ktokolwiek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja chyba nie dotrwam, bo zrobiłem sobie zapas piw, ale nie mogłem sie powstrzymać i wale już 4 aktualnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja chyba nie dotrwam, bo zrobiłem sobie zapas piw, ale nie mogłem sie powstrzymać i wale już 4 aktualnie :polew: ...nie bądź miękki,bądź twardy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie-zmieniam temat-bo ten już nieaktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie-zmieniam temat-bo ten już nieaktualny Proszę, jaki czujny :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Proszę, jaki czujny :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie-zmieniam temat-bo ten już nieaktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie-zmieniam temat-bo ten już nieaktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie-zmieniam temat-bo ten już nieaktualny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie-zmieniam temat-bo ten już nieaktualny :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra koniec OT bo ten nowy temat zacznie nas dotyczyć jak się chłopaki wpienią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra-jakieś koguty zaczynaja sie rozgrzewać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra-jakieś koguty zaczynaja sie rozgrzewać... Przemek walczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Saleta ??? Cholera nie mam sporta i do 3 .00 czekam na Polsat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Saleta ??? Cholera nie mam sporta i do 3 .00 czekam na Polsat. nie Saleta.... Majewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ...no i widzę,że kolejny talent mamy w Stanach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ...no i widzę,że kolejny talent mamy w Stanach :gwizdanie: Polacy mają mnóstwo talentów i to w różnych dziedzinach tylko często nie ma warunków na odpowiednie szkolenia i sponsorów ciężko zjednać na starcie ... na zachodzie i za oceanem jest trochę inaczej .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 jeszcze przed ogłoszeniem wyniku-stawiam,że to będzie faworyt kilku następnych walk w tej kategorii-Przemysław Majewski- [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 03:01_________________________________________________Madżiuski wygrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Majewski prze gość treningi praca, szacuneczek dla takich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Madas Pojedynki bokserskie jak to ciotowato brzmi.... Majesiowi powinni pomóc aby chłopak przestał za***rdalać na budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Madas Pojedynki bokserskie jak to ciotowato brzmi.... :polew: Dominik się pogniewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi