MARCIN607 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 kołpaki robią robote szacunek za znalezienie tak wielkiej stalówki- to z Żuka? Michał :good:
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Lubię to kołpaki robią robote na żywo wyglądają lepiej szacunek za znalezienie tak wielkiej stalówki- to z Żuka? Michał :good: nie nie, sprinter - stąd te znaczki mercedesa
mno Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ła ła łi ła łata bjutiful kar No właśnie Majkel...Ty może sprawdź co z tym bakiem masz skoro cały czas zalane do pełna i prawie nic nie pali
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ła ła łi ła łata bjutiful kar No właśnie Majkel...Ty może sprawdź co z tym bakiem masz skoro cały czas zalane do pełna i prawie nic nie pali tak Ci się nudzi w pracy, że się z tym swoim seatem pchasz na a4-klub? :decayed:
mno Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 łoj tam łoj tam;) aaa nie będę Ci tu OT robić
davidoff82 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 łoj tam łoj tam;) aaa nie będę Ci tu OT robić Kurde jechalem dziś jakiś zamroczony i nie wykminiłem tych kół jak mnie mijałeś... musze byc bardziej czujny... A dziś koło nas (na Kopalnianej) się kręciło srebrne B5 przd lift z tylnymi poliftowymi lampkami upaćkanymi lakierem do przyciemniania i klubowymi ramkami nie wiesz czyje to?
Michał Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 łoj tam łoj tam;) aaa nie będę Ci tu OT robić Kurde jechalem dziś jakiś zamroczony i nie wykminiłem tych kół jak mnie mijałeś... musze byc bardziej czujny... A dziś koło nas (na Kopalnianej) się kręciło srebrne B5 przd lift z tylnymi poliftowymi lampkami upaćkanymi lakierem do przyciemniania i klubowymi ramkami nie wiesz czyje to? Keżor, mijałem go dzisiaj ale nie wiem czy mnie widział :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 co to za obgadywanie za plecami ? ;] łoj tam łoj tam;) aaa nie będę Ci tu OT robić upaćkanymi lakierem do przyciemniania to folia i mi sie podoba , zapraszam na spota , to sobie z bliska zobaczysz
Michał Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 co to za obgadywanie za plecami ? ;] jakie obgadywanie, mi też się podoba jakby Tomek miał lusterko w lepszym stanie to byłaby niezła fota
!Tommy Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 co to za obgadywanie za plecami ? ;] jakie obgadywanie, mi też się podoba jakby Tomek miał lusterko w lepszym stanie to byłaby niezła fota bywa :polew: ale musze kupić nowe wkłady
Michał Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 bywa :polew: ale musze kupić nowe wkłady ale za tą fotkę to masz mistrza :notworthy:
slepy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 bywa :polew: ale musze kupić nowe wkłady ale za tą fotkę to masz mistrza :notworthy: toć odrazu do kalendarza ją ślij [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 19:38_________________________________________________tylko tą maskę Tommy`ego jeszcze usuń i bedzie bajka
Nelson Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 bywa :polew: ale musze kupić nowe wkłady ale za tą fotkę to masz mistrza :notworthy: zdjęcie
HaVoK Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale tam macie ładne drogi PoNiemieckie!
Kowi87 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale tam macie ładne drogi w ogóle klimat jak nie w polsce
slepy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale tam macie ładne drogi w ogóle klimat jak nie w polsce so fucking US
Rekomendowane odpowiedzi