tysiac Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 a zapytam czym zaslepialiscie ta rure
zaku9999 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 witam zalozylem tego bova , ma ktos z was takiego zalozonego, jaki daje efekt , w miare glosny bo u mnie taki sredni pozdrawiam
poziek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 witam zalozylem tego bova , ma ktos z was takiego zalozonego, jaki daje efekt , w miare glosny bo u mnie taki sredni pozdrawiam masz wskaźnik doładowania ?
moskal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 moze masz słabe doładowanie ????
Buba Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 najpierw trzeba bylo zalozyc wskaznik bo te wszystkie BOVy to zabawki ktorymi mozna sie bawic przy sprawnym silniku
zaku9999 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 nie mam wskaznika doladowania, ale jezeli chodzi o turbine to jest po regeneracji jeszcze sobie go wyreguluje moze , bo jest tam taka regulacja pozdrawiam
bakuś Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A co z tym co moskal miał testować??? Połowe tańszy od 007 więc ciekawa propozycja moim zdaniem...
moskal Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 A co z tym co moskal miał testować??? Połowe tańszy od 007 więc ciekawa propozycja moim zdaniem... Moskal nie dostał przesyłki ani żadnej wiadomości od spawacza gdyby dostał , to by testował
bakuś Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 buuu, szkoda, bo bym chętnie się dowiedział czy to coś warte.
moskal Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 buuu, szkoda, bo bym chętnie się dowiedział czy to coś warte. ja też
domjenick Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ...czyli zostales na cienkim lodzie.... :gwizdanie:
Dev Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ja kupie 007 to bedzie 1000razy lepsze wyjście od BOV-a :good:
boniu Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 ciekawet jak pojdzie z tipem z kwasowki i z testpipem
Dev Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ciekawet jak pojdzie z tipem z kwasowki i z testpipem Forge 007 ??????
Dev Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 normalnie bedzie sie zachowywał no, może od czasu do czasu usłyszysz jak "sapnie"
domjenick Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 normalnie bedzie sie zachowywał no, może od czasu do czasu usłyszysz jak "sapnie" uslyszy,uslyszy-ja mialem zwykla DVke i stozek-przy kazdorazowym odpuszczeniu gazu-bylo ja slychac,,,forge jest lepiej wykonany i ma mozliwosc regulacji,co juz daje wiecej , niz zwykla DV,do tego dolot z kwasowki i "psykniecie" jest slyszalne,nie tak dobitnie,jak BOv,ale roziazaniem moze byc splitter http://cgi.ebay.co.uk/FORGE-SPLITTER-SPLIT-R-DUMP-VALVE-BOV-SEAT-IBIZA-1-8T_W0QQitemZ380134017059QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5881c0c823 boniu zagadaj do chlopaka - Mario-kasta ,ma takiego w B6 i tydzien temu ,w sobote sam mialem okazje posluchac efektow :naughty: osobiscie takie cos proponowalbym ,zamiast Bova i bawienie sie w zaslepianie wylotow...lub do Gregory'ego Ma DV forge'a i dolot z kwasowki...
boniu Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 normalnie bedzie sie zachowywał no, może od czasu do czasu usłyszysz jak "sapnie" uslyszy,uslyszy-ja mialem zwykla DVke i stozek-przy kazdorazowym odpuszczeniu gazu-bylo ja slychac,,,forge jest lepiej wykonany i ma mozliwosc regulacji,co juz daje wiecej , niz zwykla DV,do tego dolot z kwasowki i "psykniecie" jest slyszalne,nie tak dobitnie,jak BOv,ale roziazaniem moze byc splitter http://cgi.ebay.co.uk/FORGE-SPLITTER-SPLIT-R-DUMP-VALVE-BOV-SEAT-IBIZA-1-8T_W0QQitemZ380134017059QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item5881c0c823 boniu zagadaj do chlopaka - Mario-kasta ,ma takiego w B6 i tydzien temu ,w sobote sam mialem okazje posluchac efektow :naughty: osobiscie takie cos proponowalbym ,zamiast Bova i bawienie sie w zaslepianie wylotow...lub do Gregory'ego Ma DV forge'a i dolot z kwasowki... W sobote bede u gregorego wiec bede widzial ja slysze jak tak bardziej podgonie auto na 1 i 2 jak turbo zasysa
Rekomendowane odpowiedzi