Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W tym sklepie macie promocje na opony, polecam ja już zakupiłem Ultra Gripy 8 :D

InOpony - sklep internetowy

:banan::banan::banan:

Widzę że gerex.pl ma UG8 w rozmiarze 195/65/15 za 209 zł bez rabatu a sklep inopony.pl ma tą samą oponę za 215 zł i to po 38% rabacie.

Nie widzę tu żadnej rewelacji i tym sklepie inopony.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 545,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W tym sklepie macie promocje na opony, polecam ja już zakupiłem Ultra Gripy 8 :D

InOpony - sklep internetowy

:banan::banan::banan:

Widzę że gerex.pl ma UG8 w rozmiarze 195/65/15 za 209 zł bez rabatu a sklep inopony.pl ma tą samą oponę za 215 zł i to po 38% rabacie.

Nie widzę tu żadnej rewelacji i tym sklepie inopony.

I na inopony można trafić na oponki z dot z 2011 roku, wiem bo dostałem od nich maila z taką informacja, a na gerex.pl kupiłem z dot 2413

Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
A ja zakupiłem GY UG8 w rozmiarze 195/65/15 za 209zl sztuka

Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2

UG8 rewelka, przejezdzilem jak narazie na nich jeden sezon, ale jestem w 100% zadowolony, kleja sie do kazdej powierzchni. Ja jezdze na 205/55/16.

Opublikowano

Dzień dobry:)

Panowie mam taki dylemat jak każdy z was jakie zimowe opony zakupić? Często jeżdżę w góry na deskę więc, chcę kupić opony dobre, mam spory fundusz na nie bo oszczędzałem całe lato:). Co polecacie godnego uwagi? W okresie letnim jeżdżę na "dunlop maxi sport" opony rewelacyjne jestem bardzo zadowolony:) Wiec tak myślałem nad dunlopem, lub coś z wyżej półki ??

Opublikowano

Goodyear UG8, Michelin Alpin A4, Continental TS850 - opony z wyższej półki, nie poczujesz żadnej różnicy pomiędzy tymi trzema.

Opublikowano

Ja dziś kupiłem Opony Uniroyal MS Plus 66

195/65.Prawie nieużywane.Jeszcze są włoski na oponie.Bieżnik elegancki.Felgi stalowe do odnowienia.Trochę gdzieniegdzie rdzawego nalotu.Ale kupione za dobry pieniądz więc nie narzekam.Się odnowi :)

Opublikowano

Oponki w dobrej cenie na ten sezon NEXEN Winguard 195/65. Miałem okazje jeździć na nich. Bez zarzutu. :wink:

Opublikowano

Będę użytkowal Nokiany WR A3 juz drugi sezon. Za te pieniądze lepszego kapcia nie kupicie. Czy głęboki śnieg , czy błoto samochód nie traci przyczepności , gorzej na lodzie , ale tutaj żadna guma nie pomoże , tylko rozsądek

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad zakupem tych opon Dayton DW510 205/55 R16 91H. Miał ktoś może do czynienia z tymi oponami? Będę wdzięczny za uwagi

Opublikowano

Ja mam Nokiany Wrd3 w 16 calach i są godne polecebia z czystym sumieniem. Kupiłem nówki bo wcześniej miałem używki Michelin Alpin czy jakoś tak i to była katastrofa ...

Wysłane z telewizora Note2

Opublikowano
Ja mam Nokiany Wrd3 w 16 calach i są godne polecebia z czystym sumieniem. Kupiłem nówki bo wcześniej miałem używki Michelin Alpin czy jakoś tak i to była katastrofa ...

Hmmm... Jeszcze w Vectrze jezdzilem na Alpinach i rewelacja, moze malo mieska mialy uzywki albo guma juz stara...

Opublikowano

Hmmm... Jeszcze w Vectrze jezdzilem na Alpinach i rewelacja, moze malo mieska mialy uzywki albo guma juz stara...

Ja równiez na Alpin A3 nie narzekałem

Opublikowano

Ja kupilem debica frigo rocznik 2013 na te zime rozmiar 205/55/16

Ktos mial je bo zastanawiam sie czy dobrego wyboru dokonalem

Opublikowano

Ja równiez na Alpin A3 nie narzekałem

Ja jeździłem na Alpinach A3 i jeżdżę na A4 (oczywiście mowa o nowych a nie używkach) to nie narzekam, w końcu to Michelin, a do drugiego samochodu niedawno zakupiłem CONTINENTAL ContiWinterContact TS 850 i myślę, że będą równie dobre :)

Opublikowano

Zakupilem wczoraj Michelin Pilot Alpin PA3 235/55/17, juz zalozone. Pierwsze wrazenie bardzo dobre, przede wszystkim sa ciche

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Opublikowano
Ja kupilem debica frigo rocznik 2013 na te zime rozmiar 205/55/16

Ktos mial je bo zastanawiam sie czy dobrego wyboru dokonalem

To dobre opony,troszkę głośne ale na śniegu dobrze się trzymają.

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam Barum polaris 3 jeździłem na takich przez dwie zimy w rozmiarze 205/55R16 i muszę przyznać, że spisywały się bardzo dobrze.

Opublikowano

ZIMA SIĘ ZBLIŻA - Jeśli potrzebujecie serdecznie zapraszam ! Opony w każdym rozmiarze tel: 604-956-764

Opublikowano

Ja polecam Bridgestone Blizzak LM32, do drugiego samochodu kupiłem kilka dni temu Nokiany WR D3 i będę miał jakieś porównanie.

Opublikowano

Ja się przymierzam do Conti ts850, bardzo dobrze wypadają w recenzjach i kumpel poleca bo jeździł ostatni sezon, a i cena przystępna.