alex181266 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Mnie cała impreza wyszła 650 zł a mógłbyś wymienić składniki tej imprezy, i gdzie robiłeś
wladi Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Licznik kupiłem na forum za 450 a adaptacja wyszła mnie 200 robiłem to u znajomego Marcino87 memory five-wladi i wszystko jasne:)
cys Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Mam małe pytanie, czy po zakodowaniu navi na A6, można zmienić ekran startowy? U mnie nie przyjmuje nic poza domyślną wartością.
miszka Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Mam małe pytanie, czy po zakodowaniu navi na A6, można zmienić ekran startowy? U mnie nie przyjmuje nic poza domyślną wartością. Po zakodowaniu do A6 , nie zmienisz ekranu startowego, będzie tylko standard , przerabiałem to nie dawno jak robiłem navi na sell .
cys Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Skoda. A nie można jej pozamieniać bezpośrednio w oprogramowaniu, żeby np. ten z s4 był jako domyślny i na odwrót:decayed:? Nie bić, kompletnie się na tym nie znam, tak jakoś mi do głowy przyszło
miszka Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Skoda.A nie można jej pozamieniać bezpośrednio w oprogramowaniu, żeby np. ten z s4 był jako domyślny i na odwrót:decayed:? Nie bić, kompletnie się na tym nie znam, tak jakoś mi do głowy przyszło niestety
mycha1236 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Witam , czy jest ktos kto pomogłby ogarnac wymiane concert II na rns-e ;p ? okolice ełku / suwałk / białystok . Pozdrawiam
chopin Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Witam , czy jest ktos kto pomogłby ogarnac wymiane concert II na rns-e ;p ? okolice ełku / suwałk / białystok . Pozdrawiam chyba lepiej by było gdybyś napisał na stronie swojego lokalnego spota , tam szybciej kogoś złapiesz
Krumak Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu
wladi Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu Weź dwie osoby żeby Ci delikatnie tunel rozchylili na boki to chyba powinno pomóc:wink:
domin79 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu Weź dwie osoby żeby Ci delikatnie tunel rozchylili na boki to chyba powinno pomóc:wink: nie da rady , odkręć se półke pod fajerą włóż wyjmaki i wypchnij navi od tyłu:wink:
Krumak Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu Weź dwie osoby żeby Ci delikatnie tunel rozchylili na boki to chyba powinno pomóc:wink: Chyba spróbuję wyjąć przyciski znajdujące się powyżej konsoli wraz z uchwytem na kubek i może od góry uda się ją wyciągnąć.
domin79 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie macie jakiś patent na wyjęcie RNS-E z konsoli?? U mnie klucze (wyjmaki) nie chcą się za cholerę zablokować w gniazdach i nie mogę wysunąć RNS-E. Chyba zaklinowała się w koszu Weź dwie osoby żeby Ci delikatnie tunel rozchylili na boki to chyba powinno pomóc:wink: Chyba spróbuję wyjąć przyciski znajdujące się powyżej konsoli wraz z uchwytem na kubek i może od góry uda się ją wyciągnąć. nie wyciągniesz przycisków bez wyjęcia rns-a:wink:
turbobastard Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 albbo to lipne wyjmaki, tez takie mam
miszka Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 ja bym zaopatrzył się w porządne wyjmaki ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- Chyba spróbuję wyjąć przyciski znajdujące się powyżej konsoli wraz z uchwytem na kubek i może od góry uda się ją wyciągnąć. nie wyciągniesz przycisków bez wyjęcia rns-a:wink: tu się nie zgodzę , bo nie raz wyjmowałem bez wyciągania rns-e:whistling: wystarczy ściągnąć górną ramkę tunelu ,wszystko siedzi na zatrzaskach które wystarczy odpowiednio powciskać i wszystko ładnie wychodzi
Tom A4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ma ktoś sprawdzone spolszczenie do rns-e ? Wiem że jest tego sporo na chomiku ale słyszałem że są softy przygotowane celowo do uszkodzenia navi , a tego bym nie chciał.
cys Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ma ktoś sprawdzone spolszczenie do rns-e ? Wiem że jest tego sporo na chomiku ale słyszałem że są softy przygotowane celowo do uszkodzenia navi , a tego bym nie chciał. Mam, instalowałem u siebie i wszystko ok, tylko bez polskich zanaków Jest wogóle takowe z polskimi literkami?
ucho.77 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ma ktoś sprawdzone spolszczenie do rns-e ? Wiem że jest tego sporo na chomiku ale słyszałem że są softy przygotowane celowo do uszkodzenia navi , a tego bym nie chciał. Mam, instalowałem u siebie i wszystko ok, tylko bez polskich zanaków Jest wogóle takowe z polskimi literkami? z tego co się orientowałem to polskiego lektora nie ma
Rekomendowane odpowiedzi