Dev Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 - kochanie jutro chciałbym abys podała mi sniadanie do łózka - nie ma sprawy, posciel sobie w kuchni
qpa007 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Volkswagen Passat - Prawdziwe oblicze demona
Brysio Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Volkswagen Passat - Prawdziwe oblicze demona takie sa niestety realia i niejednego audi fana to spotkalo wiec nic smiesznego tutaj nie widze niestety Lans - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu: Nasza-Klasa, Facebook, Fotka, Nk, Polityka - Strona 4 nawet cb maja na dachu zeby wiara szybciej do niewiernych docierac mogla )) Kler i jego skromność - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
riddick74 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Masz nie opalony rowek ??? - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu Jak trzeba mieć nasrane - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
endriuu Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Błyskotliwa riposta Miśka Koterskiego do Kazimiery Szczuki - YouTube
qpa007 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Błyskotliwa riposta Miśka Koterskiego do Kazimiery Szczuki - YouTube najbardziej cięta z ripost jaie słyszałem ostatnio a to te riposty: [Original] That's Why You Use Autotune and I Don't - YouTube Cięta riposta Górskiego - YouTube
pawel_tl Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Ma BMW i może wszystko - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu
Dev Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Kto takie koszulki robi? - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu :facepalm::facepalm:
pawel_tl Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Praca w branży filmowej - Praca różne Oferty Pracy Ogłoszenia Praca - Gumtree Wielkopolskie / Poznań ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ---------- Kariera Tuska w internecie
Pandzior Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 ---------- Post dopisany at 01:22 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ----------
Brysio Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 panowie lekko uderzony za 16tys euro pepikow to juz naprawde poj..balo Audi A5 3.0 TDI Sportback quattro DPF S tronic FAHRBE als Sportwagen/Coupé in Prostejov
zbigok Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 To się nadaje do działu Ciekawe aukcje Allegro, ebay itd. No to kontynuując wątek czeski... Chcę być jak Barbie TA SUKA MA WSZYSTKO
Brysio Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 zrozumielismy ) czesi sa debesciaki naprawde )
Buba Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 [h=6]Podczas lekcji Jasiu narysował na ławce muchę. Podeszła do niego nauczycielka i myśląc, że mucha jest prawdziwa chciała ją zabić. Uderzyła ręką w ławkę i ją sobie złamała. Mówi do Jasia: - Jutro przyjdziesz do szkoły z ojcem. Następnego dnia zjawia się Jasiu z tatą w szkole i nauczycielka mówi do ojca: - Pana syn namalował wczoraj na ławce muchę, myślałam, że jest ona prawdziwa, chciałam ją zabić i widzi Pan co sobie przez niego zrobiłam! Na to ojciec: - To jeszcze nic. Tydzień temu, jak Jasiu namalował na drzwiach gołą panienkę i mój brat się na nią napalił to trzy dni z ch..a drzazgi wyciągał.[/h]
Diego Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 http://www.peugeot-klub.pl/index.php?topic=36801.0 Dostałem mailem od znajomego, nic tylko zasiąść z ciepłym popcornem i colą i delektować się.... :decayed::grin: Mały cytat, jest tam więcej podobnych: nie tylko o "taniosc" jazdy/naprawy tu chodzi... chodzi tez o przyjemnosc z tej jazdy i o prestiz wynikajacy z posiadania auty wyzszej klasy... 407 niszczy a4 pod kazdym wzgledem... a4 mozna porownac tylko z 307, co i tak wypada na kozysc peugeota (stylistyka wnetrza i nadwozia, kultura pracy silnika, przestronnosc wnetrza, itp.)
Brysio Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 hahahah jak to mowi moj kolega nie kupuje sie aut na F ford fiat i francuz )))
Rekomendowane odpowiedzi