malin85 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 hmmm ale i tak to nie zmienia faktu ze nie podoba mi sie to kopcenie...hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Piotrek serio piszczy na 2 biegu. tylko jak na dworze jest mniej niz 30 *C bo cooler nie wyrabia. na tym 1 zdjeciu chiales sie pochwalic opona? tongue taa;D jest V jest lans hmmm ale i tak to nie zmienia faktu ze nie podoba mi sie to kopcenie...hmmm Bez dymuw TDI nie ma jazdy. Ale teraz EGR zaslepiłem i juz jest mniej dymu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 chyba piszcza jak jest powyzej 30C i asfalt sie topi i opony taaa to kopcenie ewidentanie mowi ze auto to szrot :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 na bank 1.6 nie powinno tak kopcic... zaslepka egr pomogla? to sprobuj jeszcze moto-doc :D::D:D:D Tak na powiaznie to konkret projekcik sie szukuje powodzenia w modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 galante to twoje "1.6" AWX gratki za mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 mody to ja myślę że on zacznie bo na razie to ma to co każdy powinien zrobić w drogim dniu po zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 mody to ja myślę że on zacznie jak czas pozwoli bo na razie to ma to co każdy powinien zrobić w drogim dniu po zakupie Tymek pokaz mi z 5 diesli na przelocie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 niektorzy cenia sobie cisze(np. ja), a nie jakies halasy z wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 niektorzy cenia sobie cisze(np. ja), a nie jakies halasy z wydechu decayed A kto mi truł dupe przesz 3 miesiace? :gwizdanie: ,,...rob wydech...'' moj pazdzioch przy twoim jest cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 to posluchajcie mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 to posluchajcie mojego kox no głosny ten wydech z wiadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wiec nie biadolcie panowie ze wam za glosno...chcecie miec sportowy wydech ale...zeby bylo cicho :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wiec nie biadolcie panowie ze wam za glosno...chcecie miec sportowy wydech ale...zeby bylo cicho :gwizdanie: a ty co masz za fure? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Honda Prelude IV gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 chcecie miec sportowy wydech ale...zeby bylo cicho Jaki tam sportowy? delikatnie zmodyfikowany co by bylo lzej dieselkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 gratuluje zakupu i zycze bezawaryjnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 po obróbce wyszło mi 7.9swiecej filmów bedzie za około godzinenajlepszy czas 7.86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 pokaz naklejke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 nie ma nic [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 12:48_________________________________________________jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi