raffik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 To najładniej będzie wyglądała Osram Cool Blue Hyper dając właśnie takie światło bialutkie wpadające w niebieskie i na dodatek długo świecą, ale w deszcz i w nocy kiepsko dają z naszych soczewek. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bell23 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Do wyboru albo ladnie wyglada albo dobrze swieci )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Do wyboru albo ladnie wyglada albo dobrze swieci )) dokładnie bo nie ma takich żarówek żeby świeciły i wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSSence Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zdecydowałem się jednak na Osram Night Breaker Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zdecydowałem się jednak na Osram Night Breaker Plus Dobry wybór ja zanim założyłem HID też je używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ja używam Osram Night Breaker Plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffik Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Tym razem zakupiłem i założyłem PHILIPS BLUE VISION ULTRA i szczerze nie jestem zadowolony. Światło jest w mirę mocne, ale świeci bardziej na żółto niż na biało i w lampie prezentuje się to bardzo kiepsko w porównaniu z Osram NB Plus lub Osram CB Hyper. Jak na tą cenę to PBVU ogólnie kiepsko! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largovinch Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A4 b5 Adr 1995, wchodzi tam H4 czy H7? Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_92 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Jeżeli nikt nie wymieniał reflektorów, to w Twoim roczniku powinny być H4.Lepiej sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largovinch Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Masz racje, klosze Valeo H4 Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 A takich ktoś używa? OSRAM H7 55W COOL BLUE INTENSE SZYBKA WYSYŁKA!!!! (3297590393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Nie kupuj Cool Blue, bierz tylko i wyłącznie Night Breaker Plus. Dają mocne białe światło z lekko niebieską poświatą, a w deszczu i w nocy świecą o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Żarówki Xenon X Evolution H7 12 Volt 100W 5700k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu Miał ktoś styczność z takim wynalazkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Żarówki Xenon X Evolution H7 12 Volt 100W 5700k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu Miał ktoś styczność z takim wynalazkiem? Fajnie, że bez homologacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoks Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Żadne żarówki nie świecą dobrze w soczewce jak dla mnie. Szukam alternatywy dla HIDu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLB Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witajcie mam a4 b5 98r i chce zmienić sobie światła (oczywiście z homologacją ) te żółte światło jest okropne - są jakieś zestawy xenon lub led które polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEKC Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Osram bilux wytrzymałe ,ładnie świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoVKP Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Planuje zakupić dziś Night Breaker Plus. Jakie pozycje do tego dokupić żeby się nie gryzło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazii Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Planuje zakupić dziś Night Breaker Plus. Jakie pozycje do tego dokupić żeby się nie gryzło? OSRAM - ŻARÓWKA POSTOJOWA COOL BLUE INTENSE W5W (3559296991) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoVKP Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Super O to mi chodziło - dzięki wielkie Fazii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi