zbychzz Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 odświeżę trochę tego kotleta i spytam: czy znalazł już kto może te spryski z mgiełką co by pasowały do naszych przedlifowych b5 ?
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 odświeżę trochę tego kotleta i spytam: czy znalazł już kto może te spryski z mgiełką co by pasowały do naszych przedlifowych b5 ? cisza w eterze
GRazny Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_spryskiwacze_mglowe-t122593.0.html 32zł bez zniżek u Gajosa...
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_spryskiwacze_mglowe-t122593.0.html 32zł bez zniżek u Gajosa... A do B5FL to spasuje w ogóle mógł by ktos fotke wrzucić
Pawlo 2004 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Może dlatego że po użyciu rozpylaczy cała szyba pokrywa się "mgłą" i przez chwilę nic nie widać (dopóki wycieraczki nie przetrą szyby), co przy dużych szybkościach może być niebezpieczne. bez przesady z tą mgłą, przecież to tylko sekundę trwa i już ci wycieraczka wszystko zbiera, z reszta jak pryśniesz możesz wystawić w tym czasie głowę za okna i masz stały kontakt z drogą Przy dużych prędkościach nawet nie zapyli całej szyby tylko płyn trafia na dolną część szyby.
zbychzz Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_spryskiwacze_mglowe-t122593.0.html 32zł bez zniżek u Gajosa... w sumie fajnie że Grzesiu zapodał linka, bo jest to jakieś rozwiązanie. Mnie tu trochę zgarsza ta taśma klejąca więc będe w wolnej chwili szukał dalej czegoś bardziej dopasowanego.
GreGoriO Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taśmę się wyrzuci i będzie jak oryginał... gdybym wiedział o tym wcześniej, podkleiło by się jak sugeruje kolega i nikt by nie wiedział
OLO_GDA Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 bylem sie przejechac Q5 ostatnio i zapytalem sprzedawce czemu audi nie moze w 2010 roku wprowadzic czegos co mialem w peugeocie z 98 :} dobry z niego sprzedaca bo szybko wymyslil teorie ze to dla bezpieczenstwa a ztego co piszecie w innych autach koncernu juz nie jest to takie wazne :D tez bym sie pisal na takie...
GRazny Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 bylem sie przejechac Q5 ostatnio i zapytalem sprzedawce czemu audi nie moze w 2010 roku wprowadzic czegos co mialem w peugeocie z 98 :} dobry z niego sprzedaca bo szybko wymyslil teorie ze to dla bezpieczenstwa a ztego co piszecie w innych autach koncernu juz nie jest to takie wazne :D tez bym sie pisal na takie... co racja to racja... mgiełka może trochę bardziej zepsuć widoczność... ale i tak mimo wszystko lepsza od tego co mamy
Miszka82 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 nie przesadzajcie Panowie z tą mgiełką, jeżdżę autem z takim "wypasem" i nie ma źle, w zasadzie to nawet na to uwagi nie zwróciłem do tej pory
michu93 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no właśnie straszycie... w pasku miałem mgiełkę i na trasie do hamburga przy 190 psikałem i nie wyyebałem w nic - może dlatego, że była prosta
Martin_Speed Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Tez mialem w passacie z 1999 mgielke no i rewalacja..
Kowi87 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Panowie i jak ruszyl ktos temat pasujacych do B5 dyszy od innego autka Zrobiłem dzisiaj fotki jak to w polifcie wyglada I dla porównania fotki z Passata FL kolegi NEX Temat jest do przejscia w polifcie jak i przedlifcie, tylko trzeba sprawdzic namacalnie te dysze w Passku Dowodzik na przykładzie maski z przedlifta - mocowania są Kwestia tylko czy te spryski passatowe będzie szło zamontować do A4 i czy jest wersja z podgrzewaną dyszą
mrogal Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dowodzik na przykładzie maski z przedlifta - mocowania są Kwestia tylko czy te spryski passatowe będzie szło zamontować do A4 i czy jest wersja z podgrzewaną dyszą bezdura u mnie nie ma mocowan i sladu po nich
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 a ja jutro z ciekawości zobaczę jak jest u mnie, jak tylko będzie to jak zamocować to nie ma problemu, i jak tylko dorwę w swoje ręcę to rezam, mam już nawet patent jak objść podgrzewanie, jakby te z paska były bez
PARAF Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 a ja jutro z ciekawości zobaczę jak jest u mnie, jak tylko będzie to jak zamocować to nie ma problemu, i jak tylko dorwę w swoje ręcę to rezam, mam już nawet patent jak objść podgrzewanie, jakby te z paska były bez Pamietaj o fotach :gwizdanie:
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 będą, ale jak się za to wezmę, w tym tygodniu mam zaplanowany gwint, podszybie od polifta i skrócenie gałki zmiany biegów , ale będę działał w tym kierunku ma ktoś może fotkę jak wygląda ten sprysk :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Dowodzik na przykładzie maski z przedlifta - mocowania są Kwestia tylko czy te spryski passatowe będzie szło zamontować do A4 i czy jest wersja z podgrzewaną dyszą bezdura u mnie nie ma mocowan i sladu po nich Fotke wynalazł Rafalekx i wyglądała macha na przedliftową były spryski wystajace[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 22:13_________________________________________________ będą, ale jak się za to wezmę, w tym tygodniu mam zaplanowany gwint, podszybie od polifta i skrócenie gałki zmiany biegów , ale będę działał w tym kierunku ma ktoś może fotkę jak wygląda ten sprysk :gwizdanie: Jaką fotke wrzuciłem fotki pogladowe z mojego i z passka
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 chodzi mi o fotkę samego spryska , czy wężyki będą pasować p&p?
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 chodzi mi o fotkę samego spryska , czy wężyki będą pasować p&p? tego Ci nie powiem trzeba by postawić sie koło passka i przekładać na próbe
Rekomendowane odpowiedzi