50zł to aż strach pomysleć ile do Quattro bedzie kosztować, Ta technix jest tańsze i pare osób juz na tym jeżdzi i chwali
Ambro Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 ok. 2 tysi musimy przygotować za zestaw pod quattro Zestaw Ta technix powinien kosztować ok. 1500 do quatrówki.
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 a mi teraz bardziej zależy na niskim, z możliwościa regulacji ale nie takie twarde, więc te całe TA Technix takie niby są no zobaczymy, ale wydaje mi się że zimą będzie taniej
Cristoforo Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 no zobaczymy, ale wydaje mi się że zimą będzie taniej niby dlaczego taniej lepiej kup jeszcze w tym roku bo jak sie zacznie nowy rok to ceny pojdą ostro w góre
Rekomendowane odpowiedzi