badboy Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Barcelona - najlepszy póki co klub w Europie, to nie podlega dyskusji ale nie zapominajmy o zdolnościach taktycznych Pana Murinho... zresztą mecze półfinałowe toczą się własnym prawem sam jestem kibicem Bayernu i szczerze powiedziawszy dziwię się jak z taką obroną można dojść do półfinałów LM (5 zwycięstw, 4 porażki, 1 remis). Brak dobrego bramkarza, brak rasowego lewego obrońcy, na środku nazwiska van Buyten, Demichelis czy Badstuber mówią same za siebie. Najpóźniej zemści się to z Barceloną bo ona wykorzysta tą słabość Bayernu x2 w porównaniu z ManU i wtedy nawet duet Robbery niczego nie zmieni. pozdro
evul Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no jesli ten Bayern poradzi sobie z zabojadami co az takie pewne nie jest Inter tez nie pownien byc spisywany na straty ot tak po prostu, bo Barca to walec tak czy owak mam nadzieje na duzo goli ze strony barcy, w kazdym z 3 meczow ktore pozostaly :>
Gość mmcv Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 panowie dzis wielki klasyk !!! juz nie moge sie doczekac wieczoru.
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 panowie dzis wielki klasyk !!! juz nie moge sie doczekac wieczoru. Ja też! I trzeba będzie coś obstawić... Piwko zakupione.
SoMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 panowie dzis wielki klasyk !!! juz nie moge sie doczekac wieczoru. i ja... wypatruję niecierpliwie w ekran HALA MADRID!
SoMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Barca ich rozniesie pogadamy za 120 minut
Wihajster Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Barca ich rozniesie pogadamy za 120 minut 1-0 dla Barcelony
GILI Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Real-i-Barca-oddadza-hold-Polakom,wid,12160235,wiadomosc.html
Skyliner89 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Tak myślałem, że wygrają . Xavi i Messi zabójczy duet. Xavi dla mnie jest jednym z najlepszych o ile nie najlepszym rozgrywającym na świecie... Dogrywane przez niego piłki to perfekcja na światowym poziomie... ... Dzisiejszy przykład: Podania Xaviego do Messiego i Pedro, które otworzyły im drogi do bramki strzeżonej przez Casillasa .
Gość mmcv Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jeszcze bylo 3cie podanie ktore Messi zmarnowal. Real zagral dobry mecz , a Barca sie jakos bardzo nie spinala z tego co widzialem . Strzelili 1sza bramke potem druga i poszli do szatni . Real gral momentami bardzo dobrze , ale co by nie mowic to Barca miala wiecej klarownych sytuacji (3 miala Atomowa Pchla ).
Skyliner89 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem meczu z Interem... . Wczoraj wyglądało to tak jak by Barca nie grała na pełni swoich możliwości...
Wihajster Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem meczu z Interem... . Wczoraj wyglądało to tak jak by Barca nie grała na pełni swoich możliwości... zgadzam sie ale i tak na Real starczyło
krzyniek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wczoraj wyglądało to tak jak by Barca nie grała na pełni swoich możliwości... no bo chyba nie grała ja innego wyniku jak wygrana nad realem nie obstawiałem, już nie mogę się doczekać meczu z Interem chyba będzie
poulsen Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 prawda jest taka ,że Real nie mógł nić zrobić bo Barca kompletnie na nic im nie pozwalała...Krystian zagrał taką kichę jak jeszcze nigdy...a Messi jak to Messi...wykorzystał co miał wykorzystać na więcej nie pozwolił mu Casillas który parokrotnie uchronił Real przed stratą bramki... mecz z Interem będzie bardzo ciekawy...ale jeszcze ciekawszy będzie finał Bayern-Barcelona pozdrowienia z piwnego miasta
GILI Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W meczu 33. kolejki włoskiej Serie A Inter Mediolan zaledwie zremisował z Fiorentiną 2:2 i w niedzielę może utracić pozycję lidera na rzecz AS Romy. ..co nie zmienia faktu,że wygra LM
Wihajster Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W meczu 33. kolejki włoskiej Serie A Inter Mediolan zaledwie zremisował z Fiorentiną 2:2 i w niedzielę może utracić pozycję lidera na rzecz AS Romy. ..co nie zmienia faktu,że wygra LM naiwniak
Rekomendowane odpowiedzi