mrogal Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 bo nawet najwięksi rezacze nie rezają w takich temperaturach gwint - -12 robiony na dworze zderzak przedni eS - -17 robiony na dworze zderzak tylni eS - -10 robiony na dworze wskaźnik doładowania - -20 robiony na dworze itd... widocznie największy rezacz jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Tomeczku ale Ty miałeś parcie na szkło i za dużo wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Tomeczku ale Ty miałeś parcie na szkło i za dużo wolnego czasu dlatego skończ pan pitolić o temperaturze i rezaj dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 co to taka temperatura... somes ma racje - rezaj teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 co to taka temperatura... somes ma racje - rezaj teraz o więcej szacunku proszę z dużej litery conajmniej się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 już mnie zje*ał, pierszy raz od 2 tygodni coś napisałem i już zje*a... Somes - - możesz odwiedzic mój wątek i się wypowiedzieć bo czekam na opinie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 może powalczę coś w weekend z tym boostem już mnie zje*ał, pierszy raz od 2 tygodni coś napisałem i już zje*a... ale to była konstruktywna krytyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ale to była konstruktywna krytyka mój ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 takie małe VT sobie yebłem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Chooopieeeee... rezaj Tylko felunek avus z S4 B6 będzie lepszy Albo bierz toporowe paskudne 19'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Albo bierz toporowe paskudne 19'' Toporowe nie są takie złe powiedziałbym że nawet za***iste ale u mnie zostają 17", przynajmniej w tym sezonie... Dopisany: 11 Marzec 2010, 10:54_________________________________________________ Troszkę dzisiaj porezałem i oto efekty: co prawda nie podłączyłem jeszcze wężyka ciśnieniowego, bo muszę dorwać odpowiedni króciec żeby się wmontować w dolot, ale i tak jest kox :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Sztuke widziałęm dziś na żywo jest bardzo dopieszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Sztuke widziałęm dziś na żywo jest bardzo dopieszczona staram się :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No i elegancko Michaś szkoda tylko że nie czerwone podświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No i elegancko Michaś szkoda tylko że nie czerwone podświetlenie nie ma źle, na żywo nawet pasuje do białych zegarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie ma źle, na żywo nawet pasuje do białych zegarów wiem bo rzucałem takim samym o ściane ja dużo jeżdżę po nocach i z czasem oczy mi się od tego męczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 spoko, jest plan żeby go trochę przyciemnić Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 20:49_________________________________________________ Ameryka ostatnio w modzie :decayed: przez chwilę nawet miałem myśl żeby pojeździć tak ze 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja-m Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Na czarnym aucie lepiej to wygląda bo teraz to tak jakby nie był pomalowany troszku go w dół daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Michał ale on wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 kiedyś będzie niżej ...ale chyba najpierw będzie mocniej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi