Cysiu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Wstepnie dopisuje siebie i asie. Chlopaki nich jada pod warunkiem ze ich OOOO tez dojad 1.Maciej8891 2. Martinez1980 with terrorist Kate like always 3. Cysiu with Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 1. Maciej8891 ( jednośladem ) 2. Martinez1980 with terrorist Kate like always 3. Cysiu with Asia 4. Sara ( moja audina :gwizdanie: ) 5. Majkel ( również jednośladem ) 6. kazikboy 7. Bert 8. Spiidy 9. Aruzzz 10. Cor72z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no pieknie,to lubie,lista sie powieksza.najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no jeszcze z 10 osob mogloby sie dopisac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 spoko jeszcze kilka dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 to dobrze a ktoś wybiera się wogóle do jarosławca na ten ogólnopolski oprócz mnie i galca?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 ja sie zastanawiam z moją niewiastą wyskoczyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 pieknie,kurde pieknie. Obserwuje i widze ze kroi sie kolejny fajny spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 to juz moze byc ciezko jak cos to szybko sie pisac bo juz lista rezerwowa leci bo jest 151 osob zapisanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a kiedy to bedzie ???? cysiu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki36 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 CYSIU NA OGÓLNOPOLSKI LECIMY JESZCZE JA I GRZESIEK86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a ktos na insko bierze wiekszego grila ?? bo ogolnie wegla bym wzial i sie dolaczyl do kogos bo poco tyle piecykow rozpalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Marcin to jest w pierwszym tygodniu września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja z 25 na 26 będe na weselu w Stargardzie to raczej się nie pojawię w Ińsku, wiadomo z jakich powodów Martinez z tego co pamiętam to się widzimy w tą niedziele, a tak poza tym to zapraszam wszystkich klubowiczów nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 piatek nie wiżę że tu zawitałeś aż 2 razy hehehe w niedziele?? chyba ze pod wieczór bo mam to wesele a potem poprawiny choć w sumie nie wiem czy na poprawinach bede. tak czy siak wpadnę ci lampkę oddać. Chyba ze bedziesz w szczecinie w tygodniu to w szczecie bym ci oddał. Szkoda ze nie będziesz na spocie, jak zwykle dajesz ciała :/ no ale cóż trudno się mówi a tak wogóle to widzimy się w piątek dzień przed spotem u mnie garażówka kropimy wodą święconą motocykle, Maćka i Majkela wiec jak coś to stawiasz się w piątek piątek u mnie w garażu Cysiu jaki to jest dystans ??? Mam A6 więc nie wiem czy warto heheheh sie fatygować Jest jakaś lista? trzeba się zdeklarować ? kazikboy od nas tez pewnie jakiś grill przyjedzie ale weź swój nie koniecznie musimy go nawet wyciągać, nie mówiąc o rozpalaniu ale jeśli bedzie wiecej ludzi to dobrze mieć zaplecze. Weź swój, my też pewnie weźmiemy. Jak bedzie wiecej ludzi to sie rozpali 2 tak by nikt nie musiał czekać wpisywać sie ludziska na Ińsko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 MARCIN z nowogardu to 150 km a lista jakas to jak klikniesz 38 strone to jest na czerwono odnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zrozumiełem Cysiu, dzięki za info. pozdro. Ok wróciłem i mogę robić zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 no nie wrócił i on teraz nastanie chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To jak Pany z tym Ińskiem bo jak zauważyłem to będzie mój berstdej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 bert851 no to zajebioza w sam raz na urodzinosy super okazja by sie spotkać , poza tym mamy kolejnego zawodnika i kolejna furka nam dochodzi tym razem czas na allroada i witamy Dawidoff32 dopisuję Cię więc do listy 1. Maciej8891 ( jednośladem ) 2. Martinez1980 with terrorist Kate like always 3. Cysiu with Asia 4. Sara ( moja audina ) 5. Majkel ( również jednośladem ) 6. kazikboy 7. Bert 8. Spiidy 9. Aruzzz 10. Cor72z 11. Dawidoff32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi