Tomasz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Kiedy dokładki idą w kolor Maj jak nic nie stanie na drodze:naughty:
Młody_drog Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ładna sztuka, szkoda, że B5 :grin:
Tomasz Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ładna sztuka, szkoda, że B5 :grin: dz z wzajemnością
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 no i zawitało Bose na pokładzie:dancing: jak ktoś twierdzi że Bose nie gra wiele lepiej od Nokii to niech się stuknie w głowę i to dość mocno o najbliższą ścianę
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ale radia nie przekodowales na bose wywalales dywan czy zakladales bez wywalania?
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 ale radia nie przekodowales na bose wywalales dywan czy zakladales bez wywalania? bo niema takiej potrzeby:naughty:, dzięki za pomoc, bez wywalania poszło gładko:wink:
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 no i dobrze, to nawet sobie glowy nie zawracaj przekodowaniem..... ja mam tak samo i fajnie to gra.... a po przekodowaniu tak jak Ci mowilem prawie to samo co seria ale bose na wyswietlaczu radia:decayed:
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 no i zawitało Bose na pokładzie:dancing:jak ktoś twierdzi że Bose nie gra wiele lepiej od Nokii to niech się stuknie w głowę i to dość mocno o najbliższą ścianę Nokia gra na nieseryjnym radiu - dobrym radiu porównywalnie do bose na concercie czy symphony wiem bo miałem długo z tym stycznosć dobrze ze juz nie mam:decayed: Ale jak ktoś nie jest audiofilem to starczy mu to bose:wink: ale radio sobie zmień dopiero to zacznie grać
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 szkoda mi 1,5K na radio:whistling: nie trza tyle wydawać na dobre radio:banan:
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 dla mnie to niema większego znaczenia, jestem zadowolony z tego radia co mam, brakowało tylko trochę mocy w głośnikach i subie, mam 95% modów zrobionych które chciałem od kupienia auta:banan:
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 i wtedy pozostanie tylko sprzedac auto.....
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 czyli zaraz koniec projektu:decayed: jeszcze kilka rzeczy jest do zrobienia , no i trzeba się trochę nacieszyć z tego co się wyrezało ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- i wtedy pozostanie tylko sprzedac auto..... co prawda miałem już dwie propozycje kupna, ale nie po to zrobiłem tyle rzeczy by teraz sprzedać
Dev Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 podsumuj całosc projektu + 20% i podaj gosciowi cene jak sie zdecyduje to od razu sprzedawaj i chyba nastepnym razem bedzie z Q, co ?
Tomasz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 podsumuj całosc projektu + 20% i podaj gosciowi cenejak sie zdecyduje to od razu sprzedawaj i chyba nastepnym razem bedzie z Q, co ? jakbym tak to policzył to by się chłop B7 kupił za tą cenę czy z quattro hmm, wolałbym pewnie taki wypas jak mam niż quattro, ale niema co myśleć bo jeszcze trochę czasu u mnie będzie
Dev Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ja juz nie kupie innego auta jak z Q kilka śnieznych zim z rzędu totalnie mnie wyleczyło
Rekomendowane odpowiedzi