reniek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 tylko uzywajac launch control w gt-r skrzynia sie wysra po kilku startach. Rozsądny uzytkownik tego nie uzywa w tym aucie i było o tym głośno. Wogóle skrzynia w R35 jest awaryjna z tego co czytałem. Wiem, że tam jest taki system,ale nie wspominałem o nim bo założyłem że właściciel go nie użyje. A to że S4 z S-tronic ma ten cały system startu to dla mnie mega plus dla takiego zestawienia i całego auta
Thom4s Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Problemy z launch control w GT-R były w egzemplarzach z początku produkcji, teraz jest to poprawione. Ja czytałem, że ta skrzynia jest świetna i bardzo wytrzymała, bo znosi tuning 800km, ale nie o GT-R tu mowa, tych aut nie można w ogóle porównywać, to całkiem inna liga. Nawet RS5 jest wolniejsze niż nissan.
reniek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Racja. Ja pisałem tylko moje osobiste prognozy i ciekaw jestem jak to wyjdzie naprawde
turdzi Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 eeee tam takie gdybanie , 50% sukcesu na na cwiatrke to kierowca , wiec takie porownanie o d. rozbic.
QRi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 turdzi kierowca ?? przeca jak jest LC i automat to tutaj wkladka miesna jest odpowiedzialna za wcisniecie pedalu gazu do oporu, puszczeniu pedału hamulca i utrzymaniu toru jazdy w lini prostej co innego w manualu... kierowca i jego wyczucie maszynki
turdzi Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 co innego w manualu... kierowca i jego wyczucie maszynki no wlasnie , bo PL to kraj miodem i winem plynakcy w ktorym kazdy szybszy woz ma S tronica i LC
Vito_ Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No to i ja się pojawie 11.09 na 1/4 mam nadzieje ze nie obrazisz sie jak wystartujemy razem w parze bardzo ciekaw jestem konfrontacji B5 po programie vs stockowe B8
450yamaha Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Eh no na zawodach to nie wyjdzie, bo praca wzywa i się nie pojawię, ale jesteś z Poznania więc na pewno nie będzie problemu z umówieniem się kiedykolwiek indziej
Pepin Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Eh no na zawodach to nie wyjdzie, bo praca wzywa i się nie pojawię, ale jesteś z Poznania więc na pewno nie będzie problemu z umówieniem się kiedykolwiek indziej ale będzie jeszcze jedna edycja w tym roku no i jeszcze jest jedna edycja www.ASJP.pl
450yamaha Opublikowano 2 Października 2010 Autor Opublikowano 2 Października 2010 No, na ostatnią edycję 1/4 na torze poznań spinamy poślady i będziemy
majuDJ Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 To auto ma climatronic jedno strefowy, czemu w innych B8 widzę dwa pokrętła?
450yamaha Opublikowano 4 Października 2010 Autor Opublikowano 4 Października 2010 bo dwustrefowy nie jest standardem w B8..
variocustoms Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 standardem miało być chyba ??? grunt żeby chłodziło
450yamaha Opublikowano 6 Października 2010 Autor Opublikowano 6 Października 2010 ależ oczywiście, dzięki
28wisnia Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Masz kolego super samochodzik po prostu marzenie. Ja mam 1,9 130 koni i czasami szlak mnie trafia gdy nie mogę upokorzyć pajacy w bmw-iu. A w takim audi jak Twoje upokorzysz każdego -prawie każdego .Więc życzę jak najwięcej upokorzeń na trasach i nie daj się złapać misiaczkom.
Vito_ Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Gratulacje wczorajszego czasu na 1/4 ET 13,031s Szybkie masz to pudło Moja B5 nie ma szans
HeresR32 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Gratulacje wczorajszego czasu na 1/4 ET 13,031s Szybkie masz to pudło Moja B5 nie ma szans ale jeszcze troche brakuje mu do ozzzziego
450yamaha Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Na następny raz programik.. i mniej paliwa w baku. Pojechaliśmy niemalże z pełnym bakiem, bo czemu i nie? Kiedy okazało się, ze spieprzyli pomiar jednego wyścigu, kolega z Nissana 200SX bardzo się oburzył, że on się na oparach ściga i może nie dojechać następnego kółka. A my jak takie barany z pełnym bakiem, dlatego nie zeszliśmy poniżej 13
Rekomendowane odpowiedzi