Chuck Norris Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Dokładnie jak przedmówcy, rs6 w graficie to jest coś pięknego i pasuje do Twojego schwarzu w 100%
MARCIN607 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 felgi rs6 bardziej mi sie podobaja niz rs4 też mam takie zdanie Młody ma chyba w graficie więc zobacz jak wyglądają u Młodego wygląda(ło) genialnie-najładniejszy avant w klubie-na tych kołach [br]Dopisany: 16 Sierpień 2010, 21:26_________________________________________________ Panowie, co myślicie o starych Rs6 w grafit? Muszę zmienić opony to pomyślałem, że zmienie i felgi Wyglądałoby to mniej więcej tak, tylko, że to stara fota bez s line: jest kozak-ja bym szedł w to :good:
turdzi Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 piekne autko wyszlo , za wyjatkiech tych Ledow
Młody_drog Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No i niestety, musiałem powrócić do seryjnych ledów, były za mocno przyciemnione i w słoneczny dzień nie było widać kierunków, nic nie mówiąc już o świetle cofania. Myślę, żeby lekko przyciemnić folią jak już bo teraz są zbyt oczojebne. Po zerwaniu farby: Po tempo: Na aucie: Co myślicie? Sorry za jakość, nie mam odpowiedniego sprzętu niestety
musti Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Daj delikatną ściemę folią i będzie miodzio
Młody_drog Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Jutro będę próbował, postawiłem raczej na bezpieczeństwo w tym wypadku, bo nie chciałbym, żeby ktoś mi w dupe wjechał.
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 I jak spojlerek??Mozesz zdj z bliska zrobic?
truckmaniac Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Lampę lekko ściemnij. Fura Graty
Młody_drog Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Wiem, lampy będą we wtorek zrobione bo mam zamówiony spray bo nie było na półce, spojler trzyma się dobrze kupy jak narazie, mam nadzieję, że przeżyje zimę Wrzucę foto jak auto umyje jutro[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 22:53_________________________________________________Zrobiłem lampki: Co myślicie?
wuju Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 lampy będą we wtorek zrobione bo mam zamówiony spray
Bieniek Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Jak uzyskales gladka powierzchnie?Polerowales je?
Młody_drog Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Gładkie to one tylko wyglądają... Prawa lampa troszkę poszła w mat, muszę poczekać aż podeschną dobrze i zrobię je tempem. Boję się tylko, żeby lakieru nie zerwać, ale na razie to jak przejedziesz palcem to mat. Jutro jak dobrze wyschną to zrobię tempem
truckmaniac Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Zrobiłem lampki: Co myślicie? Very k**wa nice :decayed:
Młody_drog Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 lewa super, prawa wyszła trochę gorzej, bo nie jest aż tak prześwitująca, ale tyle ją tarłem razy, że już wyszły takie pionowe jakby rysy (mikropęknięcia) więc już nie trę, myślę, że jeszcze prysnąć ją troszkę, ale zobaczę A za godzinkę, przyjedzie kurier z nowym gadżetem z serii s line do auta :banan1:
Rekomendowane odpowiedzi