Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bylo jakies 2-3 lata temu

Opublikowano

1372103426_by_Artur3D_600.jpg1372416753_az6gk6_600.jpg

1372428505_by_pokor95_inner.gif1372236436_by_dseba_inner.gif

Opublikowano

śpiewać każdy może jeden lepiej drugi gorzej...:dziura:

http://wiadomosci.onet.pl/wideo/zobacz-jak-jaroslaw-kaczynski-spiewa-hymn,132033,w.html

---------- Post dopisany at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany at 08:15 ----------

Playboy. - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu

Opublikowano
nie wiem czy bedzie smiesznie ale ocencie sami...

wczoraj w nocy z DE wrócilo moich dwóch kolesi, pojechali w czwórke po auta

kupili A6C6 i wrócili, pozostali dwaj zostali szukajac dalej auta

kilka kilometrów po przekroczeniu naszej granicy kolesiowi zachciało sie sr** i postanowił zjechac do lasu

auto stało z zapalonym silnikiem i z otwartymi drzwiami, a kolo poszedł w krzaki, ledwo sie zgiął jak usłyszała drugie auto

które sie zatrzymało obok, jakis gośc przeskoczył z auta do auta i A6-ka poszłaaaaaaaaa........

w jednej garsci trzymał spodnie a w drugiej papier, spodnie na dupe i poleciał na drogę.

bez kasy, bez auta, bez telefonu, przypomniał sobie o najebanym i śpiacym Zenku na tylnej kanapie :facepalm::facepalm::facepalm:

nie mineło 3 minuty jak widzi ze jedzie jego auto a za kierownicą gośc który zajebał mu auto, ale jakos dziwnie wygiety do tyłu

podjechał do Kolesia, ten wskoczył do auta i juz chciał gosciowi zayebac w łeb a tu patrzy jak pacjent jest przypiety do zagłówka

paskiem od spodni Zenka, cały siny na gebie, bo mu tak doyebał smycz że gośc ledwo oddychał i na dodatek sie zesrał ....

pojechali prosto na komendę, policjanci wyciagneli go jak worek kartofli bo gosc juz ledwo dyszał

okazalo sie że jest poszukiwany trzema listami gonczymi, i tak skonczyła sie ta historia...

aaaaaa.... fotel i całe auto ciagle yebie gów...em :facepalm::facepalm::facepalm:

Dopiero przeczytałem :decayed: Ja je.ie Dev to jest numer roku :naughty:

Suma sumarum to stwierdzilismy ze lepiej sr** we wlasnym aucie we wlasne gacie niz po krzakach :polew::polew::polew:

Jakby to nie zabrzmiało to w tej konkretnej sytuacji jest to najbardziej rozsądny wniosek :decayed:

Opublikowano
:shock3: To auto chyba tynkarz robił, a nie lakiernik :shock3:
Gość donuska90
Opublikowano

Dzwoni Obama do Putina i mówi :

- Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na

takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z

życzeniami, a okazało się że urodziny były

wczoraj...

Putin na to: - To co ja mam powiedzieć jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a

okazało się że samolot jeszcze nie wystartował...

Opublikowano

Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:

- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.

Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał sz...ybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:

- No i jak było?

Facet na to:

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

Opublikowano
Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:

- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.

Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał sz...ybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:

- No i jak było?

Facet na to:

- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze..

:polew::polew::polew: