Szakall69 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 juz widze ze ładnie swieca ;P ale czekam na fotki super lampki i super autko szerokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Te lampki pasuja tylko do czarnego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 mam granat wiem do Czego bijesz,, ze maja czarne obwódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 luntek dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zobaczcie jak u mnie świecą Lampy są koks, nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 czyli to bedzie cos takiego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 on ma troche inna wersje... ja mam czerwone a Clearem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 zalozyles lampiony wszystko dziala idealnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 musiałem do pracy jechac ....jutro od 8 rano działam. walcze itd... spróbuje bez rezystorów... jak nie pojdzie to pojade dokupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Seba do tego JVC musiales dokupic specjalne kable ? czy nie bylo problemow np. tylne glosniki nie graja itp. tak przy okazji masz zacne audio ladnie to musi lupac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja u siebie miałem nie seryjne radio, wiec tu wiec wszystko pod serie idzie. nie wiem jak sie ma opcja z concertem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 masz gdzies jakis filmik jak Ci Audio gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem lampy <GRUSZKA> czekam na wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 i jak podoba się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Daja rade.... jak sie okazało moja prawa to byla na druta zrobiona... urwany zaczep, i jakos na klej sie trzymało wszystko... ktos pisał ze one pasuja tylko do czarnego... przy moim granacie tez daja rade... nie widac tej czarnej obwódki lamp az tak bardzo... Co do spasowania.... Idealne nie sa, ale nie przeszkadza mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 no pińć lat mlodziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 adas cos tu mu znowu wcisnal hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ten chrom za bardzo się rzuca w oczy, zrób tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem lampy <GRUSZKA> czekam na wieczor umyj i zamaluj chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 lampiony zajeb... cos musiales korygowac czy P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi