Iverson Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Jakie polecamy, gdzie je umieszczamy, które najprzyjemniej pachną itd. A może macie jakieś inne patenty na przyjemny zapach, wewnątrz waszych autek! [/b]
arkolek Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 u siebie stosuje pezeważnia Anyi Tabaco ponieważ jestem palaczem. pachnie spoko, moja żona też go lubi. wcześniej też tylko ten. nie jest za słodki ani za kwaśny. dla mnie w sam raz. umieszczamna środkowych wlotach, po prawej stronie z 3ki środkowej
Gość Murzyn Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 jedynie zolte choinki zapachowe, ktore fajnie wyndaja nad glowa
talib1990 Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 jedynie zolte choinki zapachowe, ktore fajnie wyndaja nad glowa :rotfl: święte słowa
Cor72z Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 buhahaah Jaki temat:D :biggrin: Racja Wunder-Baum jak dla mnie najlepsze są Mam ich całą kolekcje w schowku za fotelem pasażera ....
tomaszu Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Po poprzednim wlascicielu (auto kupilem w 2005r.) zostal mi zapach, ktory jeszcze pachnie. Nie wiem dokladnie co to, ale to taka buteleczka, ktora zaklada sie na kratke... :smile:
Dawid22 Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 jedynie zolte choinki zapachowe, ktore fajnie wyndaja nad glowa zgadzam się z przedmówcą :twisted:
marcinA4 TDI Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 mi najlepiej podpasował arbuzowy przypomina zapach KENZO bardzo ładny ale trudno dostępny
Yelo Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Ja od czasu do czasu kupuję coś nowego do auta i pachnie w środku nowym materiałem, jak nie w 10-letnim aucie, czy jakiejś taryfie.
martin a4 Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 a ja puszcze baka i tez milo pachnie swojskie klimaty i za darmoche
Cuber Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Ale temat........ najlepiej nic nie stosowac!! Audi ma swój specyficzny zapach
Hincó Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Wujek jak raz zastosował lawedowego plaka w astrze+choinka lawendowa to w długiej trasie ciotka 3 razy wymiotowała Po wyrzuceniu choinki przeszło Wystrzegam się mdlących zapachów, plak-cytrynka albo brzoskiwnka, i kiedyś pomyłkowo kupiłem jakiś zapach zakładanu na kratke taki okrągły-dla palaczy pseudo cytrynka, pachnie delikutaśnie od pół roku i dopiero połowa znikła! :eek: :eek: :eek:
wiki Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 od zawsze AmbiPur, pachnie i wyglada profesjonalnie, starcza na długo i posiada fajną game zapachów
Cor72z Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Hehehe ja widziałem kiedyś u Złotówy... kostkę toaletową miał położoną z tyłu Wygrał dla mnie:P
hornet Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 od zawsze AmbiPur, pachnie i wyglada profesjonalnie, starcza na długo i posiada fajną game zapachów Zgadzam się w 10000% procentach chociaż wolę te 40%
adadur Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Ja w listopadzie 2006 kupiłem Ambi Pura (polecam), miał starczyć na 3 miesiące. Mam ustawiony delikatnie i po ponad pół roku pół buteleczki odparowało. Zamocowany na środkowym nawiewie niestety na dziurach przekręca się kratka w dół.
Rekomendowane odpowiedzi