Krycha Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Krycha sprzedałes swoja? eh zobacze w sumie do sedana jeszcze nikt sam nie rzeźbił Naprawdę nic nie słyszałeś wcześniej? Toż to żałoba narodowa miała byś ogłoszona jak rozbierał na części... ;( Ja do tej pory nie mogę się pozbierać po takiej stracie wybacz pojebani amerykańce już coś tam rzeźbili w avantach no wiem, ale na forum jeszcze nie było cwaniaka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K2 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała z która? na mieszku i gałce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Czemu dał ciała Alcantara super sprawa ja też mam całą podsufitke mieszek i inne pierdoły i jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała mi się widzi alcantara na dekorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała mi się widzi alcantara na dekorach mie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała mi się widzi alcantara na dekorach mie też ale nie zółta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała mi się widzi alcantara na dekorach mie też ale nie zółta foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 autko ładne tylko z ta alcantara dałeś ciała mi się widzi alcantara na dekorach mie też ale nie zółta foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 22:46_________________________________________________troche wydech jeszcze ostatnio pogrzebałem :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 15:56_________________________________________________postojówki na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REVO Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 gdzie kupiłeś postojówki? Masz FIS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 aaaa zapomnialem potrzebuje dekielki to alu :gwizdanie: do 18" S-linów z B6 ten feluenk co u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 tak ten felunek [br]Dopisany: 21 Maj 2011, 22:29_________________________________________________ gdzie kupiłeś postojówki? Masz FIS? postojówki na allegro:) fisa nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ja tez mam taki Felunek, I mam do sprzedania 1 dekielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 4 potrzebuje ale jak by coś to bede pamietac felunek narazie nie bedzie zalozony bo z rodzicami problem na koze nie zaloze takiego okucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 http://allegro.pl/dekielek-206-srebrny-vw-audi-super-emblemat-i1557039462.html Brałem od tego gościa, oczywiście repliki ale dają rade. Delikatnie średnica za duża, ale można założyć i ładnie się trzymają, wyglądają tez ewentualnie można je spiłować 2mm aby mieściły się w otworki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Replik niebierz !!! Chłam JA kupiłem ori za 115zl !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grn Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Replik niebierz !!! Chłam JA kupiłem ori za 115zl !!! Strzelał z tego nie będzie, a wygląda naprawdę ładnie 115 zł? chyba za sztukę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Replik niebierz !!! Chłam JA kupiłem ori za 115zl !!! Strzelał z tego nie będzie, a wygląda naprawdę ładnie 115 zł? chyba za sztukę.. Nie za komplet http://allegro.pl/dekielki-audi-komplet-i1604471922.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 jak mam dac za 4 100zl nie ori to wole te pare groszy dołozyc i beda ori dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi