Wandej Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 Ty nie masz w zderzaku wglebienia na rejestracje ? Mam Remik Wydaje mi sie ze zderzak ktory byl zakladany z ta dokladka jest delikanie inny :gwizdanie: Ona jest zalozona rowno z przodu ze zderzakiem ale i tak jest widoczna taka przerwa Ogolnie nawet mi sie podoba ale jest troche za nisko na zime Takze bede chyba szukal kompletnego S-line`a zeby nie rzezbic Ale to moze w wakacje Aha... Jutro zakladam Obudowy w srebrnym macie [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 17:33_________________________________________________Nowy mod Bardzo fajnie to wyglada wedlug mnie Jeszcze jakbym zapodal listwy s4 w srebrny mat to juz by bylo :kox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
adamooo Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 średnio te lusterka wyglądają pomalowane..szukaj ori s4 satynowych..
Wandej Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 średnio te lusterka wyglądają pomalowane..szukaj ori s4 satynowych.. 69zl a 600zl to jest mala roznica Jak dla mnie szkoda by bylo wywalac tyle kasy dla dobrego efektu :gwizdanie: Jedynie ori lotka i listwy od s4 by sie przydaly w oryginale
Młody Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 zobacz u mnie kiedys tak wygladalo Remik-A4 ale Ty brzydki jestes
MARCIN607 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Wandej jest pięknie :good: teraz możesz spokojnie szukać body S line
Dmlody87 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nom fajna sztuka... coś takiego by mi pasowało
laki83 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wszystko fajnie ale pomaluj te dokładki progowe
Wandej Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wszystko fajnie ale pomaluj te dokładki progowe bedzie na dniach I narazie koniec modow... Musze wymienic przguby i przeplywomierz Troche hajsu poleci :gwizdanie: Pany moze ktos zrobic mi VT z listwami s4 w srebrnym macie??
Flyer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Pany moze ktos zrobic mi VT z listwami s4 w srebrnym macie?? dont make a village
MARCIN607 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 u Glinka w temacie takie vt by robione zerknij sobie
Młody_drog Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Pany moze ktos zrobic mi VT z listwami s4 w srebrnym macie?? dont make a village :polew: :polew: Kiedyś tak powiedziałem tutaj w Irlandii i powiem Ci, że.... Nie wiedzieli o co chodzi Ale zgodzę się, srebrne listwy
Wandej Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Czyli w kolor najlepiej Narazie stop modow po za wymiana zawiechy i amorow bo juz koncowka
Artur82 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 i pomaluj sobie ramiona wycieraczek.. albo lepiej wymien na Aero ...zakupic mozesz dobry komplecik w doberj kasie u Czakiego
Wandej Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 i pomaluj sobie ramiona wycieraczek.. albo lepiej wymien na Aero ...zakupic mozesz dobry komplecik w doberj kasie u Czakiego ostatnio jak cos kupilem od czakiego to nie moglem przez tydzien auta odpalic [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 13:07_________________________________________________maly zestaw na dluzsze trasy czeka na montaz Uploaded with ImageShack.us jabyscie widzieli s-line przod to dajcie info
Artur82 Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 ja taki zestawik zamontowałem i w trakcie podróży nad morze sprawdził się w 100%-tach
Wandej Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 ja taki zestawik zamontowałem i w trakcie podróży nad morze sprawdził się w 100%-tach sam montowales?? Ja sie troszke boje
cool506 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zamontowałeś tempomat? wycinałeś obudowe ?? masz jakies foto ? kodowanie robiłeś sam?? Furka oki , tylko zrobiłbyś jakiś pełen pakiet s-line lub s4 bo te ms design troche słabo pasują
Stolkien Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Andrzej jak bedziesz montował Tempomat odezwij się to Ci podpowiem co i jak (jak zajdzie taka potrzeba). Nie ma się czego bać...
Rekomendowane odpowiedzi