skrab Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Właśnie wróciłem z wakacji z Tajlandii. Mało brakowało, a przespałbym się z transwestytą! Wyglądał jak kobieta, pachniał jak kobieta, mówił jak kobieta, całował jak kobieta. Dopiero, kiedy zajeżdżaliśmy do jego mieszkania i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra. :polew: dopiero bu cie dupsko bolało
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Właśnie wróciłem z wakacji z Tajlandii. Mało brakowało, a przespałbym się z transwestytą! Wyglądał jak kobieta, pachniał jak kobieta, mówił jak kobieta, całował jak kobieta. Dopiero, kiedy zajeżdżaliśmy do jego mieszkania i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra. Łosz qrrwaaa!!! :sick3:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra. :polew: :polew:
Dev Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Właśnie wróciłem z wakacji z Tajlandii. Mało brakowało, a przespałbym się z transwestytą! Wyglądał jak kobieta, pachniał jak kobieta, mówił jak kobieta, całował jak kobieta. Dopiero, kiedy zajeżdżaliśmy do jego mieszkania i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra. KAC VEGAS 2 ??????? :polew: :polew: :polew: :polew:
Dev Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ...całował jak kobieta... :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
stanley Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ...całował jak kobieta... :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: ciekawe co wcześniej robiła/robił tymi ustami
akjam Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 ...całował jak kobieta... :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: ciekawe co wcześniej robiła/robił tymi ustami Może sam sobie sięga? :polew:Ciekwae czy Drogi/a był/a? Czy to wakacyjna miłość?
skrab Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 trzeba buło chociaż w wazelinę zainwestować :polew:
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 jaki facet daje prowadzić babie ...także to byłby standardowy stosunek hetero facet co wygląda jak baba,dymałby babe co wygląda jak facet :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Właśnie wróciłem z wakacji z Tajlandii. Mało brakowało, a przespałbym się z transwestytą! Wyglądał jak kobieta, pachniał jak kobieta, mówił jak kobieta, całował jak kobieta. Dopiero, kiedy zajeżdżaliśmy do jego mieszkania i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra. piszę po omacku ....droga jest wymiana ekranu w laptopie
lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Właśnie wróciłem z wakacji z Tajlandii. Mało brakowało, a przespałbym się z transwestytą! Wyglądał jak kobieta, pachniał jak kobieta, mówił jak kobieta, całował jak kobieta. Dopiero, kiedy zajeżdżaliśmy do jego mieszkania i zaparkował równolegle za pierwszym podejściem, zdałem sobie sprawę, że coś tu nie gra. Ciekawe czy wcześniej przed drogą do jego mieszkania były już jakieś pocałunki :polew: :polew:
pastaldo Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Ale najlepsza w tym wszystkim jest metoda zorientowania sie że to nie kobieta zaparkował równolegle za pierwszym podejściem :polew: normalnie mistrzostwo świata :polew:
szczuraz Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Rosyjski miliarder z żoną na wakacjach w Paryżu wybrali się zwiedzić Luwr żona mówi do męża: -Borys i jak ci się tu podoba? Mąż na to: -No ładnie jest...czysto, skromnie ale czysto -Mamo, dlaczego moja kuzynka nazywa się Róża ? -Ponieważ ciocia lubi kwiaty. -Aha, a Ty mamo co lubisz ? -Wacuś, przestań zadawać głupie pytania. Dzwoni Sasza z Leningradu do Fiodora na Syberię: - Ty, stary słyszałem, że u Was tęga zima - mówi Sasza. - Jaka tam tęga. Raptem -25°C - odpowiada Fiodor. - Tak? A ja słyszałem w telewizji, że -60°C - rzecze Sasza. - A, chyba, że na dworze... - mówi Fiodor - Genek, zrzuciłam dwa kilogramy! - Nie zapomnij spuścić wody!
Duds Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Jest coś takiego jak BOLF? http://otomoto.pl/volkswagen-golf-bolf-1-9tdi-arl-150ps-4motion-C22978174.html
Pandzior Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Jest coś takiego jak BOLF? http://otomoto.pl/volkswagen-golf-bolf-1-9tdi-arl-150ps-4motion-C22978174.html Przód od bory, tył od golfa
Mario22 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Ale najlepsza w tym wszystkim jest metoda zorientowania sie że to nie kobieta zaparkował równolegle za pierwszym podejściem :polew: normalnie mistrzostwo świata :polew: Dokładnie :polew: :polew: :polew:
Brysio Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Jest coś takiego jak BOLF? http://otomoto.pl/volkswagen-golf-bolf-1-9tdi-arl-150ps-4motion-C22978174.html dobry przebieg jak na golfa pewnie ma te 135 tysi na kolo )
snajper1998 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 http://demotywatory.pl/3706275/Demotywujaca-riposta
Rekomendowane odpowiedzi