Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda że łbem nie napier...ał w te poręcze :facepalm:

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano

Ten film, to chyba z cyklu "Żenujący żart prowadzącego" :facepalm:

Opublikowano

4So76.jpg

Opublikowano

Jak była młoda to miała między cyckami wisiorek. Na starosc będzie miała pepek.

Im większe za młodu tym dłuższe na starość.

Tapniete z HGW 2

Opublikowano

f3a7e4ae8a38dc47931aea712a58aa74.jpg

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

233637_ps4.jpg

:kox::polew:

Opublikowano

taki tam amatorski drift

Opublikowano

Ale poszET bokiem!

W sumie dzisiaj za jedna a klasą jechalem to niewiele lepiej jechała... Widziałem tylko jak typo nonstop musial kontrowac żeby jechać prosto

Opublikowano

nie wiem czy już nie było:

Opublikowano

3f94d7edf15b7c333d2050c55d131134.jpg

Opublikowano

Pewna dziewczyna postanowiła poddać swojego męża pewnemu testowi i zobaczyć jego reakcję na wiadomość, że od nieg odchodzi. W tym celu napisała list, z którego treści wynikało, iż jest nim zmęczona i nie chce już z nim żyć. Następnie odłożyła list na stolik w sypialni, a sama schowała się pod łóżko...

Mąż wrócił do domu i dostrzegł list na stoliku. Wyrwał kartkę ze swojego notesu, szybko coś napisał, po czym zaczął śpiewać i tańczyć, przy okazji przebierając się.

Następnie wyjął telefon, wystukał numer na klawiaturze i rozpoczął rozmowę:

Hej, kochanie! Właśnie się przebrałem i zaraz do ciebie dołączę. W końcu dotarło do tej idiotki, że tylko się z nią zabawiałem i odeszła ode mnie. Naprawdę nie wiem, czemu się z nią ożeniłem. Żałuję, że wcześniej cię nie poznałem. Do zobaczenia!

Skończył rozmowę i wyszedł z pokoju...

Zła i zapłakana kobieta wyczołgała się spod łóżka. Postanowiła, że zanim odejdzie, przeczyta jeszcze to, co jej mąż dopisał na kartce.

Treść notatki mężczyzny brzmiała:

Wystawały ci nogi spod łóżka ty idiotko...

Wyszedłem kupić chleb.

Opublikowano

3f94d7edf15b7c333d2050c55d131134.jpg

Według mnie to jest chore :facepalm:

Opublikowano
Opublikowano

http://olx.pl/oferta/opel-calibra-2-0-tuning-mozliwa-zamiana-CID5-ID7Xtyp.html#bb10d34fce brać !

:polew:

Opel Calibra 2.0 TUNING |Możliwa Zamiana|

SzamocinDodane o 13:04, 25 Listopada 2014, ID ogłoszenia: 117609313

Oferta od:Osoby prywatnej
Marka:Opel
Model:Calibra
Poj. silnika:2 000 cm3
Rok produkcji:1992
Paliwo:Benzyna
Moc silnika:115 KM
Przebieg:240 000 km
Typ nadwozia:Coupe
Kolor:Czarny
Stan techniczny:Nieuszkodzony

Witam . Posiadam na sprzedaż Opla Calibrę po Tuningu . Po pierwsze w samochodzie został zamontowany oryginalny Body Kit Opel Calibra : Zderzaki przód i tył , progi , oraz poszerzenia boczne . Pod maską został wstawiony stożek co powoduje ładne brzmienie samochodu . Z tyłu został zamontowany sportowy wydech , który także robi swoje . Zamontowane zostało gwintowane zawieszenie stosowane jest często w pojazdach poddawanych sportowym przeróbkom , które wpływają zarówno na efektowny wygląd , jak i poprawę trakcji . Dodatkowo zamontowane także zostały dystanse na przód i tył . Tylne oryginalne lampy zostały zastąpione lampami od BMW . Na bagażniku został zamontowany spojler . Samochód prezentuje się bardzo ładnie . Jak na swój wiek jeszcze nie jednego zaskoczy ;) . Samochód potrzebuje kilku poprawek takich jak : Wymiana przedniej szyby ze względu na to , że jest do góry lekko pęknięta . Do odnowienia jest przedni zderzak ( Wszystkie elementy posiadam ) . Przednie światła nie działają z wyjątkiem prawego postoju . Także został do podłączenia abs . Samochód stoi na felgach 13 cali . opony przód zima tył letnie w dobrym stanie . Gdzie nie gdzie jest do poprawek lakierniczych . Farba nie jest droga ze względu na to , że samochód został pomalowany na Mat . Dzięki czemu samochód wygląda atrakcyjnie . Sporo zostało włożone w ten samochód . Lecz to sie nie zwróci :) . OC jest zapłacone na cały rok . Należy zrobic przegląd .

WYPOSAŻENIE :
- Wspomaganie Kierownicy
- ABS ( Odłączony )
- Podgrzewane siedzenia
- Sportowa kierownica
- Radio
- Klimatyzacja ( Do wymiany pasek )
- Skórzane siedzenia oraz boczki
- Nowa podsufitka
- Diodowe podświetlenie wnętrza ( Do podłączenia )
- Elektryczne szyby
- Elektryczne Lusterka
- Gwintowane zawieszenie
- Sportowy wydech
- Centralny Zamek

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu oraz oględzin auta . Możliwa jest zamiana za inny samochód ( Opel Corsa bądź Fiat Punto ) każdą inną propozycję także rozważę . Pozdrawiam :)

201052031_2_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_3_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_4_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_5_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_6_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_7_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_8_644x461_opel-calibra-20-tuni
Opublikowano

jak można tak zbeszcześcić samochód co za imbecyl :facepalm:

Opublikowano

masakra.......

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/opel-calibra-2-0-tuning-mozliwa-zamiana-CID5-ID7Xtyp.html#bb10d34fce brać !

:polew:

Opel Calibra 2.0 TUNING |Możliwa Zamiana|

SzamocinDodane o 13:04, 25 Listopada 2014, ID ogłoszenia: 117609313

Oferta od:Osoby prywatnej
Marka:Opel
Model:Calibra
Poj. silnika:2 000 cm3
Rok produkcji:1992
Paliwo:Benzyna
Moc silnika:115 KM
Przebieg:240 000 km
Typ nadwozia:Coupe
Kolor:Czarny
Stan techniczny:Nieuszkodzony

Witam . Posiadam na sprzedaż Opla Calibrę po Tuningu . Po pierwsze w samochodzie został zamontowany oryginalny Body Kit Opel Calibra : Zderzaki przód i tył , progi , oraz poszerzenia boczne . Pod maską został wstawiony stożek co powoduje ładne brzmienie samochodu . Z tyłu został zamontowany sportowy wydech , który także robi swoje . Zamontowane zostało gwintowane zawieszenie stosowane jest często w pojazdach poddawanych sportowym przeróbkom , które wpływają zarówno na efektowny wygląd , jak i poprawę trakcji . Dodatkowo zamontowane także zostały dystanse na przód i tył . Tylne oryginalne lampy zostały zastąpione lampami od BMW . Na bagażniku został zamontowany spojler . Samochód prezentuje się bardzo ładnie . Jak na swój wiek jeszcze nie jednego zaskoczy ;) . Samochód potrzebuje kilku poprawek takich jak : Wymiana przedniej szyby ze względu na to , że jest do góry lekko pęknięta . Do odnowienia jest przedni zderzak ( Wszystkie elementy posiadam ) . Przednie światła nie działają z wyjątkiem prawego postoju . Także został do podłączenia abs . Samochód stoi na felgach 13 cali . opony przód zima tył letnie w dobrym stanie . Gdzie nie gdzie jest do poprawek lakierniczych . Farba nie jest droga ze względu na to , że samochód został pomalowany na Mat . Dzięki czemu samochód wygląda atrakcyjnie . Sporo zostało włożone w ten samochód . Lecz to sie nie zwróci :) . OC jest zapłacone na cały rok . Należy zrobic przegląd .

WYPOSAŻENIE :

- Wspomaganie Kierownicy

- ABS ( Odłączony )

- Podgrzewane siedzenia

- Sportowa kierownica

- Radio

- Klimatyzacja ( Do wymiany pasek )

- Skórzane siedzenia oraz boczki

- Nowa podsufitka

- Diodowe podświetlenie wnętrza ( Do podłączenia )

- Elektryczne szyby

- Elektryczne Lusterka

- Gwintowane zawieszenie

- Sportowy wydech

- Centralny Zamek

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu oraz oględzin auta . Możliwa jest zamiana za inny samochód ( Opel Corsa bądź Fiat Punto ) każdą inną propozycję także rozważę . Pozdrawiam :)

201052031_2_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_3_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_4_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_5_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_6_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_7_644x461_opel-calibra-20-tuni
201052031_8_644x461_opel-calibra-20-tuni

jeździec apokalipsy, czy jaki "fuj"

kolejna biedna calibra, swoją drogą to nie widziałem jeszcze na żywo tego modelu nie dotkniętego tjuningiem...

żeby nie odbiegać od tematu, taki mały suchar:

Przychodzi facet do lekarza, a lekarz też baba.

;P