Biszczan Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Walka Khana z Petersonem była dobra warto było obejrzeć ... Jestem ciekaw czy Mitchell coś zawojuje w wadze ciężkiej
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 przyznam szczerze, za cholerę się na tym nie znam ale taki filmik to warto obejrzeć gość ma zdrowo narąbane, jak na moje rzecz jasna :>
ALBINEK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 On zmienił profesje , wcześniej brał udział w Tańcu z Gwiazdami .
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 On zmienił profesje , wcześniej brał udział w Tańcu z Gwiazdami . możliwe, ale weź traf gościa ..... chyba że po kursie salso-samby
wypsiu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wczoraj były Król ABRAHAM wygrał w pierwszej swojej walce po powrocie na ring. Oglądałem tą walkę i to już nie jest ten Arthur co przed porażkami w Super Six .... Przygotowania Kliczki do walki 18 lutego z Chisorą .... Czekam na walkę Powietkin - Huck i mam nadzieje ze nie będzie żadnego przekrętu bo walka będzie u Helmutów i Alexander pokarze gdzie jest miejsce tego pajaca Marco ... http://www.sport.pl/boks/1,64992,10966395,Boks__Marco_Huck__Powietkin_boi_sie_Kliczkow__ja_ich.html
truckmaniac Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wczoraj były Król ABRAHAM wygrał w pierwszej swojej walce po powrocie na ring. Oglądałem tą walkę i to już nie jest ten Arthur co przed porażkami w Super Six .... Szkoda, że nie widziałem. Po ostatnich jego walkach, skutecznie mnie zraził do oglądania walk ze swoim udziałem
slawek5170 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 rzeczywiście walka bez rewelacji. ciosy Abraham miał sygnalizowane, no ale wygrał
Biszczan Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Dziś rewanż Hernandez-Cunningham ciekawy pojedynek mogą też stoczyć Julio Cezar Chavez Jr. z Marco Antoni Rubio, oraz Nonito Donaire z Wilfredo Vazquez Jr.
wypsiu Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 No jestem ciekaw co Cunningham dzisiaj zaprezentuje a nieoficjalnie krąży plotka że ma jakiś z oczami i może zakończyć karierę ...
Biszczan Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 No jestem ciekaw co Cunningham dzisiaj zaprezentuje a nieoficjalnie krąży plotka że ma jakiś z oczami i może zakończyć karierę ... Po tym co zobaczyłem w ich pierwszym pojedynku nie spodziewałem się, że Hernandez będzie mieć taką przewagę wczoraj zdecydowanie wygrawając z Cunninghamem, szkoda, bo USS zawsze dawał dobre pojedynki, a teraz nie wiadomo jak dalej będzie wyglądać jego kariera
Sqizzy Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 jak wygląda jutrzejszy zestaw walk ? [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 17:01_________________________________________________Zaczyna się miło robić przed walką:
Biszczan Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Klitschko pokaże mu w ringu jak uderzać he he.
ALBINEK Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Czy ktoś wie gdzie będzie mozna obejrzeć walkę Klitschki ???
Biszczan Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Polsat Sport: godz. 23.00 i Polsat Sport Extra, na necie powinny też być transmisje. Wałujew zakończył karierę w końcu.
adamooo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 AAle będzie nokaut..Kliczko go zabije za taki wybryk..
domjenick Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 AAle będzie nokaut..Kliczko go zabije za taki wybryk.. no będzie dobra walka już od pierwszej minuty...
tomekkk83 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 kliczko to doktor i wszysko na temat ciekawe jak by sie cofnac w czasie i skonfrontowac go z Majkiem w szczycie formy to by byla gratka nie? :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Majk był mega koxem ale nie wiem czy dałby radę Kliczko - warunki fizyczne Kliczki są niedopokonania..
tomekkk83 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 chodzi mi panowie o te lata tez byl fenomen konfrontacja byla by ciekawa ps chce zeby ten kozak jutro popamietal za wszyskie czasy :)bo zachowal sie jak palant
Rekomendowane odpowiedzi