Reggi Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Młody bierz różowy..będzie pasowało Ci do charakteru
kadafi Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Gdzie? Ja chyba też właśnie nie widziałem i się tego obawiam na "Raceims" beemke niebieska naposaranczowychkolach nie widziales?zawszemozesz poprosic kogos zeby civtzrobil
kadafi Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 to wózek naszego forumowicza, tas2die4http://s6.ifotos.pl/img/P4200880j_rerwwhr.jpg to ta fura z "raceism" :slina:no i co slabo
kadafi Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 słabo bo to tylko bmw Icon nie czepiaj sie tu chodzi o zestawienie kolorow a i bmw wyglada zacnie
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 Ty Ragga a moze go ojebie w dolary jak twoje listwy?? No blue & orange na bmce tasaa faktycznie super sie prezentuje, sorry Tomek, nie skojarzylem go Sent from my GT-I9100
kadafi Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Ty Ragga a moze go ojebie w dolary jak twoje listwy?? No blue & orange na bmce tasaa faktycznie super sie prezentuje, sorry Tomek, nie skojarzylem go Sent from my GT-I9100 a mowilem ze widziales i jest kocur
iconslave Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 tomek jajasobie robie a mati jak pokolorujesz juz auto to bedzie
akjam Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 to wózek naszego forumowicza, tas2die4http://s6.ifotos.pl/img/P4200880j_rerwwhr.jpg Kolorek piękny! I furka też...
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak już niebieski to Sepang blue:banan:
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Ty Ragga a moze go ojebie w dolary jak twoje listwy?? No blue & orange na bmce tasaa faktycznie super sie prezentuje, sorry Tomek, nie skojarzylem go Sent from my GT-I9100 a mowilem ze widziales i jest kocur tego to ja też widziałem, ale nie skojarzyłem.. i rzeczywiście jest fajnie, tylko jakby to wyglądało przy B6? jestem ciekaw
Młody_drog Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Opublikowano 14 Lipca 2012 Takkk, dzisiaj zamontowałem Powiem tak, robotę robią ZA JE BISTĄ, efekt w nocy BAJKA, w dzień jeszcze nie widziałem bo późno je zamontowałem, jutro porobie dokładne foty. Soczewka od B8 + ori xenon to po prostu bajka po zwykłych żarówkach to jest normalnie dzień w noc Kierunek też robi zajebistą robotę, jest mały problem z podłączeniem bo jak kierunek mrugnie z 12 razy to wyskakuje błąd postojówki i trzeba wyłączyć i włączyć światła, muszę ogarnąć to, żeby białe nie mrugały z kierunkiem tylko gasły na czas trwania kierunku. Poza tym to ---------- Post dopisany 15-07-2012 at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany 14-07-2012 at 23:54 ---------- Szybkie foto w nocy, jutro zrobię więcej w dzień
Blachu Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Lampy są mega Kupiłeś takie gotowe, czy ktoś Ci przerabiał?
H4mm3R Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Lampy są mega Kupiłeś takie gotowe, czy ktoś Ci przerabiał? Na odpuście kupił poczytaj stronę wstecz, to się dowiesz
Blachu Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Lampy są mega Kupiłeś takie gotowe, czy ktoś Ci przerabiał? Na odpuście kupił poczytaj stronę wstecz, to się dowiesz spokojnie, już sobie doczytałem kilka stron wstecz PS: nie zawsze mam możliwość by być na bieżąco z poczynaniami wszystkich użytkowników, zawsze można coś przeoczyć
miszka Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Lampy są mega Kupiłeś takie gotowe, czy ktoś Ci przerabiał? Na odpuście kupił poczytaj stronę wstecz, to się dowiesz spokojnie, już sobie doczytałem kilka stron wstecz PS: nie zawsze mam możliwość by być na bieżąco z poczynaniami wszystkich użytkowników, zawsze można coś przeoczyć ... ale przeczytanie paru stron wstecz to chyba nie jest aż tak dużo
Blachu Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Lampy są mega Kupiłeś takie gotowe, czy ktoś Ci przerabiał? Na odpuście kupił poczytaj stronę wstecz, to się dowiesz spokojnie, już sobie doczytałem kilka stron wstecz PS: nie zawsze mam możliwość by być na bieżąco z poczynaniami wszystkich użytkowników, zawsze można coś przeoczyć ... ale przeczytanie paru stron wstecz to chyba nie jest aż tak dużo Nie jest, nie jest... Dobra, tych których to oburzyło - przepraszam
Rekomendowane odpowiedzi