Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] praca w toku:-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:good: opony jak u mnie :naughty: ale w Gdansku to Wy macie koleiny :shocked: na tych kolach to wyzwanie jezdzic :wallbash:
Opublikowano

spoko maroko, damy radę :good: teraz czas się wziąć za tylne światła... Ale najpierw muszę się zastanowić czy wkładać LEDy, czy malować ori :mysli:

Opublikowano

Piękne fele, na twoim miejscu bym założył ledy ale takie same lub podobne jak ma adamoo.

Opublikowano

No o takich właśnie myślę, te z czarną obwódką. Niestety ciężko je dostać, na allegro i w sklepach są przeważnie inne, podobne ale bez czarnej obwódki.

Opublikowano

Felunek :kox: :kox: :kox: na maxa :good: :good: :good: przepiękne :good: :good: :good:

Opublikowano

jak coś to lampy są do sprzedania :wink4:

Opublikowano

za***iście wygląda na tych kołach furmana :good: Kolor zostaje czy będą ciemniejsze??

Opublikowano

19" robi swoje :good:

Opublikowano

Maciek80 to sa 17 fele? na normalnym zawiasie czy lekka gleba?:P

Opublikowano

Maciek80 to sa 17 fele? na normalnym zawiasie czy lekka gleba?:P

Jeśli chodzi Ci o te z pierwszej strony to tak, to są 17" na zawiasie 1BE (-20mm).

za***iście wygląda na tych kołach furmana :good: Kolor zostaje czy będą ciemniejsze??

Mam zamiar je maznąć na czarno lub grafit. Teraz mają dosyć dziwny kolor, ni to polerka, ni to chrom ale to ori malowanie. Ciężko określić co to ale wygląda w miarę ok.

Opublikowano

Proponuję grafit, tak jak te 20":

Fqkfi.jpg

Opublikowano

No grafit to całkiem ciekawa opcja, koła nie giną na czarnym aucie aż tak jak te pomalowane na czarno. Coś wykombinujemy :>

fele2o.jpg

Opublikowano

No grafit to całkiem ciekawa opcja, koła nie giną na czarnym aucie aż tak jak te pomalowane na czarno. Coś wykombinujemy :>

fele2o.jpg

MIÓD MALINA :good: grafit koniecznie matowy :naughty:

Opublikowano

No grafit to ciekawy wybor... wlasnie sie zastanawiam nad tym samym i chyba jeszcze w tym tyg oddam moje 19" na zmiane kolorku... bajeczka

Opublikowano

Maciek80 piekne te felgi , do tego koloru tylko w graficie :cool1:

Opublikowano

Ty mówisz że moje felgi są kox to co powiedziec o twoich :shocked::slina::notworthy:

Opublikowano

Też jestem za grafitem - teraz jest miód ale po pomalowaniu :gwizdanie: :gwizdanie: :slina:

Opublikowano

Jest dobrze... :good: