miniekzgr Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Były 2xGolf mk2(w tym jeden GTI),Renault Clio Williams,BMW 730i (E32),Audi A8 D2 a teraz jest m.i.n ta eska.. Audi S4 AGB 265KM Rok: 1999.10.06 Kolor:VulcanSchwarz pearleffect przebieg:227318km(oryginał) Wyposażenie: -elektryka szyb i lusterek(grzane) -szyberdach el. -tapicerka skórzana -Navigation Plus -climatronic -pompowane fotele -centralny zamek -reg.kolumna kierownicy -4x pod.powietrzna -worek na narty -tempomat -komp.pokładowy -grzane fotele -lusterka asferyczne -alu BBS -dymione lekko szybki -xenony -quattro - halogeny przeciwmgielne -czarna podsufitka -komplet dokumentów - --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Audi S4 b5 avant Audi 100 S4 sedan 2.2T Golf mk3 20 Jahre GTI TDI Golf mk2 GTD
soolek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ładna, skurkowana Obramówki szyb i ramka grilla na czarno i będzie masakra.
mA4ciek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Felgi odbierają jej charakteru - moim zdaniem
JohnyPixel Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Mmm piękna Chyba jedna z lepszych jakie widziałem Zmienił bym tylko felgi na jakies lepsze, nawet na ori Avusy i bedzie fura że ho ho!
Reniu Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Co eSa to eSa Piękne auto, zmieniłbym jedynie felgi na bardziej charakterne
fusse Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 uuu furka kozak mi sie felunek podoba:)
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ladna czarnula Zmienił bym tylko felgi na jakies lepsze, nawet na ori Avusy bardzo dobry pomysl :>
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Fajna I full skórane tapczany inside :kox:
topor Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Esa rewelacyjna;) -moje niedoscignione marzenie poki co... koła bym zmienil zeby nabrała suka charakterku;) a co do pozostałych aut to czekam na fotki 90-ki;) mam sentyment do tego auta:D i jescze 2.3 mmmm PS.. JohnyPixel --> dobry avatar;)
ktokolwiek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 A co ona tak wysoko z tyłu stoi? Czy mam przywidzenia? :gwizdanie:
LCQ Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ładna Ska, ale troche modów pod maską trzeba, bo to w serii się ociąga :>
JohnyPixel Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 PS.. JohnyPixel --> dobry avatar;) Heheh dzięki ...tworząc go, pozwoliłem sobie wykorzystać jedno z Twoich zdjęć Mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko
miniekzgr Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam! Ale odkop:) Eska dalej jest w moich rękach poza zlotami i ewentualnymi dalszymi wyjazdami stoi większość czasu w garażu.Dzisiaj dodam kilka świeższych fotek a na dniach co przez ten czas w Esuni porobiłem:) <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> ---------- Post dopisany 20-07-2012 at 00:58 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2012 at 01:04 ---------- Wpadły tarze na przód Zimmermany Sport ma przód i nowa zawiecha. <br /><br /> <br /><br />
paput Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 fela ok na zimę co BBS to BBS ---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:18 ---------- a i z jakim motorem to d2 miałes?
Rekomendowane odpowiedzi