Gość spedyt Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 A sprawdzał ktoś cenę auta u niemców? Ostatnio była kontrola z unii i ceny nowych aut są najwyższe w polsce
miczek Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 jestem Ciekaw ile kosztują w opcji tylne szyby do RS4 ... Nie są takie drogie Kosztują tyle co do normalnej A4
marcin j Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Jak bym miał taki silnik to o tylnych szybach bym zapomniał, ale swoją drogą troszke wstyd mieć korbki w takim bolidzie. PS. ono, fajnie twój nowy felunek się prezentuje.
wojtek26 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Panowie żle sie przyjrzeliście zdjęcia są pomylone zobaczcie sobie na wersji Avant że z tyły są przyciski a na fotce deski są pokazane dwa przełączniki w wersji sedan są ewidentnie 4 szybki el, jak chcecie najerzdżać na AUDI to upewnijcie sie najpierw czy nie jest błąd w fotkach
schiller Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Panowie żle sie przyjrzeliście zdjęcia są pomylone zobaczcie sobie na wersji Avant że z tyły są przyciski a na fotce deski są pokazane dwa przełączniki w wersji sedan są ewidentnie 4 szybki el, jak chcecie najerzdżać na AUDI to upewnijcie sie najpierw czy nie jest błąd w fotkach jakos nie jaze co ty napisales...? przeciez ktos zapezentowal konfigurator ze trzeba wykupic pakiet komfortu rzeby miec el szybki. niestety tak juz w tym swiecie jest ze nawet za dywaniki trzenba zaplacic osobno...
Hauzer Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Ten samochodzik to klasa średnia, a w tej klasie korbki są gratis
Szewczenko7 Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 moim zdaniem to nie porozumienie A moze nie zrobili zeby bylo mniej klopotow z elektryka
Gość rob Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 od 351.000 tys w Polsce to rozumiem ze jeszcze dojda jakies koszty za ekstra rzeczy?? no to lekke przegieniecie!!!! z chicago z salonu mozna wyjechac za 70.000$ z podatkiem (70.000$ x 2.80 zl 196.000zl) mowie oczywiscie o full wersji , amerykanie sa barzdo leniwi takze full wypas to jak chleb powszedni i teraz tak ,to auto plynie z niemiec tutaj i jest tansze lekko o ponad 150.000tys zl to sie .....w glowie nie miesci tylko ciagnac fury ze stanow , wkurzylem sie , normalnie bandyctwo ps. az sprawdze w salonie nastepnym razem czy sa korbki z tylu bo nie moge uwierzyc w takim razie już zamawiam w stanach
Dzo-Dzo Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 a z tyłu korbki zamiast elektryki... Panowie ja tez w swoim mam z tyłu korbki to moze mam RS-a :-)
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 w ogóle dla mnie korbki to w zwykłym A4 B5 są nieporozumiem... . A w aucie z rocznika >2000r to w ogóle śmiech na sali. Bożeee RS4 z korbkami. To jakiś chyba jest żart? Kopary mi opadły.
alvaro Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Opublikowano 17 Maja 2007 Dzo-Dzo nie łam się u mnie to samo(skóry, i kilka innych bajerów a z tyłu KORBA!) konstruktora należy
rafalekx Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Dzo-Dzo nie łam się u mnie to samo(skóry, i kilka innych bajerów a z tyłu KORBA!) konstruktora należy No nie no... mają takie fury a nie mają elektr. szybek z tyłu :cheesy: Wstyd panowie wstyd Moje autko jest starsze, ale elektryka jest A tak na marginesie to faktycznie wiocha, żeby w RS4 nie było elektrycznych szybek z tyłu
M@rcus Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 wiocha, żeby w RS4 nie było elektrycznych szybek z tyłu Panowie a po co komu z tyłu szyby elektryczne, jeśli takim samochodem jeździ się samemu dla sportu (lub ewentualnie z kobiałką - też dla sportu ).
Lukas Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 no jak po co byle kto wsiada na tylna kanape i smiech na sali az wstyd wtedy przyznac sie ile kosztowalo to "cacko"
M@rcus Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Laska wtedy wniebowzięta, że ma przyjemność własnymi siłami otworzyć szybkę w furaczu z a 400 tys. PLN Tak na serio - co racja, to racja. Nie chciałbym, żeby samochodzie za kilkaset tysięcy brakowało takiego szczegółu.
Thomas Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 od 351.000 tys w Polsce to rozumiem ze jeszcze dojda jakies koszty za ekstra rzeczy?? no to lekke przegieniecie!!!! z chicago z salonu mozna wyjechac za 70.000$ z podatkiem (70.000$ x 2.80 zl 196.000zl) mowie oczywiscie o full wersji , amerykanie sa barzdo leniwi takze full wypas to jak chleb powszedni i teraz tak ,to auto plynie z niemiec tutaj i jest tansze lekko o ponad 150.000tys zl to sie .....w glowie nie miesci tylko ciagnac fury ze stanow , wkurzylem sie , normalnie bandyctwo ps. az sprawdze w salonie nastepnym razem czy sa korbki z tylu bo nie moge uwierzyc w takim razie już zamawiam w stanach zamowienia moge przyjmowac osobiscie , tylko ktora strona wylozy kase?? hehe pozdrawiam
Pikuś Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 Tu w Anglii jak sprawdzalem, to wersja ze wszystkimi dodatkami jakie byly w konfiguratorze kosztuje tylko 60 tys. funcikow co daje jakies 330-340 tys zlotych. I tu raczej elektryki na tylnie szyby nie trzeba dokupowac.
adamq Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 zamowienia moge przyjmowac osobiscie Ja mogę prowizję zbierać od zamawiających Ciekawe, czy chociaż lekko te korbki chodzą?
Rekomendowane odpowiedzi