Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~1800 kg to waga 3.0tdi, jak ktoś na forum zresztą pisał..

moje waży 1650 kg..

pojemność, Nm i kompresor to na mój gust przynajmniej merytoryczna przewaga b8.

Opublikowano
a Turdzi ma rację, czasem wystarczy świadomość że możesz ale nie musisz, czyli coś odwrotnego do wszelekiej maści kierowców Skody :naughty:

ale nie powiem czasem jest niezły ubaw ,widząc w lusterku jak tam sie gość spina siedzi na zderzaku naciska , prawie w d..... wjedzie , a ja wtedy lubię takiemu kozakowi porobić nadzieje do chwili az na prawdę odkręcę i zniknę z horyzontu na 10 min.A najciekawsze jest to ze dziewięć na dziesięciu takich magików na pierwszych światłach kiedy staj obok zawsze patrzą w druga strone lub ustawiają radio :decayed:

:polew:

A jak baba w aucie ? to jest dopiero napięcie......żeby tak jej się koło urwało... :disgust: ... ja jej pokaże . .. no i nie powiem wtedy czasem diabeł zwycięża i jadę na duży mandat. Potem sobie tłumaczę, że źle robisz kobieto, dzieci masz itd. Chyba kupię malucha jak mi to nie przejdzie......

Opublikowano
  • Autor

Ja nie wiem, skąd wy bierzecie 'dziesiątki' takich magików od ścigania, jak ja ostatnio przejechałem w krótkim czasie około 2000 km i jeden, ewentualnie dwóch się takich znalazło. Nie orientuje się ktoś, czy jest gdzieś w najbliższym czasie w WLKP jakieś 1/4?

Opublikowano

Ja nie wiem, skąd wy bierzecie 'dziesiątki' takich magików od ścigania, jak ja ostatnio przejechałem w krótkim czasie około 2000 km i jeden, ewentualnie dwóch się takich znalazło. Nie orientuje się ktoś, czy jest gdzieś w najbliższym czasie w WLKP jakieś 1/4?

Pogadaj z Mironem :wink4:

Opublikowano

albo Pepinem :cool1:

Opublikowano

O dobrze celujesz. Na zawodach będziesz mógł dostać np. od takich samochód jak Fiat Ritmo :decayed:

Opublikowano

a Ty co - adwokat :decayed:

1/4 mili polecam - inaczej człowiek zaczyna patrzeć na moc i całą reszte :wink4:

tam jest zawsze mało :)

Opublikowano
  • Autor

Ok, i tak oto udało się wbić na najbliższe zawody :) Cieszy sam fakt uczestniczenia w takiej imprezie ;)

Opublikowano

Po powrocie zdaj relację i jakiś filmik by się przydał :wink4:

Opublikowano
  • Autor

To jeszcze trochę czasu, zawody 11.09

Opublikowano

ostatnio widzialem S4 B8 z wydechem chyba milteka to jak mruczy gesia skorka z miejsca wyskakuje

gosc ma sklep na necie best-performance (wydechy,dolot,carbony itd)stad moje przypuszczenie ze to miltek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ou, temacik ciekawy, już tam napisałem, jak najbardziej jestem ZA ;)[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 05:47_________________________________________________No panowie, 11.09 będzie prawdziwe porównanie tego auta z takimi samochodami jak:

Chevrolet Camaro SS 6.2l V8,

Nissan GT-R,

czy 380 konne BMW serii 1... Zobaczymy co z tego wyniknie, jeśli będzie się dało, to będą filmiki..

Opublikowano

Zdaj relacje , koniecznie !

Opublikowano

Mysle, ze po tym porownaniu zrobisz program :>

Opublikowano

Oj zrobi, zrobi. Ja obstawiam, że ze startu zatrzymanego z camaro i bmw odejdzie na pierwszym biegu, a dalej go odjadą. Z GTR na pierwszym biegu pójdą równo, bo nissan z automatu staruje z niskich obrotów, a dalej to będzie moment i nissana już nie bedzie. Z rolki nie ma szans. Zobaczymy na filmie czy dobrze wnioskuje.

Opublikowano
  • Autor

Wg mierzonych porównań, Camaro SS i S4 robią 1/4 w dokładnie takim samym czasie.. :decayed:

Opublikowano

Z GTR na pierwszym biegu pójdą równo, bo nissan z automatu staruje z niskich obrotów, a dalej to będzie moment i nissana już nie bedzie.

Kompletna bzdura !!! GT-R ma "Launch Control" startując z ok 5k rpm i zmiecie S4 już na starcie.

Opublikowano

GT-R to juz inna klasa... :cool1:

Opublikowano

no i kierowca ma wielkie znaczenie :wink4:, no chyba że ma Launch Control to kierowca nie jest aż tak ważny, były S4 z Launch Control?, bo w RS5 widziałem że jest