Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Krótka projekcja kolegi z GreyWave: Bagged Audi in Harbour on Vimeo
Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Pierwszy raz mi się zdarzyło wtedy, że zaparował... Jak na złość
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Temat do zamknięcia, a nie filmiki spod remizy tu się wkleja
Młody_drog Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 jeszcze sesja i zamykamy
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Krótka projekcja kolegi z GreyWave:Bagged Audi in Harbour on Vimeo
Młody_drog Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Okej, odświeżam kotleta po raz ostatni łezka się kręci w oku ale co zrobić, trzeba iść dalej:decayed: Młody's bagged Audi A4 from Ireland. Krótki artykuł i parę fot auta na stronie VAG Scene - Where culture meets lifestyle Dzięki wszystkim zaangażowanym w projekt, a szczególnie Bart-s'owi i Wrclaguna za pomoc z kabelkologią Adamoo za kilka grubych gratów do środka i egzemplarz do naśladowania:decayed: Raggaman'owi za kilka gratów do środka jedrkowi za pomocne rady Iconslave za pomoc przy rezaniu i całokształt:decayed: Rdzewkowi za pomoc w złozeniu aira H4mm3r'owi za wrzucanie zdjęć które umilają czas i dają chęć do rezania Pewnie jeszcze pare osób których teraz nie pamiętam:hi: Aa i chciałbym też zwalić wszystko na prezesa bo przez niego jestem o pare kafli w plecy:polew: A w międzyczasie rozglądam się za nowym autem i nowym projektem:hi:
iconslave Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 fajny artykuł , mam nadzije ze z nowym autem będzie jeszcze grubiej i ze usłyszy o nim cała Europa nie tylko Irlandia i Polska , Piona Mati:drinks:
Tony Stark Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Co jedno forum.to podziekowania dla kogos innego Mlodziak mam nadzieje ze nasteony projekt bedzie na takim.samym poziomie Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2
wladi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 No Młody dałeś radę i tylko tak dalej w następnych projektach:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Fr0styyy. Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 A czy następny samochód to też będzie OOOO?
junior_tdi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Fura bajka, jestem mega ciekawy kolejnego projektu
MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Młody z D za***iście wysoko postawiłeś sobie poprzeczkę przed następnym prodżektem. Sedan był PIERWSZA KLASA- GUD LAK Sz następnym furaczem.
Młody_drog Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Rafal nie wiedzialem ze tu zagladasz wiec dalem tylko liate ludzi co tu wchodza, oczywiscie tobie tez zawdzieczam ta chorobe Pomyslow na next projekt jest sporo, jak sprzedam juz tego grata to bedziemy myslec powaznie, czy Audi? Nie wiem, ale na pewno bedzie niemiec Sent from my GT-I9100
Tony Stark Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Heh ja sie nie upominam o.podziekowania przeciez Mi wystarczy fakt ze zarazilem Cie pasja Nad nasteonym.projektem tez bede trzymal piecze Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 2
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 to teraz oby się szybko sprzedał i trafiło się kolejne fajne audi
dziadek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Rafal nie wiedzialem ze tu zagladasz wiec dalem tylko liate ludzi co tu wchodza, oczywiscie tobie tez zawdzieczam ta chorobe Pomyslow na next projekt jest sporo, jak sprzedam juz tego grata to bedziemy myslec powaznie, czy Audi? Nie wiem, ale na pewno bedzie niemiec Sent from my GT-I9100 Ja tez tu zaglądam ale ja tylko bym skrytykował więc nie ma za co Ps. Przemyć whiskey
seves Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 dokładnie, oby się trafiło CCCO bo jak tak spojrzałem na te podziękowania, to brzmią one jak pożegnanie:decayed: jakbyś co najmniej chciał zmienić markę i forum
Rekomendowane odpowiedzi