Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha ha dobre dobre to jest :mrgreen:

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Osz żesz ty normalnie szok :mrgreen: :mrgreen: dobre to jest ciekawe kto to nagrał

Opublikowano

"lubie by dobrze wy****ny" niezla beka

Opublikowano

ja pierdziele jak tego slucham na wymioty mnie bierze :neutral:

Opublikowano

Byli sobie stary facet i baba. Pewnego dnia babie zachciało się seksić, no więc czyni zaloty, cuda nie widy, żeby zaciągnąć go do łóżka. A on nic.

No to baba idzie do lekarza, i mówi:

- Panie, doktorze, ja chcę a on nie. Co robić?!

- Spokojnie, mam na to sposób. Na minutę przed tym zanim pani mąż wróci do domu, niech pani zdejmie gacie stanie tyłem do drzwi, pochyli się i wypnie tyłek, a zaraz obudzi sie w nim dzikie seksualne zwierze. Inaczej być nie może!

No więc jak powiedział tak baba zrobiła. Wypięta czeka... no i w końcu styrany małżonek wraca z roboty, otwiera drzwi, patrzy i za***rdala ile sił w nogach do najbliższego baru. Przybiega, siada, zamawia setkę, pierwszą, drugą trzecią, itd.

Już dwie butelki poszły a on chce jeszcze, no to barman na to:

- Panie czemu pan tak pijesz, już trzecia butelka, no powiedz pan czemu?

- Panie! Ja wracam styrany do domu po całym dniu pracy, wchodzę na piętro, otwieram drzwi... a tam troll, metr na półtora, szrama na pół pyska, broda do kolan i mu z mordy ślina cieknie...

Opublikowano

Dowcip dobry........hehehe.......no pedałki też są śmieszne......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

pic068687if.th.jpg pic077117uv.th.jpg pic282538oz.th.jpg

[ Dodano: 2006-05-13, 12:09 ]

mam troch czasu wiec powrzucam troch smiesznych rzeczy :D

1.tir z Białorusi: tirzbialorusi1wz.th.gif

2. rodzice miesiaca: parentofthemonth7cr.th.jpg

3. kilka fotek z cyklu uroki Szkocji :P

finallythetruth2mk.th.jpg kilthunk5lo.th.jpg naprzodmarsz1hv.th.jpg queenandscotssoldiers0xt.th.jpg

theanswer5ic.th.jpg thekiltquestion2sx.th.jpg

Opublikowano

rzekomo felieton Tyma prosto z Rzeczpospolitej...

Z szacunku dla samego siebie wybrałem się do pobliskiego straganu po czereśnie. A tu słyszę, za moimi plecami rozmowa. Dwóch młodych opowiada sobie zdarzenie, jak to jeden z nich chciał jakiegoś przechodnia zabić (pobić?) ławką, bo ten przechodzień mu się nie podobał. I czekał,żeby tylko ten przechodzień spojrzał na niego, to już będzie pretekst, żeby go tą ławką... Słów używali wulgarnych i obscenicznych, a przy tym słownik mieli ograniczony do 40, no może 50 wyrazów. Nie cytuję, choć może pod koniec opowieści się odważę. Ogólnie byłem zdenerwowany i bałem się odwrócić.

Spojrzę na niego, to uzna za pretekst i mi ławką na przykład dopier...i. A stała ławka obok akurat. Bardzo nie na rękę mi było tego dnia umrzeć zabity ławką, bo jeszcze chciałem pieski nakarmić. Ale ci z tyłu czuli się coraz lepiej i wiedziałem, że wyjścia nie mam. Odwróciłem się. Obaj o pół głowy wyżsi ode mnie, łapska grube jak końskie nogi.

- Panowie, zlitujcie się! - zacząłem - przecież tu ludzie młodzi dokoła, dzieci, kobiety. Jakich wy słów używacie? Jak wam nie wstyd? Opanujcie się trochę... Przerwałem. Patrzyli na mnie zdumieni i nagle jeden ryknął:

- Miś, k**wa twoja mać w d*pę j**any, to ty? Ale farta mamy! Mietek! Dawaj, foto rób mnie z nim! Miś, k**wa! Ja pier**lę! Wziął mnie w swoje ręce, jakby brał gazetę albo puszkę piwa, trzymał mnie jak w dybach, kazał się uśmiechnąć, zrobił sobie ze mną kilka zdjęć, potem się zamienili i cały czas radośnie bili mnie po karku, mówiąc, że w dupe j**any w porzo jesteś!

Potem poszli. :mrgreen:

Opublikowano

http://www.humorek.com/fi...ja_u_babci.html

nie ma jak to stancja u babci warto poczekac bo filmik sie rozkreca troszke ale warto naprawde :)

Opublikowano
warto poczekac bo filmik sie rozkreca troszke ale warto naprawde

ale wogole na filmik trzeba poczekać ?? bo mnie sie nic nie pokazuje :(

Opublikowano

dzieki Hugo :) nie sprawdzilem tego linka bo 3 dni temu mi dzialal..

Opublikowano

eeee to już było, i to w tym samym dziale tylko pare stron wcześniej.

Opublikowano
  • Autor

proboszcz poszedl do burdelu gdzie zamowil 4 najlepsze dziwki w calym lokalu. cala noc sie zabawial po czym rano wychodzi z pokoju idzie do alfonsa juz podaje mu pieniadze, a alfons nagle mowi:

-nie, nie! pan nie placi, tu jeszcze jest koperta dla pana.

proboszcz patrzy a tam 1000zl w kopercie. mysli:

- o co ku@#a chodzi? ide do burdelu, biore 4 najlepsze dziwki na cala noc a tu nie dosc ze nie chce pieniedzy to jeszcze daja kase!

nastepnego dnia w zakrystii opowiedzial to wikaremu i wyslal go do tego samego lokalu. wikary poszedl, tez zamowil 4 panienki i po upojnej nocy wstaje idzie do alfonsa, juz chce wyjmowac kase a tu alfons znowu:

-nie, nie! pan nie placi, tu prosze jeszcze prezecik!

i podaje wikaremu koperte. wikary ja otwiera a tam 300zl

pyta wiec alfonsa:

-wczoraj byl tu proboszcz i dostal 1000zl w kopercie, dlaczego ja tylko 300?

a alfons :

- a bo wczoraj bylo dla tvn a dzis dla regionalnej

Opublikowano

Czy filmik można wrzucić do fotosik.pl , jeśli nie to gdzie :?:

Opublikowano
Czy filmik można wrzucić do fotosik.pl , jeśli nie to gdzie :?:

http://file4u.pl/index.html

Opublikowano

Cos dla żonatych :lol: (uff dobrze ze nie dla mnie :mrgreen: )

dlazonatych9pd.th.jpg