adamooo Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 i tak wiadomo kto wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Gościu walczył kilka lat temu jak z Adamkiem jak lew,a teraz się podłożył http://www.youtube.com/watch?v=0EdbKsVIAk4&feature=player_embedded#! :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 w sobote walka Adamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dzisiaj zapowiada się gorąca noc .... na pierwszy ogień o 20,00 Marco Huck - Matt Godfrey a o 3 rano zacznie się gala gdzie będzie walczył Adamek - Grant ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 gdzie bedzie mozna ogladac adamka ??? tzn na ktorym programie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 gdzie bedzie mozna ogladac adamka ??? tzn na ktorym programie Na pewno na którymś Polsacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Z tego co wiem to na żywo w Polsat Sport, a retransmisja w Polsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1309 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 A mi już jakiś czas temu multimedia zamieniła polsat sport i polsat sport extra na tvp sport i nsport.... i ch*j strzelił wieczory przy boksie. trzeba będzie się wybrać do pubu tylko kto wysiedzi tam do 3 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no wlasnie tez mam mm i nieodbieram polsatu sport a taki dobry byl kanal tyle kuwa walk coodziennie a te dziady zabrali ehhh gala sie zaczyna o 3 to pewnie bedzie walczyl kolo 5-6 znajac zycie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Adamek wchodzi na ring o 4.00 a zacznie boksować pewnie o 4,30 bo Don King musi jeszcze nam wszystkim pomachać chorągiewkami... [br]Dopisany: Sierpień 21, 2010, 17:02:45_________________________________________________...no już się zaczęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak tam,nasi młócą? na jakim to oglądata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak tam,nasi młócą? na jakim to oglądata? ...ty i tak Tomeks nic nie rozumiesz... :gwizdanie: twój tata to na pewno ogląda dzisiaj Polsat sport ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak tam,nasi młócą? na jakim to oglądata? ...ty i tak Tomeks nic nie rozumiesz... :gwizdanie: twój tata to na pewno ogląda dzisiaj Polsat sport ... no ojciec na bank ogląda ja nic nie rozumiem,chłopczyku,mój stary wpoił mi sporo rzeczy,ale te zapamiętałem najbardziej -nigdy,ale to nigdy nie zamykaj oczu -zawsze zaciskaj pięści najmocniej jak potrafisz -celuj na zawias -uderzaj seriami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak tam,nasi młócą? na jakim to oglądata? ...ty i tak Tomeks nic nie rozumiesz... :gwizdanie: twój tata to na pewno ogląda dzisiaj Polsat sport ... no ojciec na bank ogląda ja nic nie rozumiem,chłopczyku,mój stary wpoił mi sporo rzeczy,ale te zapamiętałem najbardziej -nigdy,ale to nigdy nie zamykaj oczu -zawsze zaciskaj pięści najmocniej jak potrafisz -celuj na zawias -uderzaj seriami -w końcowej fazie dokręcaj cios ...jak ci Łepski na spocie wali z liścia to zawsze masz zamknięte oczy ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ja zamykam,ale Fazy ma od razu łzy w oczach :gwizdanie: ...prawie jak ty,gdy Monika podnosi rękę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ja zamykam,ale Fazy ma od razu łzy w oczach :gwizdanie: ...prawie jak ty,gdy Monika podnosi rękę :gwizdanie: Kryśka podnosi rękę wtedy gdy chce coś powiedzieć a ja zamykam oczy bo już wiem że palnie głupotę... Marco Huck szybko się rozprawił z murzynkiem... :> [br]Dopisany: Sierpień 21, 2010, 23:34:15_________________________________________________...teraz zostało czekać na Adamka... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 oby było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 oby było dobrze ...spokojnie Madas Adamek wygra ...Grant przez 7 lat zrobił tylko 8 walk gdzie żadna z tych walk nie była transmitowana w telewizji ...Grantowi ktoś dobrze zapłacił i następne " wielkie nazwisko" zostanie powalone na deski. Adamek będzie miał w swoich bilansach same wielkie nazwiska a jak będą nazwiska to i w rankingu się idzie do góry i $$$.... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 haha właśnie na to liczę i miałem podobne zdanie ale zawsze wolę dmuchać na zimne .... Adamek do boju :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Już jestem tak nabity że założyłem oddzielny wątek. Niech jakiś mod go skasuje Adamek nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi