Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak zapomniałem o info :-) pokazuje 0 wiec ciekaw jestem co szlag trafił :-(

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No tak zapomniałem o info :-) pokazuje 0 wiec ciekaw jestem co szlag trafił :-(

pewnie antena:wink:

Opublikowano

A ja mam jeszcze listę skrętów zaznaczoną, mam odznaczyć?

Opublikowano

możesz odznaczyć , wtedy nie będzie pokazywał trasy skrętów:wink:

Opublikowano

możesz odznaczyć , wtedy nie będzie pokazywał trasy skrętów:wink:

ja mam odznaczone i mimo to na autostradach pokazuje mi tą listę skrętów ( tylko na autostradach) :eusathink:

Opublikowano

Kurde ja nie mam takich opcji nawet :doh:

Gdzie się w to menu dziwne wchodzi?

Opublikowano

Odpal navi i wcisnij setup potem strzałkami w dół i będą opcje do ustawienia;)

Opublikowano

Podpowie ktoś gdzie jest K-lnie w kostkach od climatronica? który pin?

Opublikowano
Odpal navi i wcisnij setup potem strzałkami w dół i będą opcje do ustawienia;)

Ok dzisiaj pogrzebię :naughty:

A btw. ktoś pisał, że RNS nie jest złamane...

:naughty:
Opublikowano

Bo nie jest, ale jakbyś obejrzał ten film to byś usłyszał że ten carpc jest podłączony jako tv tuner

Opublikowano

Panowie , skąd mam wiedzieć jaki mam kod w swoim RNS-ie ?? Na razie jest wszystko w porządalu. To tak dla mnie na przyszłość , żeby póżniej nie być niemile zaskoczony :kox:

Opublikowano

no właśnie, właściwie to on tylko używa wyświetlacza rns-e do pokazywania tego co na komputerku, no ale i tak warte uwagi, no i ten dotykowy ekran którego brakuje

Opublikowano

Mnie ekranu nie brakuje w końcu można użyć do klawiszy rns'a a co do carpc, to czekam na raspberry pi :-) zobaczymy co z tego wyjdzie

---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

Panowie , skąd mam wiedzieć jaki mam kod w swoim RNS-ie ?? Na razie jest wszystko w porządalu. To tak dla mnie na przyszłość , żeby póżniej nie być niemile zaskoczony :kox:

Póki będziesz korzystał z rns'a w obecnym samochodzie to żadna niemiła niespodzianka Cię nie spotka :) czytałem o istnieniu płytek z softem które kod wyciągają, ale nie przyszło mi nigdy z tego skorzystać

Opublikowano

Póki będziesz korzystał z rns'a w obecnym samochodzie to żadna niemiła niespodzianka Cię nie spotka :) czytałem o istnieniu płytek z softem które kod wyciągają, ale nie przyszło mi nigdy z tego skorzystać

No nie zamierzam go nigdzie przerzucać ;) Dziękówa :hi:

Opublikowano

No chyba nie tak do końca, ja kiedyś próbowałem zmieniać zegary i nie wiadomo czemu radio zgubiło kod co prawda Concert ale może i rns spłatać figla:wink:
Opublikowano

No chyba nie tak do końca, ja kiedyś próbowałem zmieniać zegary i nie wiadomo czemu radio zgubiło kod co prawda Concert ale może i rns spłatać figla:wink:

Wiadomo - Nowe liczniki (używane) przed kodowaniem pewnie miały inny VIN, niż ten Twojego samochodu, VIN jest rozsyłany na CAN'ach, radio uczy się VIN'u po wpisaniu poprawnego kodu i go zapamiętuje. Możesz to nawet sprawdzić, podłącz radio na biurku, poprosi o kod, włóż je później z powrotem do auta - kod nie będzie potrzebny. Trenowałem to z CHorusem Concertem Symphony i aktualnie w RNS'ie - wszędzie działa to tak samo ( w modełach >= B6)

Opublikowano

Nie no masz rację ale ja spowrotem włożyłem stary licznik i dalej wołał o kod:eusathink:

Opublikowano
Nie no masz rację ale ja spowrotem włożyłem stary licznik i dalej wołał o kod:eusathink:

a Nie wpisałeś go przypadkiem z nowymi licznikami?? ;)

Opublikowano

???
Opublikowano

???

kodu po włożeniu nowych liczników - bo wtedy nauczyłyby się nowego numeru nadwozia