Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dzieki dzieki za miłe przywitanie mam nadzieję ze nie zawiodę i nic się nie wydarzy do soboty:) i pojawię się tam z moją niunią:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Poczekaj na reszte hehehehe spoko też mamy taką nadzieję i że zwerbujesz jeszcze koleżkę a i Maćkowi uda sie służbę przełożyć :/ oby tak to na którą spocik ustawiamy wylatujemy ze Stargardu czy jak ??? mi sie wydaje że tak o 10:30 start a jak wam pasuje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja sobie tak myśle ze polece ze swojej wsi:) i będe na 11 ahhh...... mam tu niezłego grafika może wyrzezbić nam fajne koszulki dla naszych pań polóweczki oczywiście albo prasowanka albo haft projekty będe miał w wtorek:) czekam na jakieś sugestie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 o to może ja bym z Tobą poleciał fajnie jakbyśmy gdzieś się razem w połowie spotkali i polecieli kolumną zdjęć trochę porobili i wogóle a co do koszulek niezła sprawa hehehe ja już o tym pomyślałem i moją pannę zterroryzowałem i mi namalowała na koszulce to co chciałem i gdzie chciałem:) Wlepa klubowa już jest na aucie ale poszedłem trochę dalej i naznaczyłem siebie w postaci koszulki swoją kobietę i psa który ma klubową chustę na szyji:) poniżej 2 koszulki z chustą 2 jeszcze do skończenia:) Właśnie mi piatek napisał że też na ińsko leci wiec mamy kolejną A6 :)a lista przedstawia się następująco 1. Maciej8891 ( jednośladem ) 2. Martinez1980 with terrorist Kate like always 3. Cysiu with Asia 4. Sara ( moja audina ) 5. Majkel ( również jednośladem ) 6. kazikboy 7. Bert 8. Spiidy 9. Aruzzz 10. Cor72z 11. Dawidoff32 12. piatek z Kamilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 no ja napewno gdzies w stargardzie sie podepne wiec czekam na miejsce i czas startu w ZST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dobra ja myślę czy to Stargard czy Gryfino, Gryfice, Nowogard, Dobra, Dębice, czy Szczecin, każdy skądś jedzie a itak będziemy przelatywać wszyscy przez Chociwel i fajnie jak byśmy tam sie wszyscy spotkali i razem polecieli na Ińsko. Jeśli nie ma propozycji to ja proponuję godzinę 11tą w Chociwlu. Wtym strategicznym punkcie się spotykamy i lecimy dalej. Co Wy na to ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Strategiczny punkt duzy parking za sklepem pesso w chociwlu i polecimy kolumna:) aa co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Dawidoff32 kurde masz kawał porządnego furacza:) tylko pamietaj byś kolumny nie zgubił a bynajmniej mnie ja kurde pneumatycznej zawiechy nie mam i mogę przecierkę zrobić po tej zajebistej drodze:) a piątek to już wogóle będzie szorował. OK mi pasi choć nie wiem gdzie ten sklep ale znajdę poczekajmy aż inni napiszą czy im pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ja myslę marcin zebyś skoczył na maszewo a potem na chociwel troche nadłożysz drogi ok 10 km ale bezpiecznie bo tam droga ok:) aa jesli pojedziemy przez dobrą to też znam inną dojazdówkę a pesso jest przy głownej naprzeciwko cpn Orlen ewentualnie stacja Pekapu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No to jak znasz inną dojazdówkę to mogę wpaść po Ciebie z piatkiem i razem z dobrej pojedzimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ok nie ma sprawy:):):) mamy cały tydzien:) [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 23:53_________________________________________________ wezme grilka duzego na kółach ze soba........ i opału do niego... czy jak to organizujemy?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 weź weź dobrze:) gadasz:) jak coś to mów ja np kupie brykiet i rozpałkę i też weźmiemy jednego grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 nie wspomne o karkówce takiej ze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dobra mam kolejnego zawodnika Baryła jak zawsze z nami 1. Maciej8891 ( jednośladem ) 2. Martinez1980 with terrorist Kate like always 3. Cysiu with Asia 4. Sara ( moja audina ) 5. Majkel ( również jednośladem ) 6. kazikboy 7. Bert 8. Spiidy 9. Aruzzz 10. Cor72z 11. Dawidoff32 12. piatek z Kamilą 13. Baryła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 http://www.autocentrum.pl/awc/dawidoff31/audi-80-1990/ aa marcin to moja b3 o którejmówiłem jeden z nielicznych ezg w quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 to rozumiem że nic nie muszę brać :> to dobrze bo każde obciążenie dodatkowe do mnie bardziej mnie przybliża do nawierzchni. Ja wolał bym lecieć przez Łobez jak ode mnie to jest najbardziej optymalna droga, ale do Chociwla w zeszłym roku dojechałem choć było ciężko, a koledzy przy kościele niema jakiegoś parkingu?? coś mi się kojarzy że tam był jakiś nie mały postój ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Siema piatek : tak jak pisał marcin umówimy sie w mojej wiosce ewentualnie polecimy z nowogardu przez maszewo do chociwla :) parking jest w chociwlu koło koscioła ale to taki mały parking lepiej może koło pkp???? jest duzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 eeeeeeeeee panowie:)to jest obojętne heheheh chociaż koło kościoła to wiem gdzie to ale jak lecimy wspólnie to nie ma problemu. piatek lećmy w trójkę (być może w czwórkę albo piątkę) przez maszewo tak jak pisze Dawidoff32 ominiemy wszystkie dziury, bynajmniej tak twierdzi kolega bo ja tamtędy nigdy nie leciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 panowie i panie szykujcie się na udany wypadzik nie ma bata na Mariole że się spocik nie uda No i co najważniejsze to witamy nowego kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi