Opublikowano 5 Stycznia 201016 l Witam Szanownych Kolegów Rozwiewając wszelkie wątpliwości co do przekładki FWD > Quattro Jest to możliwe. Jeżdżę takim samochodem od 3 tys km. Jest naprawdę fajnie :> Do 230 km/h nic nie bije Dawcą było B7 2.0TDi , u mnie jest to w B6 1,9 AVF (trochę zmotany) Podziękowania dla Kolegów z TTC Pozdrawiam Janusz
Opublikowano 5 Stycznia 201016 l Autor Widzę Janusz, że w końcu się pojawiłeś na forum Ja zostawiam chłopakom samochód jutro. Całość powinna być gotowa pod koniec przyszłego tygodnia.
Opublikowano 5 Stycznia 201016 l Łączny koszt przebudowy zamyka się w około 7 tys. minus to co uda się sprzedać z FWD Napędy zakładał Dominik, Soft stroił Daniel
Opublikowano 8 Stycznia 201016 l No i pieknie, zycze bezobslugowej eksploatacji. Czuje, ze takie projekty wysypia sie jak grzyby po deszczu w tym roku
Opublikowano 9 Stycznia 201016 l No w końcu ktoś podjął rękawicę :kox: Bo jak na razie to każdy dłubał w nosie i mówił .." nie da się..bo się nie da " Widziałem jednego Civic'a z napędem 4x4 od Shuttle to czego w Audi miało by się nie udać
Opublikowano 9 Stycznia 201016 l mod godny pochwały .. ten temat nurtował mnie też już jakiś czas ale dałem sobie spokój. Czekam na zdjecia i jak możesz szerzej udokumentować mocowanie wału (zdjęciami) co tam trzeb robić.
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l Czekam na pierwszego odwarznego w B5 ja bylbym nastepny , bo pierwszy to raczej nie chce byc :gwizdanie:
Opublikowano 10 Stycznia 201016 l dudi podobno podłogi są inne w Q niż w naszych ośkach nie ma ktoś pojęcia jak bardzo różnią się te podłogi ?? jakieś foto by się przydało
Opublikowano 15 Stycznia 201016 l Czekam na pierwszego odwarznego w B5 ja bylbym nastepny , bo pierwszy to raczej nie chce byc :gwizdanie: Chyba nie wiesz o czym mówisz - w B5 to zupełnie inne auto (płyta) Taka kwestia - czy ktoś się orientuje jak systemy ESP reaguje na taką zmianę?