audia4a4 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 ok, zerkne dzisiaj może coś tam będzie. ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- pomogło
turbobastard Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 ok, zerkne dzisiaj może coś tam będzie.---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- pomogło ano widzisz tez mialem ostatnio podobny problem, przygasal wyswietlacz i nie dalo sie regulowac poziomu jasnosci i w tej tasiemce lezal wlasnie problem
Caporeira Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Który parametr (i gdzie go szukać) jest odpowiedzialny za głośność dźwięku podłączanego urządzenia do Bluetooth?
Marcino87 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Który parametr (i gdzie go szukać) jest odpowiedzialny za głośność dźwięku podłączanego urządzenia do Bluetooth? tego to nawet rzymianie nie wiedzą nie ustawia się nigdzie jedynie jak przyciszysz słuchawkę w tel trochę będzie ciszej
pawel121 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam! Posiadam obecnie Symphony II i BNS4 i jestem w trakcie zmiany na RNS-E, do symphony idą dwa kable antenowe jeśli je podłączę do rns to już nie będzie miejsca na podłączenie anteny gps, jak to ugryźć?
domin79 Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Witam! Posiadam obecnie Symphony II i BNS4 i jestem w trakcie zmiany na RNS-E, do symphony idą dwa kable antenowe jeśli je podłączę do rns to już nie będzie miejsca na podłączenie anteny gps, jak to ugryźć? do podpięcia anten masz w rns-e 3 miejsca - diversity,gps,zwykła fm:wink:
kris_91 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mozna jakos zmieniac kolorystyke menu w rns-e?
turbobastard Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 Mozna jakos zmieniac kolorystyke menu w rns-e? Nie
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Mozna jakos zmieniac kolorystyke menu w rns-e? Nie no jak to nie ? jak sobie powciska przyciski od radio, cd/tv, info itd to przecie się kolory zmieniają mi sie najbardziej podoba navi tak na niebiesko
andr3i Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 panowie ma ktos plytke do rns-e z hackiem na video in motion moze ?
domin79 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 panowie ma ktos plytke do rns-e z hackiem na video in motion moze ? zapodaj maila na pw to podeśle całą pake , tyle ze do zwykłego mam nie do leda:wink:
turbobastard Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 panowie ma ktos plytke do rns-e z hackiem na video in motion moze ? zapodaj maila na pw to podeśle całą pake , tyle ze do zwykłego mam nie do leda:wink: Podeslesz mi tez? Mam troche nasciagane ale juz sam nie wiem czy tam czegos nie pokrecilem w plikach. Wiec jesli masz sprawdzone pliki to chetnie przyjme.
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 dawac maile na pw:decayed: a cóż to takiego to video in motion ? to jest coś innego niż tv free ?
tkuczera Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 dawac maile na pw:decayed: a cóż to takiego to video in motion ? to jest coś innego niż tv free ? To jedno i to samo
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 dawac maile na pw:decayed: a cóż to takiego to video in motion ? to jest coś innego niż tv free ? To jedno i to samo napewno ?
Ciapas Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Panowie można gdzieś znaleźć instrukcję do instalacji RNS-E w A4 B5 po polsku? Obawiam się, że same obrazki z tej zagranicznej strony z linku mi nie wystarczą
jaccov6 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Rns-e podłączone cany też i podczas komunikacji vaga z nawi by zrobić kodowanie wywala że "za dużo błędów":kwasny:,druga sprawa komunikaty głosowe nawigacji ustawione na min a jest i tak dosyć głośno czy niemożna bardziej ściszyć lub nawet wyłączyć lektora w czasie jazdy?
Tom A4 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie można gdzieś znaleźć instrukcję do instalacji RNS-E w A4 B5 po polsku? Obawiam się, że same obrazki z tej zagranicznej strony z linku mi nie wystarczą montaż jest bardzo prosty tym bardziej że masz juz auto z 99 roku nie trzeba kombinować z canem
michael130 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Koledzy mam rns ledowca i kodowanie 0311151 i kupiłem adapter multimedialny w naviservis . mam pyt jak zakodawoc navi . podłącze także kamerkę cofania
Rekomendowane odpowiedzi