Młody_drog Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 - tato, moge iśc na dyskoteke ?<br />- owszem mozesz ale jak mi zrobisz laskę....<br /> - tato zwariowaleś, jak mozesz ???????<br /> - jak nie to nie......<br /> - dobra zrobi Ci...... tato twój qutas smierdzi gów...nem.....<br /> - noooo.... twój brat poszedł juz na ta dyskotekę.... Sent from my GT-I9100
YOGI3000 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 - tato, moge iśc na dyskoteke ?- owszem mozesz ale jak mi zrobisz laskę.... - tato zwariowaleś, jak mozesz ??????? - jak nie to nie...... - dobra zrobi Ci...... tato twój qutas smierdzi gów...nem..... - noooo.... twój brat poszedł juz na ta dyskotekę.... ja.. pier... do... le...
Frimuś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Osioł pyta lwa: - Lew, czemu ty jesteś królem zwierząt, a nie ja? - No, bo mam grzywę! - Ja też mam. - I mam taki pędzelek na końcu ogona! - I ja też mam. Lew zamyślił się i kontruje: - A ja dłużej od ciebie seks uprawiam, zanim skończę! - Nie wierzę! - A chodź, sprawdzimy! - Ok, sprawdzajmy! - Dobra, to ja pierwszy. Nadstaw się i mierz czas. Lew zabrał się za osła i po 21 minutach skończył. Teraz kolej osła… Lew leży, kontroluje czas, minęło 15 minut, a osioł ani myśli kończyć. Lew zatem sięga po komórkę, dzwoni do lwicy i pyta: - Kochanie, co ty robisz, żebym ja szybciej kończył? - No, Lewku, na przykład pupą kręcę. Lew zaczął wiercić pupą, osioł jakby poczerwieniał, ale dalej robi swoje. Lew znowu dzwoni do lwicy: - Słuchaj, a co jeszcze robisz? - No, miziam cię pazurami po jajeczkach. Lew zaczął miziać osła i osioł w 20 minucie finiszuje i pada wyczerpany. Lew dumnie pyta: - No i co, teraz przyznasz, żem jest królem zwierząt? Osioł, z wciąż zamkniętymi z rozkoszy oczami: - Lew, tyś nie król… tyś BÓG!
Góral.tz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 - tato, moge iśc na dyskoteke ?- owszem mozesz ale jak mi zrobisz laskę.... - tato zwariowaleś, jak mozesz ??????? - jak nie to nie...... - dobra zrobi Ci...... tato twój qutas smierdzi gów...nem..... - noooo.... twój brat poszedł juz na ta dyskotekę.... powiem tak zryło Ci chyba dekiel
skrab Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 - tato, moge iśc na dyskoteke ?- owszem mozesz ale jak mi zrobisz laskę.... - tato zwariowaleś, jak mozesz ??????? - jak nie to nie...... - dobra zrobi Ci...... tato twój qutas smierdzi gów...nem..... - noooo.... twój brat poszedł juz na ta dyskotekę.... powiem tak zryło Ci chyba dekiel To już nie jedna taka wpadka,ale jest zryty jest......
Dev Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 - tato, moge iśc na dyskoteke ?- owszem mozesz ale jak mi zrobisz laskę.... - tato zwariowaleś, jak mozesz ??????? - jak nie to nie...... - dobra zrobi Ci...... tato twój qutas smierdzi gów...nem..... - noooo.... twój brat poszedł juz na ta dyskotekę.... powiem tak zryło Ci chyba dekiel To już nie jedna taka wpadka,ale jest zryty jest...... nie bądzcie tacy wrazliwi
siara Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Bałtroczyk jest prze..... Bałtroczyk - Łoś pederasta - YouTube! ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Piotr Bałtroczyk - Żarówka - YouTube
Pandzior Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 The whole truth about overtime work / Ukryta prawda - Pracoholizm - YouTube
Onkel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Czego sobie życzysz w nowym roku - YouTube
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 chyba znalazłem foto z 2008 roku z forumowego wątku siłownia
Rafalski82 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wiem czy odpowiedni dział? Ocenicie sami Lecisz sobie spokojnie 300 km/h, a tu nagle z lewej... - Ciekawostki | Aktualności w MOTOGEN.PL
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Złomcia is DEAD, to znaczy, że tyś go KILL'IM?!?!? (2931066027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi