krzysiek23 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 temat jak na razie umarl,spoty szybciej sie skonczyly jak zaczely niestety :confused4: a szkoda bo jest nas tu sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 no możne się rozkręci na wiosnę widze ze zmieniles auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie macie miejscówek na jakieś zimowe OeSy ? Spocik jak talala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 no możne się rozkręci na wiosnę widze ze zmieniles auto ? sniegu i lodu ci u nas nie zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 auto zmienione,daleko nie poszedlem ale jest Q co najwazniejsze,na wiosne idzie do malowania i bede rzezbil........wiosna przypuszczam ze tez bedzie ciezko ruszyc....pewnie bedzie a bo to bo tamto...i znowu we 2 zostaniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Nie macie miejscówek na jakieś zimowe OeSy ? Spocik jak talala ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 VACN - VW Audi Club Norwegen organizuje kolejny zimowy zlot.. Zamarzniety tor Vålerbanen - 19 marca 2011. Troche info ze stron klubowych: - kolce rajdowe sa zakazane, mozna jezdzic na oponach zimowych bez kolcy lub z kolcami dopuszczonymi do ruchu. - koszt - 400NOK jazda po torze + 150NOK ubezpieczenie. Ubezpieczenie dotyczy auta, kierowcy ewentualnie innych poszkodowanych - narazie wszystkie marki samochodow sa dozwolone, jezeli okaze sie ze bedzie duzo zainteresowanych to czlonkowie klubu VACN beda mieli pierwszenstwo - auto musi przejsc wizualna kontrole techniczna, ma byc w dobrym stanie - tablice probne sa dozwolone - 90db dopuszczalny halas Wiecej info dodam jak cos dokladniej bedzie wiadomo. Godz od-do itp.. Prawdopodobnie taka czesc toru bedziemy dysponowac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam ponownie !!! Trochę się pozmieniało była Corsa i wstyd było się pokazać na zlocie a teraz jest vw passat sledze wątek i jeśli się nie obrazicie to chętnie się spotkam Ps Krzysiek23 nr tel bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 cześć chłopaki moi starsi mieszkają już od jakiegoś czasu w NO i się zastanawiam nad przeprowadzką do nich, tylko nie wiem na jakich stronach można się rozejrzeć żeby obadać u nich rynek pracy, znam stronę: finn.no a są jeszcze jakieś podobne stronki? może orientujecie się jak oni biorą pod uwagę nasze wykształcenie? jest szansa dostać jakąś pracę w wyuczonym zawodzie? bo nie chce mi się po tylu latach studiów itd. iść na budowę czy pakować parówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 spirala w Drammen 30nok????? byłem tam dwa razy i zawsze za darmo więc jak najbardziej mi pasuje Krzysiek ma jeszcze bliżej może coś ogarniemy, pogoda coraz lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ys19 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 są jeszcze jakieś spoty w Oslo lub nieopodal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Tego nie wie nikt. Ciężko się tu chłopakom jakoś pozbierać do kupy. Ja tam śledzę wątek co jakiś czas ale bez przekonania. Może jak się ociepli to się ktoś odezwie> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 powstalo nowe polsko-norweskie forum dla posiadaczy 4kolek w norge: 4hjul i Norge - 4kka w Norwegii :: Strona Gwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 witam panowie....dzieje sie tu cos..jakies spoty???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ucichlo tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 hmmm, dopiero co wyśledziłem wasz wątek. Co do zimowych oesów/spotów proponuje Tryvann, duży parking jest, poślizgać się można. Dla bardziej wymagających, leśne drogi w Maridalen. Może by tak zebrać sie w jakiś spot, ja wracam po świętach wielkanocnych, z dużym żalem opuszczając spoty Puckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja to az z ragaland jestem troszku daleko do oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastek89 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 spirala w Drammen 30nok????? byłem tam dwa razy i zawsze za darmo więc jak najbardziej mi pasuje Krzysiek ma jeszcze bliżej może coś ogarniemy, pogoda coraz lepsza Coś się zmieniło??? przed wjazdem do tunelu po prawej stronie był/jest? pobór opłat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 no niestety do spotow wszystkich nie da sie pozbierac bo norge jest za dlugie i za ujowe do jazdy przez brak autostrad,jedynie co nam zostaje to jakis jeden 2-3 dniowy spot tak zeby nie jechac kilometrow na darmo...niestety spoty jak szybko byla inicjatywa tak szybko znikla jakos ciezko jest zmobilizowac ludzi a jest ich tutaj troche....jak sa jakies propozycje to walic pomyslami ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ---------- powstalo nowe polsko-norweskie forum dla posiadaczy 4kolek w norge: 4hjul i Norge - 4kka w Norwegii :: Strona Gwna no tu jest krotka pilka haslo spot--odpowiedz gdzie i kiedy...juz 3 sie odbyly i niedlugo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi