ROBERT Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 ... Za wysokie progi...... Tu się zgodzę , ale te "progi" to miałeś na myśli Kliczko ? Z braciami z Ukrainy nie ma szans na razie nikt na świecie , taka prawda
Muskel1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Mialem na mysli, ze to nie ta liga dla Adamka
ROBERT Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 robert. ok, nie mamy o czym gadać masz racje, bo ich nie było to jak masz mi je wskazać, przegrał z kretesem i tyle. Kliczko mu wybił z głowy pas i taka jest prawda a szkoda Każdy kto z nim staje/ stanie ma to wybite z głowy ... i tak zostanie do zakończenia kariery ... niestety w tym przypadku warunki fizyczne i konsekwencja ( prawie jak maszyna ) w tym co się robi mają przewagę
PABLO Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Chciałbym teraz zobaczyć walkę Lewis vs Kliczko, oboje u szczytu kariery, ale była by napierdzielanka :kox: :kox:
ROBERT Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Mialem na mysli, ze to nie ta liga dla Adamka Jak dla mnie liga jak najbardziej dla niego tylko nie z braciami K. , zresztą nikt z nimi nie wygra do końca kariery :gwizdanie:
Muskel1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Tu trzeba chlopa, z lapami jak malpa, zeby przeciwnika na dystans trzymal, waga zreszta tez robi swoje.
ROBERT Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Chciałbym teraz zobaczyć walkę Lewis vs Kliczko, oboje u szczytu kariery, ale była by napierdzielanka :kox: :kox: LEWIS by przegrał Tak samo TYSON
Muskel1 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Chciałbym teraz zobaczyć walkę Lewis vs Kliczko, oboje u szczytu kariery, ale była by napierdzielanka :kox: :kox: Tez by Ukrainiec wygral [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 02:16_________________________________________________Jak na razie nie widze przeciwnika dla Klitschko. Chyba juz wszystkich wielkich spral
davidoati Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 robert. ok, nie mamy o czym gadać masz racje, bo ich nie było to jak masz mi je wskazać, przegrał z kretesem i tyle. Kliczko mu wybił z głowy pas i taka jest prawda a szkoda Każdy kto z nim staje/ stanie ma to wybite z głowy ... i tak zostanie do zakończenia kariery ... niestety w tym przypadku warunki fizyczne i konsekwencja ( prawie jak maszyna ) w tym co się robi mają przewagę Musisz przyznać że szanse zawsze są na pokonanie choćby przypadkowe ale to trzeba próbować szukać tej szansy.. Tyson w latach świetności też przegrał niesamowicie niespodziewanie to jest waga ciężka, wszystko się może zdarzyć czasem decyduje jeden cios, ale fakt jest taki że jakiegoś niekwestionowanego mistrza świata co by pozamiatał Kliczków nie widać na horyzoncie
ROBERT Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Tez by Ukrainiec wygral [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 02:16_________________________________________________Jak na razie nie widze przeciwnika dla Klitschko. :good: Do końca kariery rządzić będą bracia Klitschko ... no chyba , że podejmą moje wezwanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: :tongue4: :tongue4: [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 02:20_________________________________________________ robert. ok, nie mamy o czym gadać masz racje, bo ich nie było to jak masz mi je wskazać, przegrał z kretesem i tyle. Kliczko mu wybił z głowy pas i taka jest prawda a szkoda Każdy kto z nim staje/ stanie ma to wybite z głowy ... i tak zostanie do zakończenia kariery ... niestety w tym przypadku warunki fizyczne i konsekwencja ( prawie jak maszyna ) w tym co się robi mają przewagę Musisz przyznać że szanse zawsze są na pokonanie choćby przypadkowe ale to trzeba próbować szukać tej szansy.. Tyson w latach świetności też przegrał niesamowicie niespodziewanie to jest waga ciężka, wszystko się może zdarzyć czasem decyduje jeden cios, ale fakt jest taki że jakiegoś niekwestionowanego mistrza świata co by pozamiatał Kliczków nie widać na horyzoncie Klitschko niestety "jadą" konsekwentnie/maszynowo i przypuszczam , że nikt tego nie zatrzyma dopóki sami nie "odpuszczą"
Adas Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 właśnie wróciłem z Wrocławia.. ale dostał łomot.. :gwizdanie:
Janekx Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Do końca kariery rządzić będą bracia Klitschko ... no chyba , że podejmą moje wezwanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: :kox: czyli Witalij już niedługo, bo kończy karierę
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 ukrainiec techniki wogule masakra jaki on piesciarz - zresztą zenada zeby w polsce odbywala sie walka i nie mozna bylo jej zobaczyc kur... zenada musialem na RTL ją ogladac szkoda gadac POLAK POTRAFI
chudy13101980 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 wiedział że to ostatnia jego walka i jeszcze chciał zarobić na obejrzeniu walki w TV
Janekx Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 ukrainiec techniki wogule masakra jaki on piesciarz - zresztą zenada zeby w polsce odbywala sie walka i nie mozna bylo jej zobaczyc kur... zenada to chyba akurat normalne, że w Polsce zrobili płatne bo był największy popyt na walkę. A gdzie mieli zrobić płatne? W Hiszpanii?
chudy13101980 Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 a takie normalne to chyba nie jest jak nie takie walki były za free w TV
Sqizzy Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 pay per view w stanach jest od 30 lat i jest normą
kubson Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 No niestety nie ten zasieg rak i chyba juz nie ta kondycja :( Czyzby to koniec kariery ...
grippen Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 tak jak już wcześniej mówiłem Adamek się troszkę za wcześnie rzucił na głęboką wodę, według mnie ta waga nie dla niego, jak Adamek uderzał w klatke piersiową to tamten nawet nie drgnoł. Jego ciosy były za słabe na Kliczkę, i niech się cieszy że tylko tak to się skończyło. bo już w pierwszej mogło być po walce. Kliczko se pewnie pomyślał Ludzie przyszli popatrzeć to co będe kończył tak szybko . Tamten uderzał a Adamek się tylko odbijał od lin. Apropp płatności to ja miałem na kablówce RTL za darmo
GILI Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 pay per view w stanach jest od 30 lat i jest normą nie wszystko,co w stanach jest dobre i normalne dla nas
Rekomendowane odpowiedzi