wojciu0308 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 mistrzu!! teraz tak patrze na ta twoja fure i stwierdzam ze dokladki mogłbys sobie w kolor pomalowac a co do dystansow to raczej w tym problemu nie bedzie kupujesz zakladasz i gra w B6 nie ma tyle rzeźby co w B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 nie maluje bo moze z S4 albo s-line skołuje... wiec czekam do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 aaa no chyba ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 graty zakupione http://postimage.org/image/cgdyv004/ http://postimage.org/image/cgfmechw/ około wtorku bedzie zamontowana stacja 2 DIN wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 ile ałeś jeżeli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 poszło Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 nawet pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no to graty juz sa... kompletne.. teraz kto pomoze załozyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja pomoge wpadnij do R-ska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 fajnOM masz pościel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 co do dystansów ,montowałem takie,pasują bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jaki masz tłumik końcowy?? Nie jest w środku za głośno?? Bo na zewnątrz jest malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 koncowy mam przelotowy http://allegro.pl/awg-tlumik-sportowy-rurowy-uni-przelotowy-cz-wa-i1359632425.html takie cos za grosze... nie jest to finalny setup bo poszedłem po rozum do głowy i bedzie ori dokladka na 2 pojedyncze wydzeszki :gwizdanie: musze sie nawrócic. w srodku jak jade do 2,5 tys to jak seria... chyba ze dam mocno w podłoge to cos slychac.. ale nie warczy jak honda Dla mnie jest ok... w kombiaku głosniej słychac (kolega ma ) poniweaz bagaznik masz razem z kabina a u mnie mam nie dzielone fotele i odgrodzone blacha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 koncowy mam przelotowy http://allegro.pl/awg-tlumik-sportowy-rurowy-uni-przelotowy-cz-wa-i1359632425.html takie cos za grosze... nie jest to finalny setup bo poszedłem po rozum do głowy i bedzie ori dokladka na 2 pojedyncze wydzeszki :gwizdanie: musze sie nawrócic. w srodku jak jade do 2,5 tys to jak seria... chyba ze dam mocno w podłoge to cos slychac.. ale nie warczy jak honda Dla mnie jest ok... w kombiaku głosniej słychac (kolega ma ) poniweaz bagaznik masz razem z kabina a u mnie mam nie dzielone fotele i odgrodzone blacha... kurcze myślałem że na tak pełnym przelocie będzie ostry ryk w środku Ja nie mam już środkowego i właśnie kombinuje jakieś 2 sportowe końcowe za małe pieniądze... Bo coś naprawdę firmowego za 1,5k mija się chyba z celem w 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Diesel a benzyna 2 rozne sprawy. miałem pełny przelot na samej rurce to było glosno.. [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 23:12_________________________________________________http://allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-8e-00-04-red-white-led-diody-i1373961823.html zakupione... opozniony prezent pod choinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Super lampy A4 zresztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 widze ze sobie fajny prezent kupiles na swieta ja tez sobie cos kupilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Od rana juz sa.... ale wróciłem 10 minut temu i dopiero jutro zabawa :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 cyknij fotki w dzien i nocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi