musti Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Musti widziałem Cię dzisiaj :gwizdanie: w moim mieście Kolor Felg zdradził odrazu że to twoja fura a ja Cie nie widziałem gdzieś namierzył strucla ? czemu nie jeździsz w zimie?? bo musiał bym połowe dróg ręcznie odśnieżyć by wyjechać gdzie kolwiek Hehe Musti bez urazy ale sam wiesz jak to wygląda hehe. Bylo je zostawic czarne albo zalozyć kołpaki na stripsy - sciagacze hehe. Pozdro Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wykręcałeś na parkingu pod blokiem, na przeciwko Kauflandu, ja jechałem 600-lecia i twoje fele odrazu mi się rzuciły w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wykręcałeś na parkingu pod blokiem, na przeciwko Kauflandu, ja jechałem 600-lecia i twoje fele odrazu mi się rzuciły w oczy jo zabłądziłem możemy się kiedy ustawić pogadać , bo ja często jestem w Socho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 musti ostro pojechałeś.muszę to na żywo zobaczyć.Et 45 jak nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ja pitole to ja myslalem ze moje stalowki z kolpakami z tesco sa paskudne ale jednak twoje wymiataja pomysl b.oryginalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 fela rodem z golfa 3 badz civica 5 generacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 musti ostro pojechałeś.muszę to na żywo zobaczyć.Et 45 jak nie więcej Przemku ET tylko 45 :> :> ja pitole to ja myslalem ze moje stalowki z kolpakami z tesco sa paskudne ale jednak twoje wymiataja pomysl b.oryginalny ano tak mi się nudziło i prysnąłem je sobie myślałem o różowych albo pomarańczy [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:22_________________________________________________ fela rodem z golfa 3 badz civica 5 generacji coś w pobliżu tego rodu [br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:23_________________________________________________Audi na sprzedaż http://otomoto.pl/audi-a4-C22327764.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wollys Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Do sprzedania nadal ?brak ogloszenia na otomoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Do sprzedania nadal ?brak ogloszenia na otomoto Tak kolego do sprzedania jest samochód nadal aktualne . Wysłałem Ci info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxfire Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Kolego napisz cene jaka cie interesuje bo autko ładne ale nie wiem czy wiesz ze cena dla zainteresowanego kupnem tez sie troche liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dziś widziałem trabanta w kolorze identycznym jak Twoje felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dziś widziałem trabanta w kolorze identycznym jak Twoje felgi He he moje felgi to już są prawie siwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Piotrek byś poprawił fotki ślicznotki żeby na nią popatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 jak tam ? jest zainteresowanie autkiem do sprzedaży ? aż dziw, że nikt jeszcze go nie kupił, bo na prawdę auto doinwestowane i w fajnym stanie jak na kilkulatka pewnie będzie tak jak z moim, trafi się konkretny człowiek, przejedzie się, nie będzie miał za bardzo do czego się przyczepić i kupi auto, banan na twarzy będzie jeszcze przez długi czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 dziwne że jeszcze nie sprzedana jak na te lata to naprawdę stan perfekcyjny i co najważniejsze przebieg aktuualny sprawdzany komputerowo był a nie tak jak niektóre 400+ hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ale co z tego jak wszyscy marudzą "szkoda, że nie avant", "a czemu tak drogo, przecież to auto ma 10 lat!" albo najlepsze "szkoda, że nie czarny/srebrny" to jest chore przy kupowaniu używanego auta.. a tu, ładne i pewne auto które nie może się sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 fajne wozidło dobrze utrzymany, i dopakowany odpowiednio wszytsko z umiarem bez przepychu tak powinno wygladac zadbane auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Ty jej jeszcze nie sprzedałeś ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 to jest jedrek najbardziej denerwujące jak ktoś nie jest zainteresowany a pisze że szkoda że to nie avant albo nie czarny i za wszelką cene chce dołożyć swoje dwa grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Autko, fajne kolor jest mega a mody to duzy plus doinwestowane, tylko fotki popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi