Gość norbertdriver Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Na szczęście tylko troszkę wgryzłem się w ziemię, poza tym ok. Ale potraktowanie sprawy Nie chodzi mi o mnie, bo na szczęście nic mi się nie stało a wracałem z pogrzebu ;(, ale co ten kierowca zrobił za 50, 100 km - nieistotne, przecież za wszystkie rzeczy zapłacisz kartą mastercard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Na szczęście tylko troszkę wgryzłem się w ziemię, poza tym ok. Ale potraktowanie sprawy Nie chodzi mi o mnie, bo na szczęście nic mi się nie stało a wracałem z pogrzebu ;(, ale co ten kierowca zrobił za 50, 100 km - nieistotne, przecież za wszystkie rzeczy zapłacisz kartą mastercard tak robią niestety dobrze że nic się nie stało, bo wtedy miałbyś problem a smerfów to wali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kiedy spot? Nie pytam o niedzielny w Łukowie, bo niestety będę w Lbn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Kiedy spot? Nie pytam o niedzielny w Łukowie, bo niestety będę w Lbn. to może w niedzielę w Lbn? to ja pojade po moja Ewelinę bo też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mam zajęcia do 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Mam zajęcia do 20.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 W sobote kończę o 18.00 i chyba wybiorę się na gokarty :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Milej jazdy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 paput jechałeś pod tesco przed 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 [quote name=Sebek () ] paput jechałeś pod tesco przed 22? tak a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 stałem na cpn przy kompresorze, miałem dzwonić ale nie byłem pewien czy to Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 [quote name=Sebek () ] stałem na cpn przy kompresorze, miałem dzwonić ale nie byłem pewien czy to Ty a miałem na kompresor zajechać i zrezygnowałem ale nikogo tam nie widziałem śmignąłem bo akurat mi się zielone zapaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 za szybko jeździsz jak samochodu nie możesz zauważyć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 [quote name=Sebek () ] za szybko jeździsz jak samochodu nie możesz zauważyć :> no gdzież przeca to nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 [quote name=Sebek () ] za szybko jeździsz jak samochodu nie możesz zauważyć :> no gdzież przeca to nie jedzie a to akurat fakt, musiała być dobra górka i z niej się tak potoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 [quote name=Sebek () ] za szybko jeździsz jak samochodu nie możesz zauważyć :> no gdzież przeca to nie jedzie to co ja mam powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 [quote name=Sebek () ] za szybko jeździsz jak samochodu nie możesz zauważyć :> no gdzież przeca to nie jedzie a to akurat fakt, musiała być dobra górka i z niej się tak potoczył no i padło jeszcze pchali pracownicy Tesco dodatkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 [quote name=Sebek () ] [quote name=Sebek () ] za szybko jeździsz jak samochodu nie możesz zauważyć :> no gdzież przeca to nie jedzie to co ja mam powiedzieć? Miałem to samo co Ty. Ale nic straconego chwila moment i jest 130 km, a różnica jest kolosalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicker Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 YYYY także tak... ja jutro będę w Puławach, umówiony jestem ok. 19 może torche wcześniej tak więc zapytanie kieruje do was czy planujecie jakieś spotkanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 YYYY także tak... ja jutro będę w Puławach, umówiony jestem ok. 19 może torche wcześniej tak więc zapytanie kieruje do was czy planujecie jakieś spotkanie ? Paput bedzie w pracy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi