Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] - Sprzedane

musti

Rekomendowane odpowiedzi

Musti widziałem Cię dzisiaj :gwizdanie: w moim mieście :decayed:

Kolor Felg zdradził odrazu że to twoja fura :kox:

a ja Cie nie widziałem :decayed:

gdzieś namierzył strucla ?

czemu nie jeździsz w zimie??

:blink:

bo musiał bym połowe dróg ręcznie odśnieżyć by wyjechać gdzie kolwiek

Hehe Musti bez urazy ale sam wiesz jak to wygląda hehe. Bylo je zostawic czarne albo zalozyć kołpaki na stripsy - sciagacze hehe. Pozdro

Spoko :good:

wykręcałeś na parkingu pod blokiem, na przeciwko Kauflandu, ja jechałem 600-lecia i twoje fele odrazu mi się rzuciły w oczy :wink4:

wykręcałeś na parkingu pod blokiem, na przeciwko Kauflandu, ja jechałem 600-lecia i twoje fele odrazu mi się rzuciły w oczy :wink4:

jo zabłądziłem :polew:

możemy się kiedy ustawić pogadać , bo ja często jestem w Socho :wink4:

musti ostro pojechałeś.muszę to na żywo zobaczyć.Et 45 jak nie więcej :kox:

Przemku ET tylko 45 :> :>

ja pitole :polew: to ja myslalem ze moje stalowki z kolpakami z tesco sa paskudne ale jednak twoje wymiataja :polew: pomysl b.oryginalny :wink4:

ano tak mi się nudziło i prysnąłem je sobie :)

myślałem o różowych albo pomarańczy :polew:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:22_________________________________________________

fela rodem z golfa 3 badz civica 5 generacji :tongue4:

coś w pobliżu tego rodu :decayed:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:23_________________________________________________Audi na sprzedaż

http://otomoto.pl/audi-a4-C22327764.html

Do sprzedania nadal ?brak ogloszenia na otomoto

Tak kolego do sprzedania jest samochód nadal aktualne .

Wysłałem Ci info na PW :hi:

dziś widziałem trabanta w kolorze identycznym jak Twoje felgi :decayed:

He he moje felgi to już są prawie siwe :evil:

jak tam ? jest zainteresowanie autkiem do sprzedaży ? aż dziw, że nikt jeszcze go nie kupił, bo na prawdę auto doinwestowane i w fajnym stanie jak na kilkulatka :a4fan: pewnie będzie tak jak z moim, trafi się konkretny człowiek, przejedzie się, nie będzie miał za bardzo do czego się przyczepić i kupi auto, banan na twarzy będzie jeszcze przez długi czas :dancing:

dziwne że jeszcze nie sprzedana jak na te lata to naprawdę stan perfekcyjny i co najważniejsze przebieg aktuualny sprawdzany komputerowo był a nie tak jak niektóre 400+ hehe

ale co z tego jak wszyscy marudzą "szkoda, że nie avant", "a czemu tak drogo, przecież to auto ma 10 lat!" albo najlepsze "szkoda, że nie czarny/srebrny" to jest chore przy kupowaniu używanego auta.. a tu, ładne i pewne auto które nie może się sprzedać :wallbash:

fajne wozidło dobrze utrzymany, i dopakowany odpowiednio wszytsko z umiarem bez przepychu tak powinno wygladac zadbane auto

to jest jedrek najbardziej denerwujące jak ktoś nie jest zainteresowany a pisze że szkoda że to nie avant albo nie czarny i za wszelką cene chce dołożyć swoje dwa grosze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...