wicior123 Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 o to moja a4 1996r. 1,9 tdi auto kupiłem w sierpniu rok temu i jestem z niego bardzo zadowolony przez ten czas zrobiłem pare rzeczy m.in. : -klamki i lusterka w kolor nadwoznia -sportowe zawiesznie (amory+ sprezyny) firmy F&K -alu 17 DMS Whels na oponach 235/45/17 i jeszcze innych pare drobiazgow w planach mam zmiane lamp na ori po 2 lifcie i kierownice od s-line
Tukan Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 No no ladna niunia i TDI szkoda ze nie Avant ale naprawde ladna.Jeszcze tylko dokladki pomalowac na kolor nadwozia i bedzie luxx
Reeno Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Fajna....Właśnie szkoda że nie AVANT :twisted:
Piotrek98igo Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 audia4s4 dokładnie tak samo myśle zmień lampki z tyłu,aaa i bardzo dobrze ze sedan
wicior123 Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Opublikowano 9 Maja 2007 juz od dawna chce zmienic lapmy tylko fundusze narazie nie pozwalaja
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 ładna A ten wydech to chyba nie pasuje do TDi :exclaim: :twisted: Jak już pomalowałeś dokładkę zderzaka (tył) to pomaluj całą resztę. Zmiana lampek jak najbardziej poprawi jej i tak dobry wygląd
recor Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 ładna niunia idealny motorek, super fele TDI POWER :biggrin: gratuluje
blaster99 Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 autko fajne - koniecznie musisz znalezc kase na tylne lampy , ale najlepsze jest to ,ze tez na moja audiczke mowie "srebrna strzała" to okreslenie ladnie do niej pasuje :smile:
wicior123 Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Opublikowano 9 Maja 2007 tak zgadzam sie lampy trzeba wymienic, dokładke pomalowałem przy okazji jak maskowałem miejsce po haku juz nie długa dojda lampy, pomaluje progi i dokłdke z przodu, i musze poszerzyc nadkola bo obciera z przodu za ostrych zakrentach....
Gość rob Opublikowano 9 Maja 2007 Opublikowano 9 Maja 2007 Fajna....Właśnie szkoda że nie AVANT :twisted: i też by się przydało :biggrin:
Gość dino Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 ładna zmień tylne lampy na nopwsze i bedzie jeszcze lepiej
Rekomendowane odpowiedzi