T-żółw Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Jestem pewien , że będziesz zadowolony ja jestem he he to po rozmowie z Tobą brachu go namówiłem no i czytając nasze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piurko Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Jestem pewien , że będziesz zadowolony ja jestem he he to po rozmowie z Tobą brachu go namówiłem no i czytając nasze forum Żółwiku :mrgreen: a sam na czym jeździsz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 całoroczne M+S GoodYear Vector 5 (na takich kupiłem z Niemiec) i uważam że są dobre na każdą pogodę latem i zimą w poprzedniej nie miałem problemów wyjazdemczy podjazdem. wiem że zaraz powiecie jak coś do wszystkiego to do niczego ale jak na nasz bardzo zmienny klimat tzn. deszcz,sucho czasami śnieg to optymalny wybór, tylko tylnie mam chyba wyząbkowane bo mi strasznie chałsują :neutral: GoodYear to GoodYear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek66 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja zakupiłem Fuldę Montero 2 195/65/15 ale nie miałem okazji pomykać po śniegu. Przy wjeździe w duże rozlewisko wody zachowują się wspaniale. Są ciche i miękkie, fajnie tłumią uderzenia po wpadnięciu w wyrwę na naszych drogach. Cena też ok. bo 250 zł. za szt.(plus koszt wymiany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja kupiłem niedawno Matador Nordica 195/65 R15, najnowszy profil matadora, jak się sprawuje w warunkach zimowych nie miałem okazji na razie sprawdzić. Są ciche na asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Bridgestone LM25 polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TS147 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 A ja w tym roku testuję wynalazek pod tytułem Yokohama V901 AVS Winter. Ciekawy jestem, czy będą równie dobre co Nokiany WR, które miałem w poprzednim autku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 A ja mam właśnie Nokiany WR 205/55r16 i jeżdze na nich drugi sezon i jak w pierwszym sezonie użytkowania były ciche tak teraz robią się troche głośne, patrzyłem na bieżnik i jest ok, w 2001roku kupiłem nokiany do Transportera i po przejechaniu ok 80000km (maja jeszcze ok 4mm bieżnika a 3 lata jeżdzone lato-zima ) przełożylem je do ducato bo zaczęly być tak głośne ze nie dało rady jeżdzić, ale te ewidentnie są nierówno zdarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIOOLKO Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dunlop WinterSport 3D 5 gwiazdek w ubiegłorocznym teście ADAC. Super ale ścierają się szybko przy obecnych temperaturach. Kupiłem nówki i zrobiłem na nich 6 tyś km ( głównie po drogach wiejskich i dziurach) zeszło z przodu około 1,5mm bieznika. Super jazda na mokrym i porannym lodzie. Auto o około 15% bardziej pływa niż na niskoprofilowych letnich 17stkach. Mimo, że zimówki bezgłosne w stosunku do letnich hałasujących Fulda Extremo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasn Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A ja smigam na wspomnianych Dunlop WinterSport M3 i jak na razie jestem bardzo zadowlony. Poprzednio mialem Pirelli WinterSport i na sniegu tez bylu swietne ale za to na asfalcie za glosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2yn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam Ja do swojego quattro kupiłem Debica Frigo 2 (Polskie więc mam nadzieję że na polską zimę i drogi) ale jak się bedą sprawowały to niema jak sprawdzić bo brak sniegu (mam nadzieję że w tym roku jeszcze spadnie snieg) Pozdrówka dla wszystkich i Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A tu Zonk Frigo są śwetne ale gdy jest dużo śniegu, za to na mokrej naiewrzchni to radze uważać. Ja dziś w zakładzie oponiarskim usłyszałem, jak to UG7 szybko się ścierają i po 20tys zaczną wyć :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ja dziś w zakładzie oponiarskim usłyszałem, jak to UG7 szybko się ścierają i po 20tys zaczną wyć :029: Przecież to opony kierunkowe to normalne , że wyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chyba nie rozumiem Hugo. Co znaczy że to normalne że wyją? U mnie nic nie wyje i mam nadzieje, że przez conajmniej 3 lata na nich się pojeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Coż, ja dosłownie wczoraj założylem nowe UG7 i mam nadzieję że mnie nie zawiodą Z tego co widze, Was raczej nie zawiodły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmlody Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja założyłem 2 tygodnie temu Kleber-y Krisalp HP... :mikolaj: i powiem, że na razie jestem z nich bardzo zadowolony.. rok temu miałem Dunlopy M3 z których też byłem bardzo zadowolony ... :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Chyba nie rozumiem Hugo. Co znaczy że to normalne że wyją? U mnie nic nie wyje i mam nadzieje, że przez conajmniej 3 lata na nich się pojeździ. Chodzi mi o to , że opony kierunkowe są głośniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 jak tak dalej będzie, nikt nie sprawdzi nowych opon, a przy takiej pogodzie zimówki się nieciekawie ścierają :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 A Ja nie wiem po co ja zmieniałem te opony tylko się ścierają :diabel2: no ale do Świąt jeździłęm na letnich ,zawsze jakieś pocieszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 No i w końcu przydadzą sie i można potestować nasze "zimówki"! Wkurzałem się że jak kupiłem autko to miało tylko komplet zimowych teraz się cieszę....tym bardziej że tak mi się extra jeździ a mieszkam przy górkach Kleber Krisalp HP 195/...15" extra mi się na nich jeździ b.dobre opony!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi