Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

wojciu0308

Rekomendowane odpowiedzi

:kox: poprawilem zawieche wczoraj juz nie ma takiej kozy :kox:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 10:44_________________________________________________jak tam panowie zmiany na letnie ogumienie bo ja juz po :lol1:

no własnie u mnie w sobote chyba tez bedzie malowanko zacisków :wink4: ja narazie zostaje przy 16" za rok bedzie zmiana na 18" na dotzy które pokazywałem pare stron wczesniej :wink4:

Zaciski seledyn czy coś innego? :chytry:

Ja zmieniam na letnie... jak coś kupie bo tego starego kiczu nie założę :decayed: ale za to dzisiaj wcześniej wypuścili z pracy to walczyłem w gwintem :kox:

paput popatrz w sfffffujj afatar :kox:

Po prostu Paput nie chce, żeby jego seledyn był powielany :decayed:

zobaczymy :wink4: tych lampek nie psuje, jak uda mi sie dorwac jakieś po pieniądzach to zrobie :wink4: takie dwa fronty jeden ori chromowy drugi czarny :wink4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 16:42_________________________________________________na pewno bede chciał pomalować dokladki w kolor i dorwać progi od S4 żeby z boku jej dolna linia ładnie sie zgrała. Gril S4 albo RS4 w planach ale tylko jak wyrwe w dobrej kasie :wink4: u mnie na szrocie leży polifciak(podobno kolorek podobny do mojego) bez przodu i tyłu jak drzwi bedą ładne to wpadna jeszcze poliftowe drzwi :good:

poszlo juz dawno :tongue4: springi mi zostały jedynie :tongue4: Michaś dzięki jest meeega :evil:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________pany bieda nastała http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197426.msg2324387#msg2324387 :tongue4:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 13:29_________________________________________________Grzane pupy zrobione :kox:

teraz to

p1000994y.jpg

p1000995kg.jpg