musti Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jesiennie ostatnie podrygi przed zimą :decayed: _________________________________________________ NADAL POSIADAM TROCHĘ GRATÓW NA SPRZEDAŻ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224213.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 nie było innego koloru na te felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jesiennie ostatnie podrygi przed zimą :decayed: _________________________________________________ NADAL POSIADAM TROCHĘ GRATÓW NA SPRZEDAŻ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224213.0 :good: Będziesz się wyróżniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Felga ori od Nysy rozumiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procek27 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jak dla mnie kolor felg Super - Wiesniak Tuning ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 nie dosc, ze dziwny kolor felg (poprostu nie pasuja do lakieru i chromow), to jeszcze listwy drzwiowe... to z B7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Musti aleś wymyślił zawsze to lepiej niż smutna stalówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 blink: nie było innego koloru na te felgi? :wink4 różowego nie było Musti aleś wymyślił zawsze to lepiej niż smutna stalówka wolałem to niż kołpaki które by mi zaraz pożyczyli gdzieś pod marketem Jak dla mnie kolor felg Super - Wiesniak Tuning ) dzięki pragnę Cię poinformować tylko że to auto w zimę nie jeździ prawie wcale a wieśniak tuning będzie tylko w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Musti aleś wymyślił zawsze to lepiej niż smutna stalówka wolałem to niż kołpaki które by mi zaraz pożyczyli gdzieś pod marketem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 hehe to się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 to może inny kolor?ja proponuje sino-koperkowy-róż :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 to może inny kolor?ja proponuje sino-koperkowy-róż :polew: ha ha ha jak inny to tylko różowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 to może inny kolor?ja proponuje sino-koperkowy-róż :polew: ha ha ha jak inny to tylko różowy zamiast różowego możesz dać ten żółty albo pomaranczowy ale ten oczojebny :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 zamiast różowego możesz dać ten żółty albo pomaranczowy ale ten oczojebny jo turkusowy od razu mój parch w zimę nie jeździ tak więc spokojnie , czekam do wiosny by wrzucić 18" a może i więcej Przyznaj się i pokaż te swoje różowiutkie aluski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 czemu nie jeździsz w zimie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 czemu nie jeździsz w zimie?? może przez te felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 czemu nie jeździsz w zimie?? może przez te felgi? :gwizdanie:BTW Flegi (kolor) oryginalny... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Musti widziałem Cię dzisiaj :gwizdanie: w moim mieście Kolor Felg zdradził odrazu że to twoja fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procek27 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Hehe Musti bez urazy ale sam wiesz jak to wygląda hehe. Bylo je zostawic czarne albo zalozyć kołpaki na stripsy - sciagacze hehe. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi