musti Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 lewa super, prawa wyszła trochę gorzej, bo nie jest aż tak prześwitująca, ale tyle ją tarłem razy, że już wyszły takie pionowe jakby rysy (mikropęknięcia) więc już nie trę, myślę, że jeszcze prysnąć ją troszkę, ale zobaczę A za godzinkę, przyjedzie kurier z nowym gadżetem z serii s line do auta :banan1: Młody a Ty znowu coś zamawiasz podeślij coś do mojego strucla
Młody_drog Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Rodzynek idzie nie mogę się doczekać, jutro przed szkołą o 6 wstaję i montuję ha ha ha Jest! a o to teaser, kto zgadnie co to ?
David Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 mody w tym aucie ida bardzo szybko :gwizdanie:
Ciepły Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Każdy kto mieszka w IRL albo BG ma wyczesany wózek ... Chyba muszę wyjechać z Polski :gwizdanie: Piękna
truckmaniac Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Każdy kto mieszka w IRL albo BG ma wyczesany wózek ... Chyba muszę wyjechać z Polski :gwizdanie: Piękna W Irlandii, to jeszcze rozumiem, ale w Bułgarii??? :polew:
truckmaniac Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Miało być GB HEHEHE. Tak myślałem
David Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 w Irlandii czy Anglii tak a wez kup sobie auto w Danii lub Norwegii za cene jednego b6 w tych krajach mozna kupic pewnie z 3-4 b6 w Anglii... mlody w tym tempie za pol roku nie bedzie co rezac wez zrob cos z silnikem bo Audi wyglada jak sportowa edycja a pod maska ok 140ps :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Są i fotele + czarna podsufitka
Wandej Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Adamooo A on nie miał całych czarnych
Lukas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 nawet ładnie to wyszło i widze że moje pakowanie było udane bo nic sie nie zniszczyło taki kawał drogi
Młody_drog Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 No pakowanie dobre, dzięki, trochę odcisków jest na fotelach chyba od boczków + parę małych kropek muszę je jakoś zniwelować, nie wiecie jak? Suszarką? poza tym to co polecacie do czyszczenia skór i tapicerki?
skovroon Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 brawo :oklaski: bardzo ładnie poleciałeś :kox:
Rekomendowane odpowiedzi